Локомотив Сф се завърна от втория си лагер в Турция с актив от четири победи и една загуба в контролите. Както се казва на езика на комшиите, берекет версим, макар че, ако сме честни, само два от петте съперника бяха сериозна класа. За 14-ия тим в класирането на „А“ група, колкото и да не са важни резултатите в проверките, все пак те носят самочувствие, а пък и са някакъв показател.
Срещу Металург Донецк в първата от петте срещи на турска земя Локо Сф надмина себе си. Всъщност, така ни изглежда, понеже чак от времето, когато в отбора играеха Цецо Генков и Дерек Асамоа, не бяхме гледали такава игра от столичните „железничари“. Свежа, напориста, мощна. Да се чуди човек отборът, който мачка съперника си с преса в неговата половина украинският с 30 милиона бюджет ли е, или пък българският опашкар. Заслужено 2:1 за локомотивци, което е и най-стойностният резултат в контролите им, плюс играта.
Другият мач, в който съперникът беше силен за нивото но Локомотив, разбира се, е този със сръбския ОФК Београд. Загуба с 0:1, като тук, а и не само, изпъкна главният проблем на този етап в играта на състава на Емил Велев. Всичко е ОК, отборът тича здраво, пресира високо, в защита стои добре, вратарите са стабилни, само пустата реализация куца. Срещу сърбите само в последните 3 минути от срещата имаше три голови ситуации в полза на Локо Сф, но нито една от тях не се превърна в гол. Да не говорим срещу горките грузинци от Чихура, които преди ЦСКА да ги цапардоса с шестица, бяха на път да получат същия шамар и от Локо Сф. Десет стопроцентови голови ситуации, доста от които от типа „сам срещу вратаря“, бяха пропуснати от „червено-черните“ и успехът им остана само с един гол разлика. Подобна беше картинката и в другите две победи срещу съперници от по-ниска класа – пак срещу грузинци и срещу казахстанци.
Изводът от видяното по терените на Турция за Локо Сф вдъхва оптимизъм за пролетта. Отборът е като навита пружинка под напътствията на Кокала. Със забележката за многото пропуснати положения за гол, на което трябва да се наблегне до подновяването на първенството.
http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=328237
Оптимистична нотка внесоха контролите в Турция. Да си пожелаем да се върнем в Надежда и да очакваме приятни мигове с любимото Локо.
В Локо Сф всичко в играта е ОК, само пустата реализация...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
В Локо Сф всичко в играта е ОК, само пустата реализация...
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Re: В Локо Сф всичко в играта е ОК, само пустата реализация...
Че няма да изпаднем е ясно,но ако успеем да направим нещо съществено,особено за купата ще е успех.Най-съжалявам за миналогодишния ни отбор,ако беше постигнал успехи щеше да е уникално!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
-
- Контакти:
хапна пийна на аванта табачето каго гледам весело е било.
дали ще изпаднем ще видим програмата ни е много тежка.според мен изпадаме.ако не сега догодина.
със стадиона какво става повече ме вълнува.
дали ще изпаднем ще видим програмата ни е много тежка.според мен изпадаме.ако не сега догодина.

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
-
- Контакти:
favaca8888 написа:хапна пийна на аванта табачето каго гледам весело е било.
Ти си един истински Локомотивец.Като Пеев,Галев и всички тези благодарение на който сме предпоследни.
-
- Контакти:
Гари,
Нещо пак ли не си спал добре, приятелю ?
Или може би Кайчо не ти е дал некоя кинта за да подкрепяш Гигомотива ? А, бе мърльо !???
Нещо пак ли не си спал добре, приятелю ?

Или може би Кайчо не ти е дал некоя кинта за да подкрепяш Гигомотива ? А, бе мърльо !???
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Garfildbg1929 написа:favaca8888 написа:хапна пийна на аванта табачето каго гледам весело е било.
Ти си един истински Локомотивец.Като Пеев,Галев и всички тези благодарение на който сме предпоследни.
Хубаво е че поне знаеш, че Локомотивец се пише с главна буква и да изброените от теб + другите завърнали се заслужават почитта ни защото спасиха Локомотив въпреки Гигов и стадиона ни пак ще бъде ремонтиран въпреки Гигов.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
Хубаво е че поне знаеш, че Локомотивец се пише с главна буква и да изброените от теб + другите завърнали се заслужават почитта ни защото спасиха Локомотив въпреки Гигов и стадиона ни пак ще бъде ремонтиран въпреки Гигов.
На Тони Велков, Явор Вълчинов, Владо Манолков, Дани Пеев, Вальо Галев, Кичо, Юли Петков, Коце Велков, Маджо, Кристиян Величков, Сашо Манолов, Мартин Димитров, плюс Марчо, Върбанов, Гарата, Васко Велев, Владо Манчев и другите Момчета, едно голямо Благодаря за миналият сезон в който Лоокомотив оцеля.
Иначе за стадиона може седмици да си говорим - реституция, кой го ползва, за кво, защо.. В момента е факт че трибуните на А сектор се ремонтират от Иван Василев, човек който ако имаше парите на Гигов, Локомотив щеше да е такъв какъвто всички Локомотивци го искаме
Оййййййй Котьооооооо.Гарфилдчо нещо изнервен ми се струваш.Май дебелата свиня е изпросила от Кайчо парички за Турция и не е делил...Ето това е типичен преставител на НФК.
Гари,що не ни "светнеш"кои според теб са истинските Локомотивци.Впрочем преди време в този форум се подвизаваше един Вождек,ти много ми напомняш за него.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Бившият футболен треньор Димитър Димитров Тушев се нуждае от спешна животоспасяваща операция.
http://zonasport.bg/article/futbolen-tr ... tsiya.html
На 15 февруари 2013 година той пада пред Националния стадион "Васил Левски" и получава парализа на цялото тяло. До два дни трябва да се съберат 8 000 лева - сума, която е непосилна за него и дъщеря му Албена Тушева.
димитър тушев
Тушев е бил футболист в Септември и Розова долина, а като треньор е работил в Академик (София) и Локомотив (София).
димитър тушев
Нека всеки, който може да му помогне, го направи като внесе сума в сметката му:
Банка ДСК
IBANBG97STSA93000014824600
BIC/STSABGSF
Телефон за връзка 0876163111 - Албена Тушева
http://zonasport.bg/article/futbolen-tr ... tsiya.html
На 15 февруари 2013 година той пада пред Националния стадион "Васил Левски" и получава парализа на цялото тяло. До два дни трябва да се съберат 8 000 лева - сума, която е непосилна за него и дъщеря му Албена Тушева.
димитър тушев
Тушев е бил футболист в Септември и Розова долина, а като треньор е работил в Академик (София) и Локомотив (София).
димитър тушев
Нека всеки, който може да му помогне, го направи като внесе сума в сметката му:
Банка ДСК
IBANBG97STSA93000014824600
BIC/STSABGSF
Телефон за връзка 0876163111 - Албена Тушева