Локо Сф ще домакинства.................. в Своге!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

На линия
Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Локо Сф ще домакинства.................. в Своге!

Мнениеот ivan56 » 08 яну 2013 15:51

favaca8888 написа:
Andreyy написа:Едно мнение на "не софиянец", дано Локо Сф да изпаднат, най-антипатичния за мен отбор от А група! Още ме е яд, как миналия сезон в предпоследния мач срещу Черноморец в Бургас (1:1) локомотивците си счупиха краката да бягат въпреки, че си бяха осигурили оставането в А група, само и само да може Левски да играят в Европа вместо нас. А Владо Манчев бягаше като 18 годишен, голямо раздаване! Явно беше, че играеха за Левски! Дано изпаднат още веднъж да кажа!

На някой му държи още влага отпадането за купата , а ? :oops:
Боли , ли цацо ! БОЛИИИИИИИ !!!! Хаха и Яник Боли продадохте :lol:

Във въпросния двубой нали искахте фейрплей, се правехте на много тежки как ще ни биете с 3-4-5-6-7-8-0 и какво стана,бе цацомирчо ??!
Душихте кръста както го душихте и сега за купата ! Черноморец най-измисления отбор в "А" група за всички времена ! Единствено Олимпик - берое се конкурира с Вас. :lol: :lol:

Жепеецо ти цаца си виждал сервирана само в чиния на някой капан в Бургас.Да не вземете да спечелите купата че да се чудите къде да домакинствате :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

На линия
Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 яну 2013 15:53

pesho_1913 написа:
Andreyy написа:Да, прав си! Имам чувството, че двата отбора за нищо не се борят, само да вземат 2-3 мача, за да може след това да продадат 1-2. Трябва изпадане, за да може големи градове като Плевен, Русе, Кюстендил, Благоевград и др. да имат отбори в А група. Сега е пародия ... на мач по 50 човека. :(

Вие пък 'щото в Бургас ходите по много. Голям град, а по 500-1000 на мач, ако изключим гостувания на Левски, ЦСКА, Литекс и Лудогорец в града, примерно. Като ви махнаха безплатните билети и томболите, така е.

Присмял се хърбел на щърбел.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 08 яну 2013 15:55

ivan56 написа:
favaca8888 написа:
Andreyy написа:Едно мнение на "не софиянец", дано Локо Сф да изпаднат, най-антипатичния за мен отбор от А група! Още ме е яд, как миналия сезон в предпоследния мач срещу Черноморец в Бургас (1:1) локомотивците си счупиха краката да бягат въпреки, че си бяха осигурили оставането в А група, само и само да може Левски да играят в Европа вместо нас. А Владо Манчев бягаше като 18 годишен, голямо раздаване! Явно беше, че играеха за Левски! Дано изпаднат още веднъж да кажа!

Във въпросния двубой нали искахте фейрплей, се правехте на много тежки как ще ни биете с 3-4-5-6-7-8-0 и какво стана,бе цацомирчо ??!
Душихте кръста както го душихте и сега за купата ! Черноморец най-измисления отбор в "А" група за всички времена ! Единствено Олимпик - берое се конкурира с Вас. :lol: :lol:

Жепеецо ти цаца си виждал сервирана само в чиния на някой капан в Бургас.Да не вземете да спечелите купата че да се чудите къде да домакинствате :mrgreen:

Ти нас не ни мисли. Гледай си великия отбор и се моли Събев да не ви изгони от Лазур, че ще трябва да ходите при мангалите в Комлука...

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Мнениеот Andreyy » 08 яну 2013 16:17

Lyubaka01 написа:
ivan56 написа:
favaca8888 написа:

Ти нас не ни мисли. Гледай си великия отбор и се моли Събев да не ви изгони от Лазур, че ще трябва да ходите при мангалите в Комлука...

Той стадиона в "Комлука" както ти го наричаш е по хубав и от този в Надежда. А и стадиона е в Акациите, ама какво и да е.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 08 яну 2013 16:26

Той стадиона в "Комлука" както ти го наричаш е по хубав и от този в Надежда. А и стадиона е в Акациите, ама какво и да е.[/quote]

Ти щото си идвал сто и пет пъти на "Локомотив", та знаеш.Пикльо !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 08 яну 2013 16:38

Andreyy написа:Той стадиона в "Комлука" както ти го наричаш е по хубав и от този в Надежда. А и стадиона е в Акациите, ама какво и да е.

Да бе, невероятен е! Само Алианц Арена може малко да му съперничи, ама и той е по-зле... :twisted:

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Мнениеот Andreyy » 08 яну 2013 16:51

favaca8888 написа:Той стадиона в "Комлука" както ти го наричаш е по хубав и от този в Надежда. А и стадиона е в Акациите, ама какво и да е.

Ти щото си идвал сто и пет пъти на "Локомотив", та знаеш.Пикльо ![/quote]

Ми един път съм идвал ама ми стига. Много обиждате железничарите ... що така?

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 08 яну 2013 16:55

Andreyy написа:
favaca8888 написа:Той стадиона в "Комлука" както ти го наричаш е по хубав и от този в Надежда. А и стадиона е в Акациите, ама какво и да е.

Ти щото си идвал сто и пет пъти на "Локомотив", та знаеш.Пикльо !

Ми един път съм идвал ама ми стига. Много обиждате железничарите ... що така?

Явно имаш лоши спомени :oops: Що така?

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Мнениеот Andreyy » 08 яну 2013 16:56

Идеята ми още в първия пост беше, че Локо Сф не е феър плей отбор и според мен е по-добре без него в А група. Лично мое мнение, разбира се. Може да е бил велик , да игра преди 2 сезона и преди това в Европа, но днес е гола вода. Няма стадион, няма публика, няма заплати ... за какво ни е такъв отбор. Само Вие феновете на "локото" си го подкрепяте естествено, ама защо толкова обиждате тука не е ясно ... явно това ви остана само...

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Мнениеот Andreyy » 08 яну 2013 16:58

Lyubaka01 написа:Явно имаш лоши спомени :oops: Що така?

Ми не. Имах работа до Надежда и минах от любопитство, но не бях очарован. Както 80% от стадионите, разруха и грозотия ...

Върни се в “Локо София”