Локо Сф ще домакинства.................. в Своге!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: Локо Сф ще домакинства.................. в Своге!

Мнениеот haiobaio » 08 яну 2013 18:09

Не знам кога станахме толкова злобни. Не бяхме. Започнахме да спорим с хора, които са царе в заяждането и манипулациите - сини, червени, вечните асансьори между А и Б група и други. Някога не обръщахме внимание на другите, нито какво мислят, нито какво говорят за нас. Просто ги отсвирвахме.
Озлобихме се заради това, което се случва с нашия клуб. Заради хора като Гигов, Тонев, Цветков, Марков и кой ли още не. Може би направиха това, което комунизма не направи-съсипаха ни. Отрязаха ни корена. Замениха любовта с мъка и злоба.
По темата: Не вярвам за нищо на Гигов, няма да се върнем на стадион Локомотив.
Смятам това да ми е последното мнение в този подфорум, докато Гигов е начело на Локомотив. Ще чакам по-добри дни да споделям мнението си с другите за Локомотив.
Писна ми от заяждане и от помия.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 08 яну 2013 18:18

Абе....къде е Сандето ?? :lol:
Да не са я разпорили некаде туй човече, притеснявам се вече :lol:

Андрейчо,
Водеща при теб е омразата явно за да седнеш да пишеш в нашия форум колко много искаш Локо Сф да изпадне, ми хубаво каза си мнението.
Защо обаче не си гледаш твойта паница, Събев кви схеми е правил и всъщност в момента колко на минус е Черноморец ? 10 млн.20млн.30млн. ?

По темата явно още бая вода има да изтече докато си върнем стадиона.
Ръководотелите на Локомотив да знаят !!! Не могат да ни откажат ! Пак ще ходим само на гостувания ! И ЩЕ ВИ ПСУВАМЕ ВСЕКИ МАЧ, НЕКАДЪРНИЦИ !

САМО НИЕ, САМО ЛОКО !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Мнениеот Andreyy » 08 яну 2013 18:43

favaca8888 написа:Андрейчо,
Водеща при теб е омразата явно за да седнеш да пишеш в нашия форум колко много искаш Локо Сф да изпадне, ми хубаво каза си мнението.
Защо обаче не си гледаш твойта паница, Събев кви схеми е правил и всъщност в момента колко на минус е Черноморец ? 10 млн.20млн.30млн. ?

Е това, че не ви харесвам, не значи, че ви мразя :) Просто ако трябва да избирам кой да изпадне, бих казал вие да сте първи. Не сте ми симпатични, пак ти казвам. Темата е видях случайно в гонг.бг и реших да я прочета и да се включа, не бях писал от много време. Черноморец и той не е розов, не съм казал обратното. Докато президенти са мутрите на България няма как да им се възхищавам. Възхищавам се на Херо и младите момчета които се раздават без разни уговорки, същите които ги натопиха, че са залагали нелегално пред цяла България, истински смях. Познавам някой от обвинените и дори на тях им е смешно как може да ги обвиняват за такова нещо :) Твоя колега, който каза че Херо е цирк трябва да се засрами, защото може би Херо е единствения човек в БГ футбола, който казва нещата с истинските им думи, затова е и наказван, рязан от съдии, обвиняван в черно тото и т.н. И всички го знаят това, ама явно на колегата ти му е толкова акъла .... Аре поздрави!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 08 яну 2013 20:16

Аре ! :P Жив и здрав ! ( Andrey )

haoibaio, много е лесно да се откажеш.Като кажеш че няма да им ходиш, каква е твоята позиция ? Така щели да разберат разликата ? Таратанци !
Разликата я разбират като няма никой на домакинствата.Всичко го усетиха.Колкото и да ни плюят каква смешна агитка сме били, тези няколко стотин човека могат да създават атмосфера на стадиона и са го доказвали доста пъти.Като напишеш че това ти е последното мнение някакв саможертва ли правиш? :roll:

ИСТИНАТА Е НА ГОСТУВАНЕ ! ИГРАЕМ КАТО ГОСТИ ДИРЕКТНИ ДВУБОИ С КОНКУРЕНТИТЕ ЗА ИЗПАДАНЕ ! ЕТЪР, МОНТАНА, БОТЕВ ВЦ, БЕРОЕ.

Ако вземем някакви точки в Своге срещу Миньор и Пирин Гц може и да се спасим.Ама в Своге да си ходят Чавдар Цветков и Сие на който е кръстен стадиона, ще си е баш у дома ! :P
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 08 яну 2013 21:19

Е това, че не ви харесвам, не значи, че ви мразя Просто ако трябва да избирам кой да изпадне, бих казал вие да сте първи.

