Дали Т.Велков не бърка състава?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Дали Т.Велков не бърка състава?
Все ми се струва,че Тони не може да си нареди състава правилно.В последно време тотално са зачертнати Стоев,Манолов,Ю.Петков,П.Петков а резултатите определено не са добри.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Re: Дали Т.Велков не бърка състава?
Наш , наш обаче явно не му се получава.Май ще трябва да викат Бай Гроздан по спешност иначе и да не ни затрият ще вземем да изпаднем.
-
- Контакти:
И двамата дрънкате , колкото да не заспите . Юли Петков, Павел Петков са контузени ,Маджо не може да ходи камо ли да играе.
В тоя ред , автора на темата не мисли ли ,че виновницте за ситуацията в Локомотив са Гигов, Рендьо и Чаво Мастиката !
Ако не е Тони, този тим няма да съществува.
В тоя ред , автора на темата не мисли ли ,че виновницте за ситуацията в Локомотив са Гигов, Рендьо и Чаво Мастиката !
Ако не е Тони, този тим няма да съществува.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- slavia_forever
- Контакти:
loko29 написа:Все ми се струва,че Тони не може да си нареди състава правилно.В последно време тотално са зачертнати Стоев,Манолов,Ю.Петков,П.Петков а резултатите определено не са добри.
Какви са твоите очаквания за представянето на Локомотив Сф при несбъркан и добре нареден от Антон Велков състав?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Виж сега момче младо ти едно си си наумил и все това си пишеш.Ако намериш по-добър от Гигов -доведи го иначе са си празни приказки,а колкото до това ,че Велков е локомотивец никои не го оспорва,Но това не пречи да греши и по-добре е да играе Манолов отколкото примерно Борносузов.
slavia_forever написа:loko29 написа:Все ми се струва,че Тони не може да си нареди състава правилно.В последно време тотално са зачертнати Стоев,Манолов,Ю.Петков,П.Петков а резултатите определено не са добри.
Какви са твоите очаквания за представянето на Локомотив Сф при несбъркан и добре нареден от Антон Велков състав?
Да сме пред Славия.
gor40_67 написа:Наш , наш обаче явно не му се получава.Май ще трябва да викат Бай Гроздан по спешност иначе и да не ни затрият ще вземем да изпаднем.
Бай Гроздан не беше ли изгонен от Иво Тонев? Същия който сега ще оправя нас. След това изгонване Локо тръгна надолу, а преди това беше на косъм от групите за ЛЕ.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
на играчите не се плаща и се ослушват, някой симулира контузия, друг има семейни проблеми и така,
не е виновен Велков,без пари не става,ако ще и Гус Хидинк да дойде.
не е виновен Велков,без пари не става,ако ще и Гус Хидинк да дойде.
Локомотив за нас е всичко!!!
-
- Контакти:
loko29,
Първо, ако разбирам по ника ти си на 29 г. ,ами аз съм ти , батко бе колега така че хайде по-полека.
И ти май явно не си ме разбрал правилно.
Мислълта ми беше,че ние като професионален клуб едва,едва функционираме, ТИ си се заел да ми коментираш кой трябвало да играе и кой не.
Кой да ни е треньор и кой какво объркал.
МИ ХАЙДЕ КАЖИ КОЙ ДА ДОЙДЕ НА МЯСТОТО НА ВЕЛКОВ, ДОВЕДИ МИ ГО И ЩЕ ТЕ ПРИЗНАЯ
И АКО МАНОЛОВ ИГРАЕ НА МЯСТОТО НА БОРНОСУЗОВ ЗНАЧИ ОТБОРА БИЕ 5-0 , ТОВА ЛИ ИСКАШЕ ДА КАЖЕШ ?
ВЗЕМИ СЕ СТЕГНИ МАЛКО,ПИЧ ! И ОЧАКВАМ ДА ТЕ ВИДЯ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ !
Това можем да направим ние феновете на Локомотив.
Първо, ако разбирам по ника ти си на 29 г. ,ами аз съм ти , батко бе колега така че хайде по-полека.
И ти май явно не си ме разбрал правилно.
Мислълта ми беше,че ние като професионален клуб едва,едва функционираме, ТИ си се заел да ми коментираш кой трябвало да играе и кой не.
Кой да ни е треньор и кой какво объркал.
МИ ХАЙДЕ КАЖИ КОЙ ДА ДОЙДЕ НА МЯСТОТО НА ВЕЛКОВ, ДОВЕДИ МИ ГО И ЩЕ ТЕ ПРИЗНАЯ

И АКО МАНОЛОВ ИГРАЕ НА МЯСТОТО НА БОРНОСУЗОВ ЗНАЧИ ОТБОРА БИЕ 5-0 , ТОВА ЛИ ИСКАШЕ ДА КАЖЕШ ?
ВЗЕМИ СЕ СТЕГНИ МАЛКО,ПИЧ ! И ОЧАКВАМ ДА ТЕ ВИДЯ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ !
Това можем да направим ние феновете на Локомотив.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Може и да бърка, но без него състав въобще нямаше да има. Гигов вън!