БФС наказа Рендето.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: БФС наказа Рендето.

Мнениеот fen-fen » 02 апр 2013 16:42

Неутрален написа:Не знам защо плюете по човека. Всеки знае колко му е багажа (умствения), но това не ви дава право да го обвинявате за всичко и да го обиждате. Мен лично никога не ми е харесвал нито като футболист, още по малко като човек заемащ такъв висок пост в един голям клуб, обаче този път каза много неща ,при това почти всичко е вярно. Истината боли, колкото и да не се харесва на братята домуси, не може когато не ти върви да натискаш съдиите и да очакваш същото съдийство и в европа. Е те такова животно нема. Що се отнася до съдията, трябва да последва Дюран Дюран. При такива смешни съдии, които ощетяват целенасочено един отбор за сметка на друг, наказанията трябва да бъдат много по сериозни. Тогава вече ще имаме намаляване на корупцията при съдиите, защото ще стане твърде скъпо да им плащат под масата за всеки мач.

Ами ще ти кажа защо плюем "човека"! Неутралното ти мнение е толкова неутрално, че истински ме разсмя :) Големия капацитет Марков не залага на спортно технически средства за да помогне на клубът за който работи, а залага на чисто първичните си емоции, които определено са низи от простотия! Един заучен рев след всеки мач, всички виновни БФС, съдии, собствениците на другите клубове кой ли не! Ще използвам твоето определение - "няма такова животно", което да знае, че непрекъснато го обвиняват в съдийски аванти и да се възползва чрез корупция! Толкова сте завладяни от стари клишета, толкова злоба и негативизъм. Оплювате хора, които строят, създават инвестират, даряват, създават работни места.......дребни души сте това ревльовците!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 02 апр 2013 16:55

fen-fen написа:
Неутрален написа:Не знам защо плюете по човека. Всеки знае колко му е багажа (умствения), но това не ви дава право да го обвинявате за всичко и да го обиждате. Мен лично никога не ми е харесвал нито като футболист, още по малко като човек заемащ такъв висок пост в един голям клуб, обаче този път каза много неща ,при това почти всичко е вярно. Истината боли, колкото и да не се харесва на братята домуси, не може когато не ти върви да натискаш съдиите и да очакваш същото съдийство и в европа. Е те такова животно нема. Що се отнася до съдията, трябва да последва Дюран Дюран. При такива смешни съдии, които ощетяват целенасочено един отбор за сметка на друг, наказанията трябва да бъдат много по сериозни. Тогава вече ще имаме намаляване на корупцията при съдиите, защото ще стане твърде скъпо да им плащат под масата за всеки мач.

Ами ще ти кажа защо плюем "човека"! Неутралното ти мнение е толкова неутрално, че истински ме разсмя :) Големия капацитет Марков не залага на спортно технически средства за да помогне на клубът за който работи, а залага на чисто първичните си емоции, които определено са низи от простотия! Един заучен рев след всеки мач, всички виновни БФС, съдии, собствениците на другите клубове кой ли не! Ще използвам твоето определение - "няма такова животно", което да знае, че непрекъснато го обвиняват в съдийски аванти и да се възползва чрез корупция! Толкова сте завладяни от стари клишета, толкова злоба и негативизъм. Оплювате хора, които строят, създават инвестират, даряват, създават работни места.......дребни души сте това ревльовците!

Никой не оплюва домуса за построеното, за терените, за школата, за заводите. Дай Боже да има повече строители в цялата страна. Оплюван е за не особено футболните начини, по които отборът му постига някои от победите си... Гледали сме го вече тоя филм с Гришата и Литекс и много добре знаеш какъв беше финалът му в ЕКТ. Ако продължавате в същия дух и вас ви чака същото...

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 апр 2013 17:06

Абсолютно правилно решения.Съдията в мача Локо Сф-Лудогорец бе повече от перфектен.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 02 апр 2013 17:08

sandi74 написа:Абсолютно правилно решения.Съдията в мача Локо Сф-Лудогорец бе повече от перфектен.

Да ти кажа-и майка ти беше перфектна. Сестра ти не чак толкова...

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 02 апр 2013 17:26

sandi74 написа:Абсолютно правилно решения.Съдията в мача Локо Сф-Лудогорец бе повече от перфектен.

