[quote]Моята мечта не е да видя Локомотив в Б група. Не вярвам на някой локомотивец да му е мечта.
Обаче, виж:
Мечта ми е Гигов и цялата му клика да ги няма.
Мечта ми е децата в школата да има къде и с какво да тренират.
Мечта ми е да играем на ст. Локомотив, който не изглежда като руина, все едно война се е водила на него.
Мечта ми е да има 2 големи статуи на Котето и Начко на главния вход на стадиона.
Мечта ми е футболистите да носят гордо локомотивската фланела.
Мечта ми е стадионът да е изпълнен с хора, обичащи Локомотив.
Така като си кажа мечтите, смятам, че не са чак толкова трудно изпълними. Стига да има нормален човек начело на тоя отбор. И, моля те, не ми излизай с фразата, че няма кой да го вземе Локомотив. Смешно е.
Лошото е, че ти си от най-опасните привърженици. Убеден съм, че обичаш Локомотив, но си на мнение, че по добре на това дередже, отколкото да се случи нещо ново, което със сигурност ще е трудно. Замисляйки се, това е по-лошо от Гигов.
Друго лошо нещо е, че не можем да се обединим, така както е станало преди над 40 години, когато, въпреки властта, въпреки всичко, Локомотив е изстрадал своята свобода. И разбери, всичко е било заради привържениците. Заради хора като мен, теб и такива, по-крайни, като ултра групите ни днес.
И аз съм за шибане, спор няма, не съм близо до отбора, но се старая, ако имам възможност, да подкрепя някоя инициатива. Дадох пари за школата, бойкотирам "домакинствата", а ако имам възможност бих отишъл на гостуване.
За какво мечтаеш ти?[quote]
НАПЪЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ,Зайо-байо !
28.11.2012 г. Локомотив - Литекс 14 кръг АПФГ 14:30 ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: 28.11.2012 г. Локомотив - Литекс 14 кръг АПФГ 14:30 ч.
Хубаво мечтаеш,но за съжаление реалностите са други.Ние не сме от отборите на които власта предоставя всичко което пожелаят,ние сме от тези отбори на които им вземат каквото си поискат.Примери бол,затова трябва да оцелеем по някакъв начин за да не станем като Академик,Септември,Спартак сф и т.н.А иначе и аз мога да ти кажа мои мечти,примерно-Коментар по Канал 3-Вчера на реконструктирания стадион "Атанас Михайлов" Локо сф с 9 свой юноши в състава разгроми Левски с 5-1.Президента Стойчо Стоев обеща пред треньорите Дочев,Васев и Велков големи премии за 1вото място.Публиката бе 25000 души.Е приятелю това как ти звучи?
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
loko29 написа:Хубаво мечтаеш,но за съжаление реалностите са други.Ние не сме от отборите на които власта предоставя всичко което пожелаят,ние сме от тези отбори на които им вземат каквото си поискат.Примери бол,затова трябва да оцелеем по някакъв начин за да не станем като Академик,Септември,Спартак сф и т.н.А иначе и аз мога да ти кажа мои мечти,примерно-Коментар по Канал 3-Вчера на реконструктирания стадион "Атанас Михайлов" Локо сф с 9 свой юноши в състава разгроми Левски с 5-1.Президента Стойчо Стоев обеща пред треньорите Дочев,Васев и Велков големи премии за 1вото място.Публиката бе 25000 души.Е приятелю това как ти звучи?
Звучи добре, но както каза ти, реалностите са други.
Докато Гигов го президентира тоя отбор няма да видиш такова нещо. Ще чуваш празни обещания, ще гледаш тъпи мутри, като на Рендето и Чаво Мастиката.
Доволен ли си, наистина, от това, което се случва с Локомотив, сериозно те питам? Доволен ли си от управлението на Гигов? Доволен ли си как даде титлата на Левски на оня мач 3:5? Доволен ли си как вместо шампиони, завършихме 4-ти, за да могат сини и червени да са пред нас, а Литекс да е шампион?
И моля те, не ми отговаряй, че заради него сме играли в турнирите, защото това е най-минималното, което можеше да направи с ония футболисти, тогава.
Толкова срам ни донесе тоя, че не ми се вярва, честно.
Какво беше преди да дойде, какво е в момента, а какво ще остави, не ми се вярва?
Неговото е ужас без край.
Реално погледнато след 1978 сме горе-долу на един хал с малки изключения въпреки,че имахме силни футболисти които бяха подарени на така наречените "големи" отбори.След 78г до ерата "Гигов" имаме 1 купа на Съветската армия ,ако не греша.Гигов подари титлата и 3тото място под натиск ОТ ГОРЕ както тази година ще го направи Домусчиев.Иначе аз многократно съм казвал,че локомотив е за локомотивците НО...
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
-
- Контакти:
Вчера уж бойкот - мойкот , но е имало към 4-500 души. И то след като цялата трибуна бойкотира домакинствата.
Време е феновете да се обединим в някаква обща позиция, но за съжаление това е невъзможно.
Никой не иска да види Локомотив в "Б" група , но това изглежда най-добрия път за измитането на Гигов ( той няма интерес да поддържа отбор в "Б" група, защото там далаверата е малко, парите са по-малко и по-трудно се играе/залага на черно тото ) и псевдофеновете ни, които са "фенове" на отбора поради същата причина :
далавера, да седнат на софрата на Гигов, да ядът и пият на аванта и т.н.
Време е феновете да се обединим в някаква обща позиция, но за съжаление това е невъзможно.
Никой не иска да види Локомотив в "Б" група , но това изглежда най-добрия път за измитането на Гигов ( той няма интерес да поддържа отбор в "Б" група, защото там далаверата е малко, парите са по-малко и по-трудно се играе/залага на черно тото ) и псевдофеновете ни, които са "фенове" на отбора поради същата причина :
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
-
- Контакти:
favaca8888 написа:Вчера уж бойкот - мойкот , но е имало към 4-500 души. И то след като цялата трибуна бойкотира домакинствата.
Кой сте вие че да обиждате феновете на Локомотив???????? И цялата ви бойкотираща трибуна сте 30 човека а в Б ще сте 5.И май не разбрахте че от вас нищо не зависи и с този бойкот нищо не постигате просто лишавате отбора от подкрепа а не Гигов защото и той като вас бойкотира.
И тези ''псевдофенове'' са на стадиона защото обичат Локомотив а не се крият по кафета и да се снимат и за тях мачовете да са повод за напиване.