Локо Сф ще домакинства.................. в Своге!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Локо Сф ще домакинства.................. в Своге!

Мнениеот Lyubaka01 » 08 яну 2013 17:06

Andreyy написа:Идеята ми още в първия пост беше, че Локо Сф не е феър плей отбор и според мен е по-добре без него в А група. Лично мое мнение, разбира се. Може да е бил велик , да игра преди 2 сезона и преди това в Европа, но днес е гола вода. Няма стадион, няма публика, няма заплати ... за какво ни е такъв отбор. Само Вие феновете на "локото" си го подкрепяте естествено, ама защо толкова обиждате тука не е ясно ... явно това ви остана само...

Това естествено си е твое мнение. Обаче не ми е ясно, кое точно не ни е феър плей? Това, че сме играли срещу вас за победа ли? Нещо ми се губи логиката. Има други мачове, за които можем да бъдем упрекнати, но точно този?!?

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Мнениеот Andreyy » 08 яну 2013 17:12

Lyubaka01 написа:Това естествено си е твое мнение. Обаче не ми е ясно, кое точно не ни е феър плей? Това, че сме играли срещу вас за победа ли? Нещо ми се губи логиката. Има други мачове, за които можем да бъдем упрекнати, но точно този?!?

То на всички им беше ясно, че не играете за вашата победа, а за хикса който устройваше Левски. Накрая футболистите ви се прегръщаха все едно са взели КЕШ, радостни ... кво да правят, с някой лев отгоре ;)

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 08 яну 2013 17:17

Andreyy написа:
Lyubaka01 написа:Това естествено си е твое мнение. Обаче не ми е ясно, кое точно не ни е феър плей? Това, че сме играли срещу вас за победа ли? Нещо ми се губи логиката. Има други мачове, за които можем да бъдем упрекнати, но точно този?!?

То на всички им беше ясно, че не играете за вашата победа, а за хикса който устройваше Левски. Накрая футболистите ви се прегръщаха все едно са взели КЕШ, радостни ... кво да правят, с някой лев отгоре ;)

Между другото-само за протокола-останахме в А-група с този хикс. Ако ни бяхте били, за да останем, ни трябваше задължителна победа в последния кръг...

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 08 яну 2013 17:20

И още нещо-значи като направихме хикс с Левски играем феър плей, пък като направим хикс с вас-не?!?!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 яну 2013 17:23

Какво точно ви има на стадиона че не играете там.Къде, къде има по големи кочини а пък са лицензирани.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Мнениеот Andreyy » 08 яну 2013 17:25

Lyubaka01 написа:Между другото-само за протокола-останахме в А-група с този хикс. Ако ни бяхте били, за да останем, ни трябваше задължителна победа в последния кръг...

И да бяхте паднали, пак щеше да останете. Видима загуби с 1:6 от Левски, още на полувремето падаха с 0:4 някъде, и започнахме да се бъзикаме с локомотовците да не бягат толкова много, че вече са се спасили. Най-смешното беше когато Владо Манчев влезе в игра. Сигурно за последните 5 години не беше правил такива спринтове, гонеше защитници, вратар ... започнахме да му подвикваме, че е "говедо", горкия направо се изчерви .... ама взе парите на края :)

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 08 яну 2013 17:30

от Andreyy на 08 Яну 2013 14:22

Едно мнение на "не софиянец", дано Локо Сф да изпаднат, най-антипатичния за мен отбор от А група! Още ме е яд, как миналия сезон в предпоследния мач срещу Черноморец в Бургас (1:1) локомотивците си счупиха краката да бягат въпреки, че си бяха осигурили оставането в А група, само и само да може Левски да играят в Европа вместо нас. А Владо Манчев бягаше като 18 годишен, голямо раздаване! Явно беше, че играеха за Левски! Дано изпаднат!

От къде тази злоба бе бургаски?
1 Виж си отборчето колко сезона има в Б и В група за да казваш кой заслужава да играе и кой не!То верноче не се знае дали сте онзи Черноморец или Вихър Айтос,но дори и да сте онзи,за клуб като вашия хората използват една дума и тя е асансьор!
2 Това,че сме играли за Левски е най-големия смаях който съм чувал!Май мача беше поредния цирк с участието на Херо!Търсете си причините във вашия двор,а не при нас!
3 Не се знае след някой и друг сезон кой ще изпадне!Фенове на отбори като Родопа,Пирин,Марек и Беласица са ни викали Б група!виж ги къде са сега,а ние къде сме!Да не стане така,че след някоя година Нафтата да влезе във А а вие да изчезнете!
Последна промяна от Turo на 08 яну 2013 17:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Мнениеот Andreyy » 08 яну 2013 17:34

Няма злоба. Просто предпочитам един от отборите които ще изпаднат да е Локо Сф. Казвам си мнението, не ми е симпатичен. А за въпросния мач, съм сигурен, че играхте за Левски, но няма как да го докажа естествено ...

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 08 яну 2013 17:38

Andreyy написа:Няма злоба. Просто предпочитам един от отборите които ще изпаднат да е Локо Сф. Казвам си мнението, не ми е симпатичен. А за въпросния мач, съм сигурен, че играхте за Левски, но няма как да го докажа естествено ...

Аха, значи е щяло да е феър плей, ако ви бяхме легнали, а пък не е било феър плей, че сме ви взели точка... Яка логика...

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 08 яну 2013 17:40

Гигов обеща, щял да ремонтира скоро и се връщаме - вервайте ама надали. Стадион Локомотив обаче е по-сигурен от 1/2 от стадионите в А група, затварянето е за да се приберат едни пари ама нещо не стана. Славия пък е може би най-опасния стадион в България, железните седалки са си уред за убийство, докато не се махнат стадиона трябва да е затворен.

А цацко виждам, че още го боли още :lol: чак в Б ни праща, но като нищо ще изпадне Черноморец.

Като се пише за стадионите левскарите е хубаво малко срам да имате :oops:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Върни се в “Локо София”