Всичко е готово за концерта на Депеш мод (снимки от 12 май)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Всичко е готово за концерта на Депеш мод (снимки от 12 май)
То и предишния концерт на тези,беше на "Локомотив" или се бъркам.Не са ми по вкуса.Някак са ми много "изнежени" и да не се обидят феновете им "женствени". Единственото тяхно парче,което ми е харесало от 10-12 преслушани песни е Wrong,а Personal Jesus-кавъра на Джони Кеш ми харесва много повече.Предпочитам по твърдо- Джудас,Мейдън,Диси,Металика.Пак казвам,да не се обиждат феновете на Депеш Мод но аз предпочитам истинска бира,а не Радлер. 

- slavia_forever
- Контакти:
modor написа:Най-красивия стадион за Б група
Още е много рабо да ги пращаш в "Б" група. Аз мисля, че все пак славистките 3 точки след онзи "оспорван" мач в Своге може и да изиграят съществена роля до края.
Иначе браво на организаторите за концерта, но ако е както на Мейдън не знам, там организацията беше под всякаква критика. Накрая се наложи публиката да бута собственоръчно огражденията пред "В" сектор, след като не можеше да се изнесе повече от час (тези, които бяхме пред сцена). За съпоставка концерта на AC/DC (~ 50000-60000 човека), Рамщайн или Металика на "В.Левски" влизането и излизането ставаше в рамките на максимум 15-20 минути.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
slavia_forever написа:modor написа:Най-красивия стадион за Б група
Още е много рабо да ги пращаш в "Б" група. Аз мисля, че все пак славистките 3 точки след онзи "оспорван" мач в Своге може и да изиграят съществена роля до края.
Иначе браво на организаторите за концерта, но ако е както на Мейдън не знам, там организацията беше под всякаква критика. Накрая се наложи публиката да бута собственоръчно огражденията пред "В" сектор, след като не можеше да се изнесе повече от час (тези, които бяхме пред сцена). За съпоставка концерта на AC/DC (~ 50000-60000 човека), Рамщайн или Металика на "В.Левски" влизането и излизането ставаше в рамките на максимум 15-20 минути.
Май трите точки от ''мега дербито'' ви с Враца все пак ще натежат повече

- slavia_forever
- Контакти:
hd29 написа:slavia_forever написа:modor написа:Най-красивия стадион за Б група
Май трите точки от ''мега дербито'' ви с Враца все пак ще натежат повече,но не това е проблема на Локомотив.
И тук явно си прав. Жалката картинка е навсякъде.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
-
- Контакти:
В Надежда Депеш мод на Овча Купел ЦИРК.
- ralimavridov
- Контакти:
По принцип се слагат скари за да не се мачка тревата.Явно не е важно това за организаторите.Утре сутринта нека феновете на отбора да отидат да си видят терена на какво прилича...
TEDIMAR99 написа:modor написа:Най-красивия стадион за Б група
Абсолютно!![]()
С няколко доста наредени мача и вашите станаха истински мъже.Това важи и за наще.Бг футбола е пумия!
Верно е догодина ще се видим в Б група 

Снимки и видео от концерта на Депеш Мод на стадион "Локомотив"
Много хора затвърдиха мнението си, че въпреки всички проблеми това е най-подходящия стадион в София за концерти с публика до 30000 души.
Depeche Mode live in Sofia 2013. Never Let Me Down Again
Depeche Mode - HEAVEN - Live (Concert) in Sofia, Bulgaria - 12.05.2013
Depeche Mode @ Sofia, Bulgaria (12.05.2013) 45min Videos
Снимки от концерта във vesti.bg
Снимки от концерта от 2006-та година във vesti.bg
http://lokosf.info/index.html