Съдийски грабежи в 3 от 4 мача за Купата (снимки)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Съдийски грабежи в 3 от 4 мача за Купата (снимки)

Мнениеот tsonpen » 14 мар 2013 12:03

Lyubaka01 написа:Няма засада. На една линия са.
А за бъркането-да, нормално е да се бърка. Ама нормално ли е грешките винаги да са в полза на определени отбори?

Виж в какво положение са краката на вашия футболист. Това значи, че има наклон на тялото и почти сигурно е с малко е оттатък линията на защитника. Освен това гледаме под такъв ъгъл, че ако футболистът на Локо е в засада с малко, пак няма да го видим.
Има някаква веротност да няма, но за мен на 90% има тънка засада.

stioks написа:Айде да видим сега какво наказание ще лепнат на А.Ахмед? Престъплението му със сигурност е по-голямо от това на Т. Тасков, който бе натирен във В група.

Тасков падна жертва на шума от медиите на Цветан Василев. Наказаха го, че не е дал дузпа, каквато няма и че е признал спорна засада, вдигната от страничния рефер. Пропускане на няколко мача - ОК, но натирването във В група е прекалено.

Дали заради разни избори, някои хора са решили да покажат, че работят. Вижте какви бързи и смели реакции. Вчера вечерта бяха мачовете, днес до обяд са факт строги наказания. Същото стана и с наказанията за публиките на "Левски" и "Ботев". Стремежът е да има по-малко недоволни, но това не винаги означава правилни решения.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 14 мар 2013 12:09

tsonpen написа:
Lyubaka01 написа:Няма засада. На една линия са.
А за бъркането-да, нормално е да се бърка. Ама нормално ли е грешките винаги да са в полза на определени отбори?

Виж в какво положение са краката на вашия футболист. Това значи, че има наклон на тялото и почти сигурно е с малко е оттатък линията на защитника. Освен това гледаме под такъв ъгъл, че ако футболистът на Локо е в засада с малко, пак няма да го видим.
Има някаква веротност да няма, но за мен на 90% има тънка засада.

stioks написа:Айде да видим сега какво наказание ще лепнат на А.Ахмед? Престъплението му със сигурност е по-голямо от това на Т. Тасков, който бе натирен във В група.

Тасков падна жертва на шума от медиите на Цветан Василев. Наказаха го, че не е дал дузпа, каквато няма и че е признал спорна засада, вдигната от страничния рефер. Пропускане на няколко мача - ОК, но натирването във В група е прекалено.

Дали заради разни избори, някои хора са решили да покажат, че работят. Вижте какви бързи и смели реакции. Вчера вечерта бяха мачовете, днес до обяд са факт строги наказания. Същото стана и с наказанията за публиките на "Левски" и "Ботев". Стремежът е да има по-малко недоволни, но това не винаги означава правилни решения.

Точно защото е под ъгъл ти изглежда, че има засада.

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 14 мар 2013 12:14

Ако беше за ЦСКА,100% нямаше да е засада!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 мар 2013 12:39

Lyubaka01 написа:Точно защото е под ъгъл ти изглежда, че има засада.

Точно обратното :)
Ако бяхме на линията на наказателното поле, щеше да се види, че част от тялото на футболиста на Локо е напред. Нали говорим за този, в средата, от когото не се вижда почти нищо?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Мнениеот tzvetan_22 » 14 мар 2013 12:54

Голът е редовен! А Шивача да обянси какво значи "тънка, но 100% засада"... НАЛИ ЗА ДА Е 100% НЕ ТРЯБВА ДА Е ТЪНКА!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 14 мар 2013 13:00

tsonpen написа:
Lyubaka01 написа:Точно защото е под ъгъл ти изглежда, че има засада.

Точно обратното :)
Ако бяхме на линията на наказателното поле, щеше да се види, че част от тялото на футболиста на Локо е напред. Нали говорим за този, в средата, от когото не се вижда почти нищо?

Да, за него говорим. Виж къде и как е в момента на паса...

