Днес се решава за лиценза на стадион Локомотив.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
plovdivmiro
Контакти:

Re: Днес се решава за лиценза на стадион Локомотив.

Мнениеот plovdivmiro » 17 апр 2013 11:23

haiobaio написа:
plovdivmiro написа:А,дано да е в "Надежда"мача ,но знайте че и там на мача с Ботев ще сте гости.

Елате да се забавляваме, не да се дървим кой е по-по-най. Надявам се, че ние ще се съберем поне 4-5 хиляди души. Локомотивците сме зажаднели за домакински мач, а и вие сте добър съперник.

Не съм имал за цел да се мерим кой е по-голям.Ние където и да отидем си правим шоу на трибуните,а играчите на терена.още веднъж ви пожелавам да се върнете на "Надежда"

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 17 апр 2013 11:25

plovdivmiro написа:Днес сутринта се очаква комисията да направи оглед. Доста се направи последния месец. Надявам се мача с Ботев да е у дома.

А,дано да е в "Надежда"мача ,но знайте че и там на мача с Ботев ще сте гости.[/quote]
Няма лошо били сме и домакини на Хр.Ботев, света си се върти . Ако изгубите 3 мача пак ще се изравним.

e_cvetcov
Контакти:

Мнениеот e_cvetcov » 17 апр 2013 11:33

Не че ви се бъркам в нещата, но до колкото чета и знам, единствения проблем с лиценза са въжета, а се оказа че ремонта им струва 50 хил лв.
За какъв х.й се размотавахте толкова години? Като се замислиш че само едно домакинство на националния струва 15 000 лв. Просто няма логика...Ясно е че управлението ви е кенеф, ама няма ли от вас хора, който да се позаинтересуват колко ще струва това нещо и да поемат малко повече инициатива, защото колкото и лош да е Гигов и той е на келипир от това да си играете мачовете на ст. Локомотив. Не искам да ви обиждам, но малко несериозна ми изглежда картинката като цяло.

andro
Контакти:

Мнениеот andro » 17 апр 2013 11:43

Няма ли един фен на Локо на стадиона, да каже кво става? Медиите ще мълчат до довечера.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 17 апр 2013 11:44

e_cvetcov написа:Не че ви се бъркам в нещата, но до колкото чета и знам, единствения проблем с лиценза са въжета, а се оказа че ремонта им струва 50 хил лв.
За какъв х.й се размотавахте толкова години? Като се замислиш че само едно домакинство на националния струва 15 000 лв. Просто няма логика...Ясно е че управлението ви е кенеф, ама няма ли от вас хора, който да се позаинтересуват колко ще струва това нещо и да поемат малко повече инициатива, защото колкото и лош да е Гигов и той е на келипир от това да си играете мачовете на ст. Локомотив. Не искам да ви обиждам, но малко несериозна ми изглежда картинката като цяло.

Ох, недей да ровиш в тая рана.
Ти да не мислиш, че Гигов го интересува стадиона. Той реално за Локомотив не е дал една стотинка. Само цоца. Все му е тая къде играем. Едни седалки купи, а ние феновете ги слагахме. Само това е.
То, ако не беше тоя концерт на Депеш мод ремонт нямаше да има изобщо.
Иначе до преди 2 месеца всяка една комисия казваше, че ремонтът ще струва над 400 000 лв. Не знам какво инициатива трябва да се предприеме за да се съберат толкова пари.
Даже "изпълнителният ни директор" каза: "Ако искате да играем на Локомотив, вие оправете въжетата".
Докато не лъсна истината, че нито ремонтът е толкова скъп, а и че "ръководството" не е имало намерение да прави ремонт.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 17 апр 2013 11:45

andro написа:Няма ли един фен на Локо на стадиона, да каже кво става? Медиите ще мълчат до довечера.

Не сме на стадиона, а и лично аз не ги познавам членовете на комисията. Чакаме с нетърпение, както и вие.

andro
Контакти:

Мнениеот andro » 17 апр 2013 11:54

Сега се чух с един журналист от Стандарт. Каза че в момента тече огледа щото тея от комисията били закъснели. Каза, че до 30-40 мин ще стане ясно.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 17 апр 2013 11:58

В спортал има лайв-излъчване, но явно все още не предават.
http://www.sportal.bg/sportal_live_tv.php?str=4

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 17 апр 2013 12:03

Ще дадат лиценз с някоя и друга забележка.

andro
Контакти:

Мнениеот andro » 17 апр 2013 12:21

Малка армия оглежда в момента ст. "Локомотив"

:)

Върни се в “Локо София”