Първо, поздрави на морето. Пич, недей толкова да се напрягаш. Според мен, да те е яд че сме ви взели точки пролетта е тъпо - играли сме (не сме лягали) взели сме точка, мен щеше да ме е яд че не сме били куц отбор(в случая моя Локомотив). Другото за което още те държи е това че ви отстранихме за купата.
Иначе голям поклон пред Херо - човека има смелост да налага млади футболисти и разни пичове от Танганайка - абе разбира си от работата. Евала и Стоичков - направи отбор от юноши. За мен това е пътя - школа и свестен треньор, както е било до 89-та год. Айде със здраве :)

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 08 яну 2013 21:58

haiobaio написа:Не знам кога станахме толкова злобни. Не бяхме. Започнахме да спорим с хора, които са царе в заяждането и манипулациите - сини, червени, вечните асансьори между А и Б група и други. Някога не обръщахме внимание на другите, нито какво мислят, нито какво говорят за нас. Просто ги отсвирвахме.
Озлобихме се заради това, което се случва с нашия клуб. Заради хора като Гигов, Тонев, Цветков, Марков и кой ли още не. Може би направиха това, което комунизма не направи-съсипаха ни. Отрязаха ни корена. Замениха любовта с мъка и злоба.
Смятам това да ми е последното мнение в този подфорум, докато Гигов е начело на Локомотив. Ще чакам по-добри дни да споделям мнението си с другите за Локомотив.

от Несебър съм и си подкрепям моя отбор, доколкото го има...:))
пич, вие винаги сте били дребни душици и комплексари, злобари и заяждащи се хора. Това, че сте публиката на Начко и Котето са само митове..Не ги помня, защото съм млад за това, но отбора ви от средата на 80-те години го помня много добре - Чапая, Владо Лалов, Дудето, Георги Бонев, Бойчо Величков, СТойчо Стоев, Гошо Петков - дебелия - ето тоя отбор помня
и публиката ви - все другите са виновни, защо гостите се напъвали, ако ви свирят измислена дузпа и другите протестират, винаги са селяни, тъпаци, да умрат и такива неща
бях ученик в 6 клас през 1984 бях на мача Локо София - Черноморец 1:1. Гостите изравниха 3 мин преди края....лелееее, какъв вой настана...защо се напъвали, какво им носела тая точка, пречели им, абе простотии...ужасна публика, обиди без причина...няма да коментирам, но аз се потресох..в Несебър и Бургас хората не са така негативни. Може би защото в Надежда са събрани ниска класа, работници само, озлобени, че са неуспели ли...не знам
следващите ми ярки спомени са много по-късно, вече зрял мъж, ви гостувах на мача Локо София - Несебър в единственото ни влизане в А група...Направихме 0-0. Върхът на сладоледа беше, когато Васко Банов се откъсна сам с топката отзад центъра и му дигнаха засада...и аз взех първо да се ядосвам и после да се хиля...и тогава наскачаха едни чички от т.нар сектор А, леле -...заплахи, обиди, псувни, не знам си какво...и то защото попитех защо ни режат така брутално!!! има един чичка с бяла коса и лице на жаба, винаги псува всичко и всички...виждал съм го по телевизията да храчи. Кой е той, някой локомотивец знае ли го?
свърши мача, отивам до журналистите на пресконференцията..и един от Канал 3 пита Джангъра: Ще кажете ли нещо за съдията..........отговора и до днес го помня. И той беше: НЕ. Защото съдиите са по-силни от нас, ние сме един малък отбор. Утре ще ни дойде същият от днес на мач с отбор от нашата черга и от злоба и у дома ще ни отреже....". потресох се........след този мач малко по малко се отдръпнах с емоциите и сърцето си от БГ футбола...

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Мнениеот Andreyy » 09 яну 2013 00:10

lifes написа:Първо, поздрави на морето. Пич, недей толкова да се напрягаш. Според мен, да те е яд че сме ви взели точки пролетта е тъпо - играли сме (не сме лягали) взели сме точка, мен щеше да ме е яд че не сме били куц отбор(в случая моя Локомотив). Другото за което още те държи е това че ви отстранихме за купата.
Иначе голям поклон пред Херо - човека има смелост да налага млади футболисти и разни пичове от Танганайка - абе разбира си от работата. Евала и Стоичков - направи отбор от юноши. За мен това е пътя - школа и свестен треньор, както е било до 89-та год. Айде със здраве :)

