Локомотив изпадна от Елитната група до 19 години

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Re: Локомотив изпадна от Елитната група до 19 години

Мнениеот Pride » 21 юни 2013 08:38

Явно е товар да дадеш 10000 лв. за школата на месец, но да ги дадеш на Маркиньос не :oops:
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 21 юни 2013 17:10

Да , а Барса-будалите дават по ...24млн. Евро на година за школата си... :o :o !!!Ама лъжльо е по-тарикат ;)
Са пак ше взимат свободни електрони изпаднали в немилост отсекъде... :oops:
От перуката до децата всичко в БГ е на аматьорско ниво... :mrgreen: :shock:

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 21 юни 2013 18:49

nasko75 написа:
КироВарна написа:Голям срам действително.Оказва се че в Локомотив не се интересуват от своите подрастващи футболисти.Иначе щяха да купят 2-3 мача и да ги спасят....така както спасиха мъжкия си отбор.Бъзикам се разбира се.Абсолютно съм съгласен,че школата ви беше една от най-добрите и най-продуктивните в България.И дано това време се върне,защото силни детски и юношески първенства са истината и бъдещето на БГ футбола.А Локо много даваше в това отношение през годините.Но как да е сега,след като съвсем скоро директора Марков каза:"Абе какво да говорим,футбола в България е само Левски И ЦСКА"Може ли човек с такова мислене да работи в положителна посока за своя клуб?Не го ли е срам от ВЕЛИКИЯ АТАНАС МИХАЙЛОВ,който можеше да играе където поиска,но никога не предаде отбора си?

Ти добре ли си???? как така ще купуват 2-3 мача, за да ги спасяват? и кво ще им кажат: момчета, купихме мача, хванахме съдията, спокойно, така ли???? потресен съм от начин на мислене на един фен, който иска да има футбол (вероятно искаш, а!). Толкова ли сме изпадали като мислене?
И дано това време се върне,защото силни детски и юношески първенства са истината и бъдещето на БГ футбола - така ли ще връщаш славата на БГ футбола? С купуване на 2-3 мача?
и какви точно продукти на световно ниво имат Локо София в последните 10 години? Та те за 15 г имат двама играчи на високо ниво - Бадема и Гошо Пеев. Останалите са на ниво "А група" а всички знаем какво е въпросното ниво, т.е малко над моето, който ритам в А окръжна

nasko75,приятелю,не мислех че ще се наложи да обяснявам на някого думите си,но виждам че неправилно си ме разбрал.За купуването на 2-3 мача беше шеговита аналогия с мъжкия отбор(нали така се спасиха с 2-3мача)и благодарение на нас,че не дадохме на Враца.Ти сигурно си доста по млад от мен,но аз помня школата на Локо.Техни играчи играеха по всички отбори на БГ,а в Гърция още говорят за Б.Величков.Във Варна в Черно море,от Локо(през Дунав Русе)дойде Никола Спасов,голям голаджия беше.Не го викаха в националния,защото Вуцата(баща)протежираше Сираков.А футболист като Начко,нямаше втори.Който не го е гледал,много е загубил.И най-важното не беше продажник.Даде всичко за родния си отбор.Аз лично най-много уважвам такива СПОРТИСТИ.

Върни се в “Локо София”