Ремонтни дейности в спортен комплекс Локомотив (СНИМКИ)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Ремонтни дейности в спортен комплекс Локомотив (СНИМКИ)

Мнениеот Blue1914 » 22 ное 2012 12:25

Ето ги пак мазните истории тип "Илиенци"!!! :mrgreen:

Eх, как пък не се намери измежду вас поне един пичага, да каже "Нека си ремонтираме въжетата и да си укрепим летящите ламарини, както ни бяха препоръчали още преди 100 години- че сега вече е късно и не ни дават да играем там и даваме пари за глупости" :roll: Тъжна история...

бОли я комисията фара, че стадионът все пак е издържал това, за което все пак е създаден :!: преди 5 години :!: Години, в които опасните елементи са продължили да бъдат оставени на произвола на времето и съдбата...

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 22 ное 2012 13:16

Blue1914 написа:Ето ги пак мазните истории тип "Илиенци"!!! :mrgreen:

Eх, как пък не се намери измежду вас поне един пичага, да каже "Нека си ремонтираме въжетата и да си укрепим летящите ламарини, както ни бяха препоръчали още преди 100 години- че сега вече е късно и не ни дават да играем там и даваме пари за глупости" :roll: Тъжна история...

бОли я комисията фара, че стадионът все пак е издържал това, за което все пак е създаден :!: преди 5 години :!: Години, в които опасните елементи са продължили да бъдат оставени на произвола на времето и съдбата...

Ей, гении, как ще коментираш това:
Конструкцията на козирката, включително и носещите въжета, имат необходимите експлоатационни показатели на характеристики, с които удовлетворяват нормативните изисквания за механично съпротивление и устойчивост на строежите, установени в чл. 169, ал. 1, т. 1 от ЗУТ.

Това е от експертизата на козирката. Писано е и е подписано от хора, на които това им е работата. Айде ти ми кажи защо смяташ, че козирката е опасна(доводи от рода на "на леля ми, на нейна колежка девер и го чул от една продавачка на женския пазар" не се приемат).

Нещо не ти виждам и коментарите за това, което съм написал за Лаута и Герена... Сигурно щото много-много не ти изнася да го коментираш...

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 22 ное 2012 14:21

Lyubaka01 написа:

Конструкцията на козирката, включително и носещите въжета, имат необходимите експлоатационни показатели на характеристики, с които удовлетворяват нормативните изисквания за механично съпротивление и устойчивост на строежите, установени в чл. 169, ал. 1, т. 1 от ЗУТ.

Това е от експертизата на козирката. Писано е и е подписано от хора, на които това им е работата. Айде ти ми кажи защо смяташ, че козирката е опасна(доводи от рода на "на леля ми, на нейна колежка девер и го чул от една продавачка на женския пазар" не се приемат).

Нещо не ти виждам и коментарите за това, което съм написал за Лаута и Герена... Сигурно щото много-много не ти изнася да го коментираш...

http://www.blitz.bg/sport/article/137401

Коментирай това, сладур! Голяма работа, че сте продкупили една от хилядата комисии, които викнахте на ви "решат" проблема със стадиона. Поне да бяхте качили 5-6 работника да изпият по 2-3 бири на покрива- ей така, да посимулирате някаква дейност, от кумова срама.

Щом държиш да подчертаеш наглостта си да сравняваш ситуацията с вашия построен, за да не се напълни никога от вас стадион, оставен да се срути за по-малко от 30 години("понеже и така си става"), с поддръжката на Герена, добре:

-Казаха ни че козирката не е добре- укрепихме я (по време на ремонта, когато бутнахме старата рамка на светлинното табло), и поставихме в потенциално опасните места датчици, за да следим постоянно състоянието й.
-Казаха ни, че теренът става лош, когато вали дъжд- направихме си нов.
-Казаха ни, че трибуните в секторите В и Б са се слегнали- новоизлят бетон и седалки в сектор Б, ремонт и изравнени трибуни в сектор В
-Казаха ни, че секторът за гости е опасен- основен ремонт с нов бетон на сектора за гости.
-Оделно разни "порутени" истории като порутено работещо осветление 1500 лукса, порутено цветно табло с порутена нова рамка, порутени най-добри съблекални в България, порутени най-комфортни резервни скамейки в Бългалия, порутени модерни фитнес зали и основно ремонтирани тунели и тн...

И не давай определения на хората много "интелигентно"! Защото не съм аз от "гениите", които застават на същата позиция като на "боклуците Аврионов и Кайчо-лъжеца", че "стадионът и така си става"- обричайки го по този начин на срутване. Не съм аз от "туброгениите", готови да гледат от старата трибунка как хубавата нова и покрита трибуна се разпада, занемарена и неизползваема пред тях, само и само да не признаят, че имат някакъв проблем, разбираш ли! :roll: Не съм аз от "гениите" с логиката "Щом не се е срутил, значи става"...

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 22 ное 2012 15:52

Blue1914 написа:
Lyubaka01 написа:

http://www.blitz.bg/sport/article/137401

Коментирай това, сладур! Голяма работа, че сте продкупили една от хилядата комисии, които викнахте на ви "решат" проблема със стадиона. Поне да бяхте качили 5-6 работника да изпият по 2-3 бири на покрива- ей така, да посимулирате някаква дейност, от кумова срама.

Щом държиш да подчертаеш наглостта си да сравняваш ситуацията с вашия построен, за да не се напълни никога от вас стадион, оставен да се срути за по-малко от 30 години("понеже и така си става"), с поддръжката на Герена, добре:

-Казаха ни че козирката не е добре- укрепихме я (по време на ремонта, когато бутнахме старата рамка на светлинното табло), и поставихме в потенциално опасните места датчици, за да следим постоянно състоянието й.
-Казаха ни, че трибуните в секторите В и Б са се слегнали- новоизлят бетон и седалки в сектор Б, ремонт и изравнени трибуни в сектор В
-Казаха ни, че секторът за гости е опасен- основен ремонт с нов бетон на сектора за гости.
-Оделно разни "порутени" истории като порутено работещо осветление 1500 лукса, порутено цветно табло с порутена нова рамка, порутени най-добри съблекални в България, порутени най-комфортни резервни скамейки в Бългалия, порутени модерни фитнес зали и основно ремонтирани тунели и тн...

И не давай определения на хората много "интелигентно"! Защото не съм аз от "гениите", които застават на същата позиция като на "боклуците Аврионов и Кайчо-лъжеца", че "стадионът и така си става"- обричайки го по този начин на срутване. Не съм аз от "туброгениите", готови да гледат от старата трибунка как хубавата нова и покрита трибуна се разпада, занемарена и неизползваема пред тях, само и само да не признаят, че имат някакъв проблем, разбираш ли! :roll: Не съм аз от "гениите" с логиката "Щом не се е срутил, значи става"...

Ще го коментирам, генийче. Това, което съм ти постнал е точно от тази експертиза точно на този НИСИ. Това в статията е интерпретация на блиц. Аз ти поствам точно какво пише в експертизата. Че въжетата трябва да се сменят-това е ясно на всички. това обаче съвсем не значи че козирката всеки момент ще рухне...
За това:
какво да ти кажа-уж всичко сте направили, пък сте сложили датчици. Защо?
И освен това има малка разлика между вас и нас-на вас ви харизаха Герена(в нормална държава за това нещо се лежи в затвора), а "Локомотив" е държавна собственост. Налага ли се да ти обяснявам каква е разликата?

Освен това не разбирам, защо пък ти хрумна, че сме на мнение, че "Щом не се е срутил, значи става"?!? Напротив-точно пък ние повече от всички искаме ремонтът по стадиона да започне възможно най-скоро. Има обаче една малка подробност-на стадиона съвсем спокойно може да се играят мачове(лично премиерът-слънце игра там веднъж). Може дори и да се ремонтира в движение-примерно като се затвори голямата трибуна(ако си бил на бенефиса на рендето знаеш за какво говоря). Обаче не. Щом е за нас-не става

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 22 ное 2012 18:56

Синьо1914 темата не е за стадиона, а за комплекса, дано може да го разбереш, но като гледам колко глупости си изписал едва ли.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
tseko
Контакти:

Мнениеот tseko » 25 ное 2012 19:53

Дано тези частични ремонти ,които текат са началото на реновирането на целия комплекс,било то и малко по малко!
ЖЕЛЕЗНИ ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 27 ное 2012 08:05

Актуални снимки има на http://lokosf.info/remont.html
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 30 ное 2012 18:55

Моля всички, пишещи, да спазват добрия тон!
Благодаря
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 03 дек 2012 20:45

Обновление от 01 декември http://www.lokosf.info/index.html

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 12 дек 2012 08:40

Ремонтни дейности в спортен комплекс Локомотив - 09 декември 2012 г.

http://lokosf.info/index.html

Изображение Изображение

Върни се в “Локо София”