ЛОКОМОТИВ - Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
doctora_1912
Контакти:

Re: ЛОКОМОТИВ - Ботев

Мнениеот doctora_1912 » 03 окт 2009 21:55

pak_ li _ti написа:Ем...то всеки път,така разправяте :mrgreen:а,пък филма си върви по един сценарий :lol: По релси лази ,ботев смажи(анално) :mrgreen:

Докато при нас бе вашият агент бат Мити така беше ;) кво да се прави...
ИзображениеИзображение

pak_ li _ti
Контакти:

Мнениеот pak_ li _ti » 03 окт 2009 21:57

doctora_1912 написа:
pak_ li _ti написа:Ем...то всеки път,така разправяте :mrgreen:а,пък филма си върви по един сценарий :lol: По релси лази ,ботев смажи(анално) :mrgreen:

Сега ще са кукловодите му ;)

Потребителски аватар
doctora_1912
Контакти:

Мнениеот doctora_1912 » 03 окт 2009 22:04

pak_ li _ti написа:
doctora_1912 написа:

Сега ще са кукловодите му ;)

Ще поживеем,пък ще видим ;) А Галка си ви най-добре за вас ! :lol: :lol: Екстра сте си с нея :!:
ИзображениеИзображение

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 04 окт 2009 00:52

pak_ li _ti написа:
doctora_1912 написа:
drughi написа:Като не си вкарвате положенията, такива смешни отбори ще ви взимат точки.Марто го каза-"по-слаб от Ботев няма".

Кога на Ботев дойдетееее, дойдетееее....**я ще ми лапатее ама лапаааатеее !! :lol: :lol: :lol: :lol:

Да-де, да-де-!...но десет години все, Вие ни идвате :mrgreen: :lol:

Пич , май скоро не си си пил хапчетата . Ако има отбор с който последните 10 години играем добре като гости , то това несъмнено е Локо София

Помня 3 хикса 1 0:0 и 2 по 2:2 , както и две победи с 0:1 и 0:2

Zoro
Контакти:

Мнениеот Zoro » 04 окт 2009 04:01

Днес сами сме си виновни, че не победихме, изтървахме всичко, което можеше да се се пропусне. Това обаче, което ме изненада беше отборът на Ботев. От доста време не съм виждал по жалък отбор на нашия стадион. Дори и Своге в сравнение с Ботев се опитва да играе някакъв футбол, да не говорим за Монтана. Спомням си, че преди години Ботев не беше лош отбор, но сега се чудя какво прави в "А" група.

Потребителски аватар
intheair
Контакти:

Мнениеот intheair » 04 окт 2009 07:56

ААХХАхах жалки пък 2;2 ... Лацио и те така слаби слаби едвам центара минали и 4 гола... като са ви ялови нападатели така ще е

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 04 окт 2009 12:08

хехе тия софиянци ще ме спукат от смях тия дни :) :twisted: .Едните повече от Барса мачкали ама късмет нямали.Другите пък 20 положения изпуснали срещу най слабия отбор в групата и те късмет нямали.Ами пичове то и при вкарването се иска майсторлък затова и играчи като Роналдо,Торес и Меси струват милиони , а нашите бабереци дето на празна врата бият в тъч не струват нищо и като отидат в чужбина след 5-6 месеца им бият шута и ги връщат обратно.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 04 окт 2009 12:14

Zoro написа:Днес сами сме си виновни, че не победихме, изтървахме всичко, което можеше да се се пропусне. Това обаче, което ме изненада беше отборът на Ботев. От доста време не съм виждал по жалък отбор на нашия стадион. Дори и Своге в сравнение с Ботев се опитва да играе някакъв футбол, да не говорим за Монтана. Спомням си, че преди години Ботев не беше лош отбор, но сега се чудя какво прави в "А" група.

То и аз се чудя защо още не са ви закрили.И без това никой не ви идва по мачовете и никой не се интересува от вас, обаче е на ,Гигов вече 10 годинки си пере парите със вас.
100 години символ на Пловдив

Zoro
Контакти:

Мнениеот Zoro » 04 окт 2009 14:43

:) Май не ме разбрахте, че ние сме си виновни това е ясно. Мисълта ми беше, че Ботев играе трагичен антифутбол и не вуждам какво общо има това с Барса или Гигов. Ако на вас ви харесва футбола, който играе Ботев Пловдив ОК, просто имаме различни критерии.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 04 окт 2009 16:10

Ботев играеше трагично при Селския. Сега вече има промяна , и макар че селекцията е семпла /до момента/ си взехме точката от София. Локо сф са балансиран отбор и вчера натискаха яростно за победа в съдружие със съдийската бригада. Но гризнаха дръвцето. ;) С малко повече шанс БОТЕВ можеше и да победи. /Както и можеше да загуби/. В София вече трябва да свикват с мисълта за НОВИЯ БОТЕВ. Тепърва ще ставаме по-силни и като единици, и като игра. Ревове като вчерашния на Лукановия син , че "два пъти сме минали центъра..." ,пък резултата 2-2 , ;) показва ,че БОТЕВ е на прав път.

Върни се в “Локо София”