Санде,Санде,от къде се излюпи бе, душо недоклатена?

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 02 апр 2013 18:37

Lyubaka01 написа:
fen-fen написа:

Никой не оплюва домуса за построеното, за терените, за школата, за заводите. Дай Боже да има повече строители в цялата страна. Оплюван е за не особено футболните начини, по които отборът му постига някои от победите си... Гледали сме го вече тоя филм с Гришата и Литекс и много добре знаеш какъв беше финалът му в ЕКТ. Ако продължавате в същия дух и вас ви чака същото...

Fen fen , не знам какъв си фен нито пък ме интересува. Аз не съм привърженик на нито един отбор, затова ми е лесно да пиша т.е. коментирам както виждам нещата от моя гледна точка. Не твърдя да съм прав, просто споделям. Ти как разбра че съм ревльо ??? Дай някакви факти , обоснови се ! Това че рендето каза всеизвестни факти, които не се харесват на определен кръг хора НЕ Е мой проблем, а по скоро ти се засегна нещо. Аз говоря само и единствено за последния мач, за предишни срещи една дума не съм казал. Такъв червен картон и в махалата не дават. Освен това, топката винаги е била в полето на БФС, още времето на Жоро Илиев, всеки знае как спечелиха титлата, след това Литекс, сега Лудогорец, утре ще е някой друг. Това че перуките винаги са подкрепяли силните на деня, е факт и точно това е проблема който трябва да се реши. Никой не е казал нищо лошо за това че се строят игрища и бази. Това е пътят , хората са го измислили преди години ние трябва само да копираме от запада но и това не го можем. Не съм оплюл никой без причина, единственото което искам е да спечелят ЧЕСТНО титлата , т.е. с играта на терена , за да няма после динамо Загреб итн. Аз като неутрален фен , много ме бърка че нашите играят по 2 мача в Европа. Тази година се нас.аха и сини и червени и зелени. Това ми е проблема и затова "рева" , а ти за какво ревеш ???

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 02 апр 2013 21:03

Браво бе момче,точно така е!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 02 апр 2013 21:54

"Неутрален" ти може да си неутрален, ама не си обективен.
... Та "за да няма после Динамо Загреб", кого ще посочиш като най-достоен да носи короната на целомъдрен шампион, след като не удобряваш начина по който е станал настоящия.
Аз не съм неутрален и станах фен на Лудогорец именно защото този отбор притежава най-много футболни аргументи всред Българските, а това пролича най-вече срещу Динамо Загреб.
Както вече съм изяснил удар с лакът е непозволена техника дори в сериите К-1, независимо дали е с отскок и в главата.
В футбола ако е допуснато се наказва с червен картон!
Ти наистина си изказал едно доста стойностно мнение, с хубави и дори силни думи, на които единственият недостатък е че им липсва смисъл!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 02 апр 2013 22:50

Тоя юнак едва ли е неутрален, ама пък го каза точно , а магарето ...ми то си е магаре вари го пачи го и да му обясняваш че за да удариш нещо поне предмета с който удряш трябва да лети в подходящата посока, иначе и да се превива" ударения" няма какво да му стане ако предмета ,в случая ръката , е прелетяла покрай него.Не бих се учудил ако в някое африканско племе са рязали ръце ,ако ги вдигнеш при отскок нагоре , а не можеме да знаеме дали Станиславчо точно там да си е карал стажа като му гледам изпълненията.

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 03 апр 2013 19:49

Volf или магаре, не знам кое е по удачно наименование, понеже явно не разбирате или не ви се иска да разберете ще повторя за последен път. Все ми е едно кой ще стане шампион, нека титлата бъде спечелена по почтен и честен начин. Факта че смешниците в БГ винаги свирят за силните на деня, страшно ме дразни. Ако Лудогорци са толкова добри, нека си печелят с по 2-3 гола разлика, ще се радвам за това. А за ударите с лакти, спомни си преди 2-3 кръга какъв гол вкарахте след нарушение на Генчев ! Ако не получавате амнезия от нещата които не са ви приятни.

П.п. Интересно е че всеки се съмнява в неутралитета ми, обаче защо никой не споменава отбора който "подкрепям" ? Смешна работа !

Върни се в “Локо София”