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 14 мар 2013 13:06

Започвам вече да си мисля, че реферите ни са некадърни, а не подкупни. Още по-лошо е, че са страхливи и ги е страх да поемат отговорност. От ЦСКА съм и бях в Своге, но не видях, къде беше засадата на Бибишков. Добре щяхме да паднем с един гол, но какво от това има реванш и то след време и нищо не ни пречи да победим с 2:0. Имам предвид, че резултата не е толкова важен, а самата игра на ЦСКА, която след 50 минута беше трагична. И при предишния престой на Йешич се забелязваше същата тенденция-слаба физическа подготовка и отпадане на отбора в средата на второто полувреме. От друга страна Локото нямат право на сръдни, защото през първата част нямаха удар във вратата. Изпълниха сигурно десет-петнайсет пряксвободни удара без никакъв успех. Като наблюдавам играта им смятам, че мястото им в класирането не е случайно. Да, по едно време натиснаха, но това беше, защото ЦСКА грохна и заради личните проблясъци на Маркиньос и Бибишков. Смените на Кокала също излязоха сполучливи. За мача Левски-Литекс не мога да кажа нищо, защото не съм го гледал целия. Вечерта обаче видях, какво е направил съдията и ми стана смешно. То бива страх, то бива навеждане ама чак толкова. Какво, като резултата става равен. Левски има достатъчно добри играчи зада победи във втория мач. Изобщо, защо беше нужна цялата тази бъркотия, която изнерви всички на стадиона. Сега ще започнат едни писания, които не са нужни на никой. Предлагам този съдия да свири вече само във В група, а там за такова отсъждане ще го бият цял ден. Друг смешен момен от вчера е глупавата тройна смяна на Вили Вуцов. Заради нея можеше да стане страшно за Славия при един малко по-силен Миньор. Не дай си боже да се беше издънил при резултат все още 3:0, трябваше да го дават в рубриката най-глупавите треньори на 21 век. Явно перничани са талкова зле, че изобщо не им е до купата. Според мен зада се оправи футбола ни такива отбори, като Миньор без никаква сигурност за утрешния ден нямат място при професионалистите. В А група трябва да се вкарат железни правила и който не може да ги покрие-довиждане! Но да важът за всички. Щом в Италия Ювентус и Фиорентина, в Шотландия Рейнджърс могат във В група, защо във България да не може. Също така след всяка грешка, било от глупост, неподготвеност или нещо друго реферите трябва да се наказват жестоко. Така може най-накрая да се отсее плявата и да останат кадърните! Да не говорим, че схемата с двата мача облагодетелства по-силните отбори, защото при изненада има подправителен. Смятам, че с един мач на терена на отбора от по-долна група беше по-интерестно. Поне имаше малки изненади, а сега всичко е сведено но нула.
Последна промяна от angelofdeath на 14 мар 2013 13:12, променено общо 1 път.

navybg
Контакти:

Мнениеот navybg » 14 мар 2013 13:07

Черешката на тортата бе поставена в 91-ата минута на двубоя Левски - Литекс. Тогава Ахмед Ахмед при неясни все още обстоятелства отмени, след това зачете, а накрая пак отмени редовен гол на гостите от Ловеч.
Изображение

Grigorov
Контакти:

Мнениеот Grigorov » 14 мар 2013 13:31

Хора,незнам за вас ама мене ме е срам. Стадиони,фенове,съдий,футболисти трагедия,отвсякъде! Аз съм фен на Миньор и вчера бях разочапован,няма такова просто! Славия имаха 7 удара и 5 от тях бяха гол,2 от тях от засада. Миньор имаха 4 удара 2 от тях влязоха в вратата на .... Нападателя на Славия. Съдията цял мач грешки и в двете посоки. Не съществуващи фалове. Накъсване на играта незнайно защо. Концентрацията му беше на страхотно ниво,един футболист прави фаул той дава картон на друг без да има причина. Просто беше мач от селските групи.

unobg
Контакти:

Мнениеот unobg » 14 мар 2013 13:49

На снимката по горе е оптическа измама, гледайте от другата камера и ще видите, че крака на Цветков пада встрани от Карвальо.

Върни се в “Локо София”