Левски - Локомотив, София, ст. Георги Аспарухов 13.04 15:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
Re: Съдиите си свирят, а последиците са за други
според мен има тенденциозно отношение в медиите- не мерят с еднакъв аршин.Когато има съдийска грешка в полза на Левски се вдига вой до небесата, а когато другите отбори са подпирани от съдиите, това минава из-между другото.Когато беше отменен прослувутия гол на Литекс се развихри направо истинска истерия-то не бяха коментари, то не бяха писаници, статии, тиради.А в СЪЩИЯ ДЕН, в СЪЩИЯ КРЪГ от турнира за Купата, на Локо(СФ) им отмениха редовен гол срещу ЦСКА, и това беше претупано набързо,почти нищо не се каза.По-миналия кръг когато Лудогорец ги подпряха срещу Локо(СФ) -пак нищо и половина в медиите.Сега Пастата го вадят от съдийството.А Сашко Костадинов що не го извадиха за скандалния му двоен аршин във Враца на мача Ботев(Вр)-ЦСКА?! А Станислав Тодоров ащо не го извадиха заради скандалния червен картон за Локо(СФ) срещу Лудогорец?!..Но за това са виновни и така наречените "сини" журналисти, дето ми се пишат уж левскари.Докато техните червени колеги изключително единно и агресивно водят пропаганда срещу ЛЕВСКИ(типично по комунистически), наще ахмаци мълчат и мънкат...а някой предатели като Желю и Жаклин откровено дори пригласят на "червената" пропаганда 

Личното ми мнение е, че тези съдийски скандали само преместват фокуса от очевидното-уникално слабото представяне на всички водещи отбори. И червени и сини и зелени и бенбени, всички са плачевни и най-срамното и страшно е, че са пълни с некадърни чужденци, нямат никакви планове и желание за подобрение. Това лято ще отпаднем и от малтийски и андорски отбори ако ни се паднат. Водещите отбори вкарват само след дузпа или след меле...
Некадърни ръководители, некадърни треньори, некадърни футболисти. Чудя се дори кой е по-некадърен и нахален, политическите партии или футболните отбори.
п.с.:Вие видяли ли сте някога Сър Алекс да седи на тъча и да разяснява какво трябва да се прави(по време на целия мач, викайки като селянин)?! Това професионални футболисти/треньори ли са или деца, които се учат по време на тренировка?!
А относно съдиите, в никакъв случай нивото им не е по-ниско от това на А групата ни
Некадърни ръководители, некадърни треньори, некадърни футболисти. Чудя се дори кой е по-некадърен и нахален, политическите партии или футболните отбори.
п.с.:Вие видяли ли сте някога Сър Алекс да седи на тъча и да разяснява какво трябва да се прави(по време на целия мач, викайки като селянин)?! Това професионални футболисти/треньори ли са или деца, които се учат по време на тренировка?!
А относно съдиите, в никакъв случай нивото им не е по-ниско от това на А групата ни

Последна промяна от tacinho на 14 апр 2013 12:07, променено общо 1 път.
Aбе и Вие и червените е..м ти за..би
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- Keine Lust
- Контакти:
Имам само 3 въпроса:
1. Първият е към всички фенове на софийското Локо - като Пастата закла Ботев във Враца срещу вас добър съдия ли беше и защо не ревахте тогава срещу него?
2. Вторият е към феновете на цска - защо не бяхте толкова активни по въпроса за съдийството на А. Костадинов, който свири мача ви с Ботев Вр?
3. Към целият екип от модератори - защо бяха заключени всички теми касаещи съдийството на мача Ботев Вр - цска, а сега отново се отварят тема след тема за мача Локо Сф - Левски?
1. Първият е към всички фенове на софийското Локо - като Пастата закла Ботев във Враца срещу вас добър съдия ли беше и защо не ревахте тогава срещу него?
2. Вторият е към феновете на цска - защо не бяхте толкова активни по въпроса за съдийството на А. Костадинов, който свири мача ви с Ботев Вр?
3. Към целият екип от модератори - защо бяха заключени всички теми касаещи съдийството на мача Ботев Вр - цска, а сега отново се отварят тема след тема за мача Локо Сф - Левски?
Keine Lust написа:Имам само 3 въпроса:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

hd29 написа:Bourgas написа:После дава още по-измислен червен и признава гол от явна засада за Локото, да да ги върне в мача и за да даде още един червен и да чака Левски да вкарат в последните минути ли? Да прав си, от футбол не разбирам.
Първо голът не е от засада,да и картона за Левски е пресилен,но втория червен картон на Бранеков вече си е престъпление,защото се решава не само този мач,но и двубоя за купата,който ще пропусне най-добрия играч в момента на Локомотив.Да не говорим за пресилените и откровено комични фалове отсъждани за Левски около пеналта и не отсъждане на фаул за Локомотив на разтояние по-малко от 40 метра от нак. поле на Левски.свали си сините очила
Сините ми очила са черноморски и нямат нищо общо с Левски. Коментирал съм в предните страници мнението ми за отсъжданията, това, че не си чел и си драскаш ей така, ми доказва, че няма смисъл повече да ти отговарям.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Keine Lust написа:Имам само 3 въпроса:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Мога да ти отговоря само на първия въпрос с въпрос. Тази бисквитена торта не ни ли поряза и там ритуално с червения картон на Бранко Костадинов?

Мога да ти отговоря на първия въпрос с въпрос.Тази бисквитена торта не ни ли поряза ритуално с червения картон на Бранко Костадинов?

- JohnnieWalker
- Контакти:
Докато има тестени изделия в БГ футбола, това ще е положението...