Днес се решава за лиценза на стадион Локомотив.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Днес се решава за лиценза на стадион Локомотив.
В Своге искаха по 10 лв за билет!Сега ако не вземем лиценз значи има нещо гнило!!!Сигурен съм че и за феновете на Ботев ще е много по интересно да са на нашия стадион!!!
Riquelme написа:В Своге искаха по 10 лв за билет!Сега ако не вземем лиценз значи има нещо гнило!!!Сигурен съм че и за феновете на Ботев ще е много по интересно да са на нашия стадион!!!
За всички е по-интересно да са на нашия стадион. И всички обичат да гостуват на нашия стадион. Такава атмосфера не се създава никъде другаде. Покрит е на 90%, акустиката е на много високо ниво, перфектно е за хореографии, доста е голям - в момента е за около 18 000 души, а и най-важното е, че видимостта е перфектна, тъй като не е от социалистически тип стадиона - разлят. Те 99% от стадионите са такива, за съжаление.
И да не забравя. Единственият, който няма нужда от реконструкция. В смисъл, че не е необходимо да се събаря, за да се модернизира.
-
- Контакти:
Успех момчета. Дано влезете пак в своя дом!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Пожелавам ви го от сърце! Дано, дано се завърнете на родния стадион!
Недоумявам как може да се дават лицензи на картофени ниви, да очакват качество на футбола и да се искат 10 лв за билет
Недоумявам как може да се дават лицензи на картофени ниви, да очакват качество на футбола и да се искат 10 лв за билет

Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
Много ме е яд за този стадион. Без да съм привърженик на Локо Сф просто ме е яд че не беше построен
целия и остана незавършен.
целия и остана незавършен.
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Успех , аз не виждам с какво е по зле от армията примерно ... или от тоя във Варна . Дано , ако останете в А група се намери и нов собственик да го модернизира малко .
- plovdivmiro
- Контакти:
Днес сутринта се очаква комисията да направи оглед. Доста се направи последния месец. Надявам се мача с Ботев да е у дома.[/quote]
А,дано да е в "Надежда"мача ,но знайте че и там на мача с Ботев ще сте гости.
А,дано да е в "Надежда"мача ,но знайте че и там на мача с Ботев ще сте гости.
plovdivmiro написа:А,дано да е в "Надежда"мача ,но знайте че и там на мача с Ботев ще сте гости.
Елате да се забавляваме, не да се дървим кой е по-по-най. Надявам се, че ние ще се съберем поне 4-5 хиляди души. Локомотивците сме зажаднели за домакински мач, а и вие сте добър съперник.
А да попитам в какво състояние е тревното покритие...питам защото за нас се знае, че да си играем играта ни трябва добър терен. Но се видя че Локомотив Сф. също играе доста по-добре на добър терен.
Иначе ако ни посрещнете добре, имам предвид да не се дракате с нас съм убеден, че от наша страна провокации няма да има. Ние идваме да подкрепяме отбора си, а не да се дразним с другите фенове. Ако отсреща се подходи към същия начин се получава празник и по трибуните. Нашата публика изключително много израсна в това отношение. Вече спокойно може да си заведеш на мач децата си. Но ако по някакъв начин ни обидите или провокирате (вярно че в дадени моменти сме малко по-тънкообидни) нещата стават страшни.
Иначе ако ни посрещнете добре, имам предвид да не се дракате с нас съм убеден, че от наша страна провокации няма да има. Ние идваме да подкрепяме отбора си, а не да се дразним с другите фенове. Ако отсреща се подходи към същия начин се получава празник и по трибуните. Нашата публика изключително много израсна в това отношение. Вече спокойно може да си заведеш на мач децата си. Но ако по някакъв начин ни обидите или провокирате (вярно че в дадени моменти сме малко по-тънкообидни) нещата стават страшни.
Последна промяна от e_cvetcov на 17 апр 2013 11:23, променено общо 1 път.
e_cvetcov написа:А да попитам в какво състояние е тревното покритие...питам защото за нас се знае, че да си играем играта ни трябва добър терен. Но се видя че Локомотив Сф. също играе доста по-добре на добър терен.
На пръв поглед е добро. Работило се и по него. Но не мисля, че ще е в оптимално състояние. Преди беше един от най-добрите терени, но сега след толкова години безхаберие не знам.