КБ. Локо Сф-Черноморец 3.12.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Търново1929
Контакти:

Re: КБ. Локо Сф-Черноморец 3.12.2012

Мнениеот Търново1929 » 27 ное 2012 08:32

sandi74 написа:Сигурен съм,че на този мач футболистите,треньорските щабове и длъжностните лица ще са в пъти повече от зрителите.Успех на Черноморец.

санди ли си ,сандал ли си,отдавна влизам в нашия форум,защото обичам ЛОКО,какво правиш ти тук-дразниш се ,пишеш глупости,търсиш начини да провокираш нас,локомотивците!!съветвам те да си избиваш комплексите другаде!!!!Колкото до феновете на Черноморец-момчета ,хубаво е да си вярвате,но май ви идва в повечко!!!От 1-2 г се отлепихте от 2-рата половина на таблицата и вече се приемате за гранд-на какво отгоре-на титли,купи,евроучастия???В родината ни има отбори,които са марка ,емблема на бг футбола-вие НЕ сте сред тях,така че по леко с адреналина!!!!!! :)

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 27 ное 2012 08:45

Да се заяждаме с момчетата от Черноморец е безумно и напълно ненужно. Пък и няма за какво и никога не е имало.
Проблемите са ни в "ръководството". ПРОБЛЕМЪТ ни е, че не играем у дома. Ние ще играем 34 мача като гости. Това е!
Отборът ни е слаб. Треньорът - също.
Не разбирам и какъв проблем е имало при последния ни мач с тях. Гледах го и с ръка на сърцето мога да кажа, че ни надиграха тотално. Нашите играчи бях много груби и не можеха да си подадат повече от два паса.
От този мач очаквам много грозно 0:0 или победа с един гол на Черноморец, пак с много грозен футбол.

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 27 ное 2012 10:24

Turo написа:4.Стадионът в Своге – не е на пътя на бургазлии.
6.Стадионът в Перник – Локомотив отказва заради инцидента неотдавна между феновете на Миньор и Георги Марков.

От цялата сага само не ми стана ясно,как така Перник е по пътя на бургазлии,а Своге не е?
Иначе направо да му стане кеф на човек,как Гигов сам се постави в положение да го гаврят

може би логиката им е че по бързо и лесно ще стигнат Перник отколкото Своге, :lol:
има шест завоя до шоколадовия град и ще им стане лошо на акулите.

Дано се стегнат нашите футболисти, че това което правят е срам за професията която упражняват и срам за екипа,който носят.
Николайчо Гигов е най големия кретен захващал се с футбол заедно с Митьо Селския.
Локомотив за нас е всичко!!!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 27 ное 2012 21:23

Търново1929 написа:
sandi74 написа:Сигурен съм,че на този мач футболистите,треньорските щабове и длъжностните лица ще са в пъти повече от зрителите.Успех на Черноморец.

Колкото до феновете на Черноморец-момчета ,хубаво е да си вярвате,но май ви идва в повечко!!!От 1-2 г се отлепихте от 2-рата половина на таблицата и вече се приемате за гранд-на какво отгоре-на титли,купи,евроучастия???В родината ни има отбори,които са марка ,емблема на бг футбола-вие НЕ сте сред тях,така че по леко с адреналина!!!!!! :)

Хем сме марка , хем сме емблема на Бургас и България . Самочувствие именно за това не ни липсва .
Така ,че сме сред тези отбори . Мерси за вниманието , което отделяш на феновете на другите клубове .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 27 ное 2012 22:06

Bartolomej написа:
Търново1929 написа:

Колкото до феновете на Черноморец-момчета ,хубаво е да си вярвате,но май ви идва в повечко!!!От 1-2 г се отлепихте от 2-рата половина на таблицата и вече се приемате за гранд-на какво отгоре-на титли,купи,евроучастия???В родината ни има отбори,които са марка ,емблема на бг футбола-вие НЕ сте сред тях,така че по леко с адреналина!!!!!! :)

Хем сме марка , хем сме емблема на Бургас и България . Самочувствие именно за това не ни липсва .
Така ,че сме сред тези отбори . Мерси за вниманието , което отделяш на феновете на другите клубове .

За съжаление и вие като другите фенове извън София сте левскароцесекари и ставате от Черноморец като върви като не върви викате за Гонзю и ТЯнчев.

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 27 ное 2012 23:06

Bartolomej написа:
Търново1929 написа:

Хоп-хоп, приятелю, поспри се... :?:
Ти се завираш в нашия форум за да видиш кой какво внимание ти обръща.Нас особенно не ни ебе.
Емблема?
Екскюз ми,коя емблема последно сте?Осигурихте ли си емблемата поне на Черноморец или Дражев не я пуска. Емблема на Бургас Ок,ама на България.

Сега,да не съм разбран погрешно,нямам аз както и другите червено-черни абсолютно нищо против вас, но ние сме Локомотив София,
Ок биете ни последните мачове като тупан, сигурно и сега ще е така, но това не зависи от нас а от един престъпник.
Имам над 5 мача срещу Черноморец и още толкова срещу Нафтата в Бургас, проявам респект, покажете и вие такъв без храна.
Локомотив за нас е всичко!!!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 03 дек 2012 10:43

Аре Бандааа днеска искам 0-0 , та да си напраим шоуто на реванша :P

САМО НИЕ, САМО ЛОКО !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 03 дек 2012 14:13

aaaaaaaaaaaaaaa GOAL !!!!!!!!!!

Това дърво Илиев вкара не е истина 1-0 за Локомотив 10 мин.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
blueshark
Контакти:

Мнениеот blueshark » 03 дек 2012 14:25

някъде предават ли мача
[center]Изображение[/center]

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 03 дек 2012 20:27

[quote]

Мнениеот haiobaio на 27 Ное 2012 07:45
Да се заяждаме с момчетата от Черноморец е безумно и напълно ненужно. Пък и няма за какво и никога не е имало.
Проблемите са ни в "ръководството". ПРОБЛЕМЪТ ни е, че не играем у дома. Ние ще играем 34 мача като гости. Това е!
Отборът ни е слаб. Треньорът - също.
Не разбирам и какъв проблем е имало при последния ни мач с тях. Гледах го и с ръка на сърцето мога да кажа, че ни надиграха тотално. Нашите играчи бях много груби и не можеха да си подадат повече от два паса.
От този мач очаквам много грозно 0:0 или победа с един гол на Черноморец, пак с много грозен футбол.
Image
[quote]

Зайо-Байо ,нещо не ти се отдават прогнозите май ???
И СЕГА КЪДЕ СА "СПЕЦОВЕТЕ " ПО БГ ФУТБОЛА....?!?
ТА КОЙ БЕШЕ ФАВОРИТА ДНЕС И КАК ЗЪВЪРШИ МАЧА.......? 3-1,3-1,3.1 ЗАААААААА ЛОККООООООООООООООО ! :o :) :shock: :P

Върни се в “Локо София”