20 април,ст."Локомотив" Локо-Ботев(Пд) 17:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: 20 април,ст."Локомотив" Локо-Ботев(Пд) 17:00ч.
Това е един от култовите мачове на БГ, може би не е вечното дерби, не и пловдивското, но този мач има огромна история за разлика от Лудогорец - Литекс, мойта прогноза е троен мач като водещ знак е Х
0:0 или 1:1 Мачът е равен и без много голове!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
При положение, че Ботев не вкарва по-малко от 2 гола през пролетта (освен в мача с Берое където ни отмениха чистият втори гол),а Локомотив са на дъното и вероятно са уморени след мача с Левски мачът е твърда двойка и със сигурност над 2,5 гола
Буферчетата ако не са изсерат върху някоя тема свързана Ботев ще им е лошо цяла седмица. 

-
- Контакти:
ЕДНО ОТ ЛЕСНИТЕ ГОСТУВАНИЯ ТОЗИ СЕЗОН 0-2 

-
- Контакти:
Всеки футболен отбор трябва да играе на собственият си стадион пред собствените си фенове.Футбола е създаден от хората за хората.Колкото по-хубаво е съоръжението,толкова повече ще са и зрителите.Локомотив София е един от най-трудните ни противници в историята.Играе затворен по принцип футбол и разчита на единици които могат да решат всеки мач.Изключвам ерата на моНачко.Помня двубоите със три тогава.Беше различно.Всички бяхме локомотивци,без значение от кой отбор сме.Нека победи по-подготвеният за срещата.И двата отбора имат нужда от точки.Българи юнаци ще хубаво като ответен призив на нашият.Ние бултрасите ще сме свидетели.Както е било,както ще е и както ще бъде.А прогнозата...Майната и.
Честито завръщане на Локо на стадиона им. Желая ви успех, но след този мач. Сега ще бъда в сектора за гости и ще подкрепям любимия ми Ботев Пд. Според мен ще стане мач. За съжаление Ботев ще играе без трима основни футболиста, а други двама са на кантар, но това е футбола. Нека по-добрия на терена победи. Вълчовците са под достойнството ми за да ги коментирам.
Не съм ходил на мач от доста време. Но завръщането няма как да го пропусна.
Само ЛОКО!
Само ЛОКО!
-
- Контакти:
thevortex написа:Не съм ходил на мач от доста време. Но завръщането няма как да го пропусна.
Само ЛОКО!
ЗАВИЖДАМ ТИ! НА МЕН МИ Е ДАЛЕЧ ОТ ТЪРНОВО! СТИСКАМ ПАЛЦИ ДА БИЕМ БОТЕВ И ДА СЕ ПОЛУЧИ ПРАЗНИК НА СТАДИОНА! С А М О Л О К О !!!!!
Pride написа:bobi1912 написа:1:4
а ти какво залагаш?
правиш ли разлика между прогноза(1:4) и твърдо залагам(1 1:0)