КБ:Локомотив-Левски,1/2 финал, 15:30ч, сряда
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: КБ:Локомотив-Левски,1/2 финал, 15:30ч, сряда
По-слабия отбор отпадна.
Скучен мач... Некадърни футболисти.
Трябва да се направи цялостно прочистване, след края на сезона при положение, че останем в А група.
9-ката, просто няма място в Локомотив според мен. Изобщо нивото на тези, които играха, с изключение на 1-2-ма не е за А група.
Аз такъв футбол не искам да гледам. Не знам за вас.
Трябва да се направи цялостно прочистване, след края на сезона при положение, че останем в А група.
9-ката, просто няма място в Локомотив според мен. Изобщо нивото на тези, които играха, с изключение на 1-2-ма не е за А група.
Аз такъв футбол не искам да гледам. Не знам за вас.
blue avalanche написа:И защо беше цялото това репчене?Рендето Вьорнер да разправя как сте щели да ни биете с 2-0...Тц,тц,тц...
Рендето всяка втора дума му е лъжа и ти знаеш, че при 3:2 доста по-различен щеше да ви е мача.
Много съжалявам, че отидох на този мач. Толкова слаб футбол не бях гледал.... всъщност не съм гледал.
Нашите футболисти не могат да спират топката. Нямат идея как да я отиграят и за това се въртят в кръг с нея, докато някой не им я вземе или не сгрешат подаването. Нито една ситуация за гол, изключвам един далечен удар. Никаква идея в отбора, никакво желание, никакво можене. То смешно ми беше - толкова мъка, опити за индивидуалност и колективност. Не знам. Трагедия.
Кокала първо трябва да ги научи да спират топката и да си подават повече от 2 (два) пъти.
Нашите футболисти не могат да спират топката. Нямат идея как да я отиграят и за това се въртят в кръг с нея, докато някой не им я вземе или не сгрешат подаването. Нито една ситуация за гол, изключвам един далечен удар. Никаква идея в отбора, никакво желание, никакво можене. То смешно ми беше - толкова мъка, опити за индивидуалност и колективност. Не знам. Трагедия.
Кокала първо трябва да ги научи да спират топката и да си подават повече от 2 (два) пъти.
-
- Контакти:
Ае стига глупости.
Ясно бе, че наще го беха отписали този мач и играха ганкиното.
Ясно бе, че наще го беха отписали този мач и играха ганкиното.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Честито на Христо "Чики-рики" Ристосков, класира Левски за финала. Виж, при 3:2, щеше друг мач да се играе на реванша, но ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Честито на Христо "Чики-рики" Ристосков, класира Левски за финала. Виж, при 3:2, щеше друг мач да се играе на реванша, но ....
да и на Ахмет да не го забравяме.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА