Дали Т.Велков не бърка състава?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Дали Т.Велков не бърка състава?

Мнениеот loko29 » 05 ное 2012 13:09

Все ми се струва,че Тони не може да си нареди състава правилно.В последно време тотално са зачертнати Стоев,Манолов,Ю.Петков,П.Петков а резултатите определено не са добри.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

gor40_67
Контакти:

Re: Дали Т.Велков не бърка състава?

Мнениеот gor40_67 » 05 ное 2012 14:01

Наш , наш обаче явно не му се получава.Май ще трябва да викат Бай Гроздан по спешност иначе и да не ни затрият ще вземем да изпаднем.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 05 ное 2012 14:09

И двамата дрънкате , колкото да не заспите . Юли Петков, Павел Петков са контузени ,Маджо не може да ходи камо ли да играе.

В тоя ред , автора на темата не мисли ли ,че виновницте за ситуацията в Локомотив са Гигов, Рендьо и Чаво Мастиката !
Ако не е Тони, този тим няма да съществува.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 ное 2012 14:22

loko29 написа:Все ми се струва,че Тони не може да си нареди състава правилно.В последно време тотално са зачертнати Стоев,Манолов,Ю.Петков,П.Петков а резултатите определено не са добри.

Какви са твоите очаквания за представянето на Локомотив Сф при несбъркан и добре нареден от Антон Велков състав?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 05 ное 2012 14:32

Виж сега момче младо ти едно си си наумил и все това си пишеш.Ако намериш по-добър от Гигов -доведи го иначе са си празни приказки,а колкото до това ,че Велков е локомотивец никои не го оспорва,Но това не пречи да греши и по-добре е да играе Манолов отколкото примерно Борносузов.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 05 ное 2012 14:33

slavia_forever написа:
loko29 написа:Все ми се струва,че Тони не може да си нареди състава правилно.В последно време тотално са зачертнати Стоев,Манолов,Ю.Петков,П.Петков а резултатите определено не са добри.

Какви са твоите очаквания за представянето на Локомотив Сф при несбъркан и добре нареден от Антон Велков състав?

Да сме пред Славия.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 05 ное 2012 14:52

gor40_67 написа:Наш , наш обаче явно не му се получава.Май ще трябва да викат Бай Гроздан по спешност иначе и да не ни затрият ще вземем да изпаднем.

Бай Гроздан не беше ли изгонен от Иво Тонев? Същия който сега ще оправя нас. След това изгонване Локо тръгна надолу, а преди това беше на косъм от групите за ЛЕ.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 05 ное 2012 14:59

на играчите не се плаща и се ослушват, някой симулира контузия, друг има семейни проблеми и така,
не е виновен Велков,без пари не става,ако ще и Гус Хидинк да дойде.
Локомотив за нас е всичко!!!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 05 ное 2012 15:31

loko29,
Първо, ако разбирам по ника ти си на 29 г. ,ами аз съм ти , батко бе колега така че хайде по-полека.
И ти май явно не си ме разбрал правилно.

Мислълта ми беше,че ние като професионален клуб едва,едва функционираме, ТИ си се заел да ми коментираш кой трябвало да играе и кой не.
Кой да ни е треньор и кой какво объркал.

МИ ХАЙДЕ КАЖИ КОЙ ДА ДОЙДЕ НА МЯСТОТО НА ВЕЛКОВ, ДОВЕДИ МИ ГО И ЩЕ ТЕ ПРИЗНАЯ :mrgreen:

И АКО МАНОЛОВ ИГРАЕ НА МЯСТОТО НА БОРНОСУЗОВ ЗНАЧИ ОТБОРА БИЕ 5-0 , ТОВА ЛИ ИСКАШЕ ДА КАЖЕШ ?

ВЗЕМИ СЕ СТЕГНИ МАЛКО,ПИЧ ! И ОЧАКВАМ ДА ТЕ ВИДЯ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ !

Това можем да направим ние феновете на Локомотив.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 05 ное 2012 22:13

Може и да бърка, но без него състав въобще нямаше да има. Гигов вън!
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Локо София”