За купата не ме е яд на Локото, няма за какво. Там нашите бяха уникални трагедии (при домакинството в Бургас имам предвид), най-слабия мач който съм им гледал на Черноморец. Заслужено си продължавате. За въпросния мач ( 1:1 миналата година ), съм 100% сигурен, че играчите бяха взели пари от Левски. Ние им подвиквахме "говеда" на тъча и те се червяха, чудехме се да се смеем ли, да ревем ли че нашите не могат да бият. Както и да е :) Много задълбахме, нямам нищо против никой от вас или клуба, просто като отбор не ме кефят и ще ми е по-добре без тях в А група до година. ;)

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 09 яну 2013 09:27

izumrud написа:
haiobaio написа:Не знам кога станахме толкова злобни. Не бяхме. Започнахме да спорим с хора, които са царе в заяждането и манипулациите - сини, червени, вечните асансьори между А и Б група и други. Някога не обръщахме внимание на другите, нито какво мислят, нито какво говорят за нас. Просто ги отсвирвахме.

от Несебър съм и си подкрепям моя отбор, доколкото го има...:))
пич, вие винаги сте били дребни душици и комплексари, злобари и заяждащи се хора. Това, че сте публиката на Начко и Котето са само митове..Не ги помня, защото съм млад за това, но отбора ви от средата на 80-те години го помня много добре - Чапая, Владо Лалов, Дудето, Георги Бонев, Бойчо Величков, СТойчо Стоев, Гошо Петков - дебелия - ето тоя отбор помня
и публиката ви - все другите са виновни, защо гостите се напъвали, ако ви свирят измислена дузпа и другите протестират, винаги са селяни, тъпаци, да умрат и такива неща
бях ученик в 6 клас през 1984 бях на мача Локо София - Черноморец 1:1. Гостите изравниха 3 мин преди края....лелееее, какъв вой настана...защо се напъвали, какво им носела тая точка, пречели им, абе простотии...ужасна публика, обиди без причина...няма да коментирам, но аз се потресох..в Несебър и Бургас хората не са така негативни. Може би защото в Надежда са събрани ниска класа, работници само, озлобени, че са неуспели ли...не знам
следващите ми ярки спомени са много по-късно, вече зрял мъж, ви гостувах на мача Локо София - Несебър в единственото ни влизане в А група...Направихме 0-0. Върхът на сладоледа беше, когато Васко Банов се откъсна сам с топката отзад центъра и му дигнаха засада...и аз взех първо да се ядосвам и после да се хиля...и тогава наскачаха едни чички от т.нар сектор А, леле -...заплахи, обиди, псувни, не знам си какво...и то защото попитех защо ни режат така брутално!!! има един чичка с бяла коса и лице на жаба, винаги псува всичко и всички...виждал съм го по телевизията да храчи. Кой е той, някой локомотивец знае ли го?
свърши мача, отивам до журналистите на пресконференцията..и един от Канал 3 пита Джангъра: Ще кажете ли нещо за съдията..........отговора и до днес го помня. И той беше: НЕ. Защото съдиите са по-силни от нас, ние сме един малък отбор. Утре ще ни дойде същият от днес на мач с отбор от нашата черга и от злоба и у дома ще ни отреже....". потресох се........след този мач малко по малко се отдръпнах с емоциите и сърцето си от БГ футбола...

Пич, много си далече от истината, само това ще ти кажа... Сигурно има и такива, за каквито пишеш, в публиката ни(както знаеш-всяко стадо си има мърша-пример рендето срещу Миньор), но основната част нямат нищо общо. Между другото-виж какво пише градския ти(Andreyy )-че публиката на Ч-ц е подвиквала и обиждала нашите играчи че се напрягали, пък не им било нужно. Значи излиза, че това:
в Несебър и Бургас хората не са така негативни
не е много вярно... И само за протокола-првържениците на Локомотив не сме само от Надежда-примерно аз.

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 09 яну 2013 16:08

За "Б" група стадиончето е супер, "Локомотив" може да си домакинства там и догодина. 8-)
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Мнениеот Andreyy » 09 яну 2013 16:31

Lyubaka01 написа: Между другото-виж какво пише градския ти(Andreyy )-че публиката на Ч-ц е подвиквала и обиждала нашите играчи че се напрягали, пък не им било нужно. Значи излиза, че това:
в Несебър и Бургас хората не са така негативни
не е много вярно... И само за протокола-првържениците на Локомотив не сме само от Надежда-примерно аз.

Е то навсякъде има изключения. Няма стадион на който да няма поне 1-2 чичаци, които да не псуват и ръсят глупости по цял мач, това е част от чара на един мач, а когато мача е завързан, псувните са доста повече :)

Върни се в “Локо София”