Lyubaka01 написа:Blue1914 написа:Ето ги пак мазните истории тип "Илиенци"!!!
Eх, как пък не се намери измежду вас поне един пичага, да каже "Нека си ремонтираме въжетата и да си укрепим летящите ламарини, както ни бяха препоръчали още преди 100 години- че сега вече е късно и не ни дават да играем там и даваме пари за глупости"

Тъжна история...
бОли я комисията фара, че стадионът все пак е издържал това, за което все пак е създаден

преди 5 години

Години, в които опасните елементи са продължили да бъдат оставени на произвола на времето и съдбата...
Ей, гении, как ще коментираш това:
Конструкцията на козирката, включително и носещите въжета, имат необходимите експлоатационни показатели на характеристики, с които удовлетворяват нормативните изисквания за механично съпротивление и устойчивост на строежите, установени в чл. 169, ал. 1, т. 1 от ЗУТ.
Това е от експертизата на козирката. Писано е и е подписано от хора, на които това им е работата. Айде ти ми кажи защо смяташ, че козирката е опасна(доводи от рода на "на леля ми, на нейна колежка девер и го чул от една продавачка на женския пазар" не се приемат).
Нещо не ти виждам и коментарите за това, което съм написал за Лаута и Герена... Сигурно щото много-много не ти изнася да го коментираш...
http://www.blitz.bg/sport/article/137401 Коментирай това, сладур! Голяма работа, че сте продкупили една от хилядата комисии, които викнахте на ви "решат" проблема със стадиона. Поне да бяхте качили 5-6 работника да изпият по 2-3 бири на покрива- ей така, да посимулирате някаква дейност, от кумова срама.
Щом държиш да подчертаеш наглостта си да сравняваш ситуацията с вашия построен, за да не се напълни никога от вас стадион, оставен да се срути за по-малко от 30 години("понеже и така си става"), с поддръжката на Герена, добре:
-Казаха ни че козирката не е добре- укрепихме я (по време на ремонта, когато бутнахме старата рамка на светлинното табло), и поставихме в потенциално опасните места датчици, за да следим постоянно състоянието й.
-Казаха ни, че теренът става лош, когато вали дъжд- направихме си нов.
-Казаха ни, че трибуните в секторите В и Б са се слегнали- новоизлят бетон и седалки в сектор Б, ремонт и изравнени трибуни в сектор В
-Казаха ни, че секторът за гости е опасен- основен ремонт с нов бетон на сектора за гости.
-Оделно разни "порутени" истории като порутено работещо осветление 1500 лукса, порутено цветно табло с порутена нова рамка, порутени най-добри съблекални в България, порутени най-комфортни резервни скамейки в Бългалия, порутени модерни фитнес зали и основно ремонтирани тунели и тн...
И не давай определения на хората много "интелигентно"! Защото не съм аз от "гениите", които застават на същата позиция като на "боклуците Аврионов и Кайчо-лъжеца", че "стадионът и така си става"- обричайки го по този начин на срутване. Не съм аз от "туброгениите", готови да гледат от старата трибунка как хубавата нова и покрита трибуна се разпада, занемарена и неизползваема пред тях, само и само да не признаят, че имат някакъв проблем, разбираш ли!

Не съм аз от "гениите" с логиката "Щом не се е срутил, значи става"...