Декларация на Феновете на Локомотив София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Garfildbg1929
Контакти:

Re: Декларация на Феновете на Локомотив София

Мнениеот Garfildbg1929 » 16 май 2013 01:11

Фавак не го приемай като заяждане или че го защитавам но ти гарантирам че ако някой прави далавера със мачове или залози със сигурност не е Гигов. И ако изпаднем няма да се махне на 100% а по вероятно да го направи ако останем в А група.Едва ли иска да му се свързва името с президент закрил Локомотив.

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 16 май 2013 07:48

Феновете на Локо Сф не заслужават отбор в А група. Когато започнат да ходят на мачове и да си пълнят стадиона, тогава ще имат право да изискват каквото и да било от ръководството. До тогава мястото им е в Б група.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 16 май 2013 08:41

Себастиан Фетел написа:Феновете на Локо Сф не заслужават отбор в А група. Когато започнат да ходят на мачове и да си пълнят стадиона, тогава ще имат право да изискват каквото и да било от ръководството. До тогава мястото им е в Б група.

На нашия стадион са играли Никола Котков,Начко Михайлов ,Бойчо Величков и др. невероятни техници от класата на съвременните Роналдо и Меси няма вариант Дани Кики да ни върне на стадиона.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 16 май 2013 09:27

Garfildbg1929 написа:Фавак не го приемай като заяждане или че го защитавам но ти гарантирам че ако някой прави далавера със мачове или залози със сигурност не е Гигов. И ако изпаднем няма да се махне на 100% а по вероятно да го направи ако останем в А група.Едва ли иска да му се свързва името с президент закрил Локомотив.

АХАХАХАХАХАХА
С какво гарантираш?
Ти мислиш ли, че му пука за Локомотив? Ако мислиш така, моля те, кажи ми какво направи за отбора през тези 19 (деветнадесет) години. Сериозно те моля, като локомотивец, обясни ми какво направи, според теб, за Локомотив.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 16 май 2013 09:29

баничката написа:Че какво му е фаталното едно изпадане в Б-
няма да ви бесят там- я по- мъжки!

Ето това е изказване. Браво!
Много ясно, че е така. Тука някои реват като девствени моми :)

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 16 май 2013 11:16

Естествено,че няма нищо страшно ! Както се казва - ТОВА Е ФУТБОЛА ! ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

gor40_67
Контакти:

Мнениеот gor40_67 » 16 май 2013 13:48

Няма страшно , ако отидем в " Б " група , страшното е че сценария е следния: Всички започват да си искат парите от Гигов , той обявява несъстоятелност на " Локо" за да не ги плаща и отиваме в А окръжна.Там не сме Ботев Пловдив , никой не ни спонсорира и така се затриваме.От това ме е страх.Мисля въпреки , че не съм скептик по принцип , че гледаме последни мачове на любимото " Локо".

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 16 май 2013 14:06

Себастиан Фетел написа:Феновете на Локо Сф не заслужават отбор в А група. Когато започнат да ходят на мачове и да си пълнят стадиона, тогава ще имат право да изискват каквото и да било от ръководството. До тогава мястото им е в Б група.

Вие колко пъти си напълнихте циганския стадион ???? За 1500 гласа няма да давам 2 мил. президент на отбора на Евророма

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 16 май 2013 14:21

gor40_67 написа:Няма страшно , ако отидем в " Б " група , страшното е че сценария е следния: Всички започват да си искат парите от Гигов , той обявява несъстоятелност на " Локо" за да не ги плаща и отиваме в А окръжна.Там не сме Ботев Пловдив , никой не ни спонсорира и така се затриваме.От това ме е страх.Мисля въпреки , че не съм скептик по принцип , че гледаме последни мачове на любимото " Локо".

А те са едни мачове... Напрегнати, със силен футбол, с класни изпълнения.
И ако отидем в А окръжна какво? Няма да ходиш на мачове ли? И си прав, не сме Ботев Пловдив. Ние сме много повече като клуб от тях, без да се обиждат ботевистите, но си е така. Единственото, което имат повече е фенска маса, но къде беше тя преди 3 години? Защо сега е тук? Защото не се уплашиха, а постъпиха мъжки и си извоюваха свободата.
Ами нашата фенска маса? Къде са тези 10 000 души, подкрепили почти във всеки мач отбора през сезон 2000/2001 г, а и преди това? Да не са минали 50 години за да изчезнат? Не, просто не идват на стадиона, защото са отвратени от гротеската, която вие наричате отбор и от президента, който вие наричате "единствен". Те ще се върнат на стадиона, когато Гигов го няма - независимо в коя група.
А вас ви е страх. Няма нищо страшно. Какво ще стане? Ще закрие АД-то си и това е. То пък е едно АД. Тъкмо всичко ще ни е чисто.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 16 май 2013 16:51

А те са едни мачове... Напрегнати, със силен футбол, с класни изпълнения.
И ако отидем в А окръжна какво? Няма да ходиш на мачове ли? И си прав, не сме Ботев Пловдив. Ние сме много повече като клуб от тях, без да се обиждат ботевистите, но си е така. Единственото, което имат повече е фенска маса, но къде беше тя преди 3 години? Защо сега е тук? Защото не се уплашиха, а постъпиха мъжки и си извоюваха свободата.
Ами нашата фенска маса? Къде са тези 10 000 души, подкрепили почти във всеки мач отбора през сезон 2000/2001 г, а и преди това? Да не са минали 50 години за да изчезнат? Не, просто не идват на стадиона, защото са отвратени от гротеската, която вие наричате отбор и от президента, който вие наричате "единствен". Те ще се върнат на стадиона, когато Гигов го няма - независимо в коя група.
А вас ви е страх. Няма нищо страшно. Какво ще стане? Ще закрие АД-то си и това е. То пък е едно АД. Тъкмо всичко ще ни е чисто.[/quote]

+1929 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Локо София”