Режат ни дори когато е безмислено.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: Режат ни дори когато е безмислено.

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 17 ное 2012 18:59

Garfildbg1929 написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Аз съм го казвал Антон Велков не става за треньор , объркал си е професията !

+1
САМО НЯКОИ НЕ ВИЖДАТ ОКОЛО 20-30 ЧОВЕКА

Ми така си е ;) +1

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 ное 2012 22:22

Ами сега се прибирам от мача в София и ще кажа пристрастното си мнение , че Черноморец надигра Локо по всички параграфи . Мача беше много спокоен и след първия гол победителя вече беше ясен .
Само не съм съгласен ,че съдията е свирил за нас , защото пред очите ни на два пъти Мечо Телкийски падаше като подкосен без да е докоснат на метър от страничния и се свиреше веднага непряк свободен .
А за нарушенията при , които се даваше картон на локомотивски футболист , те винаги ставаха след две поредни такива груби .
Обаче мога да кажа и друго . Организацията за посещение на този мач е под секва критика . Сефте ни прекарват да минем от друго място , да заобиколим целия стадион и пак да ни вкарат в клетката , като на всичкото отгоре трябваше да пресечем някаква нива , дето ако утре закапе един дъжд , на стадиона ще си стигнал с кал и в ушите. Бат Венци вместо да търси от де да прекара хората , да земи си оправи терена ,че на места даже трева няма
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 ное 2012 22:25

Какъв щеше да бъде резултатът според вижданията на автора и на тези, мислейки като него, ако Локомотив Сф не беше рязан в мача с Черноморец Бс на стадион Славия в София, където домакинства?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
lokomotiv4o
Контакти:

Мнениеот lokomotiv4o » 17 ное 2012 23:09

Пичове, не се занимавйте с някакви жълти картони и засади. Този Локомотив е свършил! Адмирации за футболистите, които все още се опитват да направят нещо, макар да няма смисъл. Накрая на сезона е твърде вероятно Локо Сф да е в Б група, но това няма да е най-лошото. Просто Гигов трябва да каже, че окончателно не може да се справя и да предаде отбора в нечии други ръце, където ще има някакво бъдеще. До края на сезона ще ви е такава мъка всеки мач, отделно нямате стадион, така че ви пожелавам да имате здрави нерви и да се отървете час по-скоро от Гигов, защото отбора ви загива! Успех!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 17 ное 2012 23:12

bufera80 написа:АЙДЕ СТИГА СМЕ СЕ ОПРАВДАВАЛИ С ТИЯ И С ОНЯ..ВИНОВНИ СА ГИГИВ.РЕНДЕТО И ВЕЛКОВ-ЗА ТРЕНЬОР НЕ СТАВА.ЕДИНЯ НЕ ДАВА ПАРИ ЗА КАКВО ДА ИГРАЯТ И АЗ ДА СЪМ И АЗ НЯМА ДА ИГРАЯ..ТАКА ЧЕ СТИГА СМЕ ТЪРСИЛИ ВИНАТА В ДРУГИТЕ,,А НЕКА СЕ ПОГЛЕДНЕМ НИЕ СИ........

Не е оправдание, затова и съм написал че е безсмислено щяхме да загубим Велков е за спортен директор, Васев се справяше далеч по-добре като треньор, но имаше и футболисти.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 17 ное 2012 23:14

lokomotiv4o написа:Пичове, не се занимавйте с някакви жълти картони и засади. Този Локомотив е свършил! Адмирации за футболистите, които все още се опитват да направят нещо, макар да няма смисъл. Накрая на сезона е твърде вероятно Локо Сф да е в Б група, но това няма да е най-лошото. Просто Гигов трябва да каже, че окончателно не може да се справя и да предаде отбора в нечии други ръце, където ще има някакво бъдеще. До края на сезона ще ви е такава мъка всеки мач, отделно нямате стадион, така че ви пожелавам да имате здрави нерви и да се отървете час по-скоро от Гигов, защото отбора ви загива! Успех!

Виждаме го, но много дългове е натрупал и май ще се почва от начало :(
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 18 ное 2012 12:07

slavia_forever написа:Какъв щеше да бъде резултатът според вижданията на автора и на тези, мислейки като него, ако Локомотив Сф не беше рязан в мача с Черноморец Бс на стадион Славия в София, където домакинства?

Важна ли е за теб, тази информация?

Колкото до темата, честито на бургазлии! Абсолютно заслужена победа, всичко друго е безмислено.
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Върни се в “Локо София”