Каква Европа бе, другари железничари?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Каква Европа бе, другари железничари?

Мнениеот loko1 » 24 окт 2012 15:28

В началото на сезона неочаквано един отбор, който с 300 зора се спаси от изпадане, обяви амбиции... евротурнири. Това е тимът на Тони Велков Локомотив София. Самият наставник тогава заяви, че може да звучи смехотворно, но ще си говорим пак като видим крайното класиране. Още е рано да говорим за крайно класиране, но засега столичното Локо е... 11-и. На точка от изпадащите, на 15 от лидера Лудогорец и на 9 от местата за Европа. Така като погледнем, не са много далече от класирането. Само че да не забравяме какви отбори има пред железничарите – ЦСКА, Левски, Ботев Пд, Литекс, а дори и старата Славия.
През лятото червено-черните си осигуриха услугите на няколко що-годе качествени футболисти. Това са бившият нападател на Славия Георги Христов и триото от Монтана Даниел Гаджев, Александър Дюлгеров и Димитър Илиев. Велков, ще ме извиняваш, ама с тези играчи ли ще се класираш за Европа? Нищо против момчетата, но погледни другите отбори, които се борят за евротурнири, какви футболисти имат. В изминалите 9 мача Локо Сф има записани само две победи срещу Етър и Ботев Враца, а като гост са спечелили 1 точка срещу последния Миньор.
Единственият смислен мач беше 1:1 с Левски
И смислен за кой не се знае. На Локо не им помогна с нищо тази точка, докато на сините им обърка сметките за титла. В предстоящите 6 двубоя на червено-черните реално изглежда да вземат една, максимум три точки срещу Берое. Четата на Тони Велков освен старозагорци приема Черноморец и Литекс, а от тях трудно ще измъкне нещо. Още по трудни са гостуванията – Черно море, Пирин ГД и в последния кръг на ЦСКА. Как Локомотив Сф ще стигне до горната част на таблицата не е ясно. Проблемите от миналата година не са отминали, а в Надежда се мисли за Европа. Да не забравяме, че червено-черните са все още бездомници. Локото не може да играе на собствения си стадион в кв. "Надежда". Така че този Локомотив няма място в евротурнирите. Не и с този статут на футболен чергар. А и далеч по-реално е да се концентрират върху обикновени цели. Като например да не зимуват сред местата, даващи път към... „Б” група.

Живко Сребрев
http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d6612_15.htm

Този вестник съвсем стана тоалетна хартия. Девиза на журналята "Като не ни плащаш, ще те плюем" Гигов спря да им плаща преди години и от тогава само плюят. Сега претендират анаЛиз, че са направили. То вижте само заглавието. Другари наричат нас. На БЕ ни блеят ( нещо характерно за овцете). Какви другари г-н Живко Сребрев? Другар-агент на ДС е твоя ментор главен редактор. Другари са може би и тези дето ти хвърлят по няколко сребърника да "пишеш статии". Колко мача на Локомотив е гледал си личи от мението му, че само мача с Левски бил смислен. Това всъщност е може би един от по-слабите мачове дето изиграхме. В Разгарад, Пловдив с Етър играта ни бе далеч по-смислена. И накрая какво си очаквал да каже Велков, че се предава преди да е почнал шампионата ли? И всъщност знаеш ли колко пари са получени в Локомотив този сезон? Кой въобще крепи Гигов още да е начело? Ето това са истинските въпроси, не тези за европата. Това е за истинско проучване. Дано има журналист на който му стиска да го направи.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
priceles
Контакти:

Re: Каква Европа бе, другари железничари?

Мнениеот priceles » 24 окт 2012 16:47

с хора като рендето,гигов и велков нищо добро не ви чака ;)
И днес, като мина през димния Перник,
се спомням стрелците с най-точния мерник
и чувам: „Момчета! – помнете и в ада,
„България пада, но Перник не пада!“

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 24 окт 2012 18:07

Дори и да нямаме място в Европа тази година ,това не е от значение. животинските отбори всяка година ни излагат там ,но къде със съдии къде със заплахи и други посткомунистически методи те всяка година са там и са все по-нагли,защо тогава и ние да не се класираме в година, в която не заслужаваме?

