pak_ li _ti написа:Ем...то всеки път,така разправятеа,пък филма си върви по един сценарий
По релси лази ,ботев смажи(анално)
Докато при нас бе вашият агент бат Мити така беше

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
pak_ li _ti написа:Ем...то всеки път,така разправятеа,пък филма си върви по един сценарий
doctora_1912 написа:pak_ li _ti написа:Ем...то всеки път,така разправятеа,пък филма си върви по един сценарий
Докато при нас бе вашият агент бат Мити така бешекво да се прави...
pak_ li _ti написа:doctora_1912 написа:pak_ li _ti написа:Ем...то всеки път,така разправятеа,пък филма си върви по един сценарий
Докато при нас бе вашият агент бат Мити така бешекво да се прави...
Сега ще са кукловодите му
pak_ li _ti написа:doctora_1912 написа:drughi написа:Като не си вкарвате положенията, такива смешни отбори ще ви взимат точки.Марто го каза-"по-слаб от Ботев няма".
Кога на Ботев дойдетееее, дойдетееее....**я ще ми лапатее ама лапаааатеее !!![]()
![]()
![]()
Да-де, да-де-!...но десет години все, Вие ни идвате![]()
Zoro написа:Днес сами сме си виновни, че не победихме, изтървахме всичко, което можеше да се се пропусне. Това обаче, което ме изненада беше отборът на Ботев. От доста време не съм виждал по жалък отбор на нашия стадион. Дори и Своге в сравнение с Ботев се опитва да играе някакъв футбол, да не говорим за Монтана. Спомням си, че преди години Ботев не беше лош отбор, но сега се чудя какво прави в "А" група.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта