Локомотив(Сф)-Черно море 02.05.13. стадион Локомотив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локомотив(Сф)-Черно море 02.05.13. стадион Локомотив
3-1 за Локо и треперене за моряците 

orlando7 написа:sandi74 написа:Успех на Черно море.
Санде,ти пак си тук и пак си си същия!
К'во сте го емнали човека бе? Изразява си симпатиите, не може ли?
Аз също желая успех на Моряците, въпреки че, ако има столичен отбор, който да ми е симпатичен, то това е Локото. Но по принцип, няма да е софийските отбори, един по един да вкусят "удоволствието" да поритват топката по градове и селца от долните ни дивизии! Ще им подейства оздравително

[center]
[/center]

Черно Море бие ли този мач , Локото изпадат . До кря най - много да вземат още 3-4 точки .
Това за мен е най-твърдият X в този кръг! 1-1 И Локо и Черно море ще играят в А група догодина!
- ultrasloko_sf
санди форумен терорист искаш ли да се видим да си поиграем? а относно мача мачкаме еклерите на говньо
ultrasloko_sf написа:санди форумен терорист искаш ли да се видим да си поиграем? а относно мача мачкаме еклерите на говньо
До скоро и мен много ме дразнеше с коментарите си , но си представи че е някое самотно , нещастно , момче , може би инвалид , или психично болен и по цял ден това му е единственото забавление - да дразни нормалните по форумите .
Съжали го и го игнорирай от съзнанието си . Аз само като видя санди74 , изобщо не чета коментарите му . Псувах го , плюх го , така ме дразнеше - ефект никакъв . Прости му и се радвай , че не си на неговото място . Сигурно не му е лесно...........
Трудна,но победа за Локомотив 1-0,което ще е достатъчно да донесе нужното спокойствие в отбора.
Дано,Морето са тегави, и на половин на нула съм доволен!САМО ЛОКО!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

petkan написа:orlando7 написа:sandi74 написа:Успех на Черно море.
Санде,ти пак си тук и пак си си същия!
К'во сте го емнали човека бе? Изразява си симпатиите, не може ли?
Аз също желая успех на Моряците, въпреки че, ако има столичен отбор, който да ми е симпатичен, то това е Локото. Но по принцип, няма да е софийските отбори, един по един да вкусят "удоволствието" да поритват топката по градове и селца от долните ни дивизии! Ще им подейства оздравително
А на тяхно място в елита да наблюдаваме грандовете Любимец,Раковски,Банско,ще е много интересно

Във форума сте повече отколкото по трибуните бре.