e_cvetcov написа:Не че ви се бъркам в нещата, но до колкото чета и знам, единствения проблем с лиценза са въжета, а се оказа че ремонта им струва 50 хил лв.
За какъв х.й се размотавахте толкова години? Като се замислиш че само едно домакинство на националния струва 15 000 лв. Просто няма логика...Ясно е че управлението ви е кенеф, ама няма ли от вас хора, който да се позаинтересуват колко ще струва това нещо и да поемат малко повече инициатива, защото колкото и лош да е Гигов и той е на келипир от това да си играете мачовете на ст. Локомотив. Не искам да ви обиждам, но малко несериозна ми изглежда картинката като цяло.
Ох, недей да ровиш в тая рана.
Ти да не мислиш, че Гигов го интересува стадиона. Той реално за Локомотив не е дал една стотинка. Само цоца. Все му е тая къде играем. Едни седалки купи, а ние феновете ги слагахме. Само това е.
То, ако не беше тоя концерт на Депеш мод ремонт нямаше да има изобщо.
Иначе до преди 2 месеца всяка една комисия казваше, че ремонтът ще струва над 400 000 лв. Не знам какво инициатива трябва да се предприеме за да се съберат толкова пари.
Даже "изпълнителният ни директор" каза: "Ако искате да играем на Локомотив, вие оправете въжетата".
Докато не лъсна истината, че нито ремонтът е толкова скъп, а и че "ръководството" не е имало намерение да прави ремонт.