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 24 окт 2012 18:11

Ако Локото докопа квота за ЕКТ тази година с игра ги ПРИЗНАВАМ. Отново.
Реално погледнато наистина по-добре да гледат да се спасят от изпадане. А на мен ми се иска да стане, помня как се спаси миналата година отбора, с играчи, които цъкаха за Локото .. де да знам, от любов към отбора ли, от лоялност ли.. ей така, за без пари. И знаеха, че кинти я има я нема да има. За което евалата на съответните играчи.. Но малко по-реалистично?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 24 окт 2012 18:22

Каква Европа ? Те пари нямат да си плащат заплатите и стадион на който да домакинстват , в Европа ще ми играят :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 24 окт 2012 18:53

Че родните журналисти са боклук е ясно, но не виждам какво плюене има тук. Локото са си отбор за долната половина и аз лично очаквам накрая да са дори след нас в класирането. Те и Етър се целеха в тройката, но едно е да се целиш, друго е да си с всичкия си.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 24 окт 2012 19:38

Колкото и странно да прозвучи аз смятам, че Локомотив София има футболисти, които спокойно могат да наредят отбора сред претендентите за евротурнирите. Проблемът е, че ръководството на отбора и собственика в частност не се интересуват от такова класиране, не осигуряват нормална организация на тренировъчния и състезателния процес и това демотивира играчите.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 24 окт 2012 19:52

T&T написа:Колкото и странно да прозвучи аз смятам, че Локомотив София има футболисти, които спокойно могат да наредят отбора сред претендентите за евротурнирите. Проблемът е, че ръководството на отбора и собственика в частност не се интересуват от такова класиране, не осигуряват нормална организация на тренировъчния и състезателния процес и това демотивира играчите.

И кои са тези футболисти ? С какво са по-добри от Ботев , Левски , Лудогорец и Литекс например :?:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 25 окт 2012 01:11

Koлега,

Ето ти ги играчите, кво :

Галев, пази от доста време вече и се поутрака.+ това е юношески шампион с Локомотив
Резерва му е Михайлов, който незнайно как дойде от Лудогорец.За мен много кадърен вратар.
Отзад : Върбанов, който играе на бека, а по принцип е централен защитник си ни е един от най-стабилните.Има бая мачове и опит зад гърба си,
играл е и евротурнири. Бранеков беше един от големите таланти на школата на Цска ( ако не се лъжа ), юношески и младешки национал, играе добре!
За Локомотив една фрапантна грешка не съм го виждал да прави.В халфовата линия имаме двама "хирурзи" - Юли Петков и Дани Гаджев.Като прибавиш
към тях опитните Телкийски, Пеев, Дафчев,Борносузов ( всичките изброени с индивидуални отборни отличия и медали ), младите Манолов(халф),Дюлгеров(защитник) надявам се за заместник на Кичо Добрев, юношата на Левски Павел Петков, който е много пробивен и маневрен по крилото, младият Коце Велков ( сина на Тони Велков, който играе със страшна злоба и себераздаване ) отбора придобива някаква дълбочина.Напред Жоро Христов, Илиев и Павлов не са лоши хора при положение, че играем в схема с един нападател.
По-скоро първенството си е равностойно и всеки може да вземе нещо от всеки.Аз лично от мачовете фаворитите Лудогорец, Левски, Ботев съм доволен като игра.Верно като игра само,защото взехме само една точка.

И накрая към автора на статията : Г-н Сребрев, по - полека с поничките да не вземете да се загуцате и да ви приседне.Защото напоследък каквото сте
"написал"/"анализирал", все е ставало обратното.Не прекалявайте с кафето, замивайте си задника по-честичко и не ни занимавайте с своето мнение.

БЕ ! :lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 25 окт 2012 18:35

Тоя Живко Сребрев като е такъв ерудит що не анализира "грандовете" да видим какво ще познае за "европейските им експедиции"? Мухльо.

Върни се в “Локо София”