Локо София се връща в ''Надежда'' през октомври?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Локо София се връща в ''Надежда'' през октомври?

Мнениеот loko1 » 27 сеп 2012 15:38

Оптимизъм, че Локомотив София може да се завърне за домакинските си срещи на стадиона в "Надежда", изрази днес старши треньорът на тима Антон Велков. Според него взаимодействието между футболния клуб и спортното дружество, в лицето на председателя Даме Стойков, се подобрява и проблемът със социалистическото съоръжение може да бъде решен.

"Знам, че доста интензивно се работи не само от страна на футболния клуб, а и от новия председател на дружество "Локомотив". Не само феновете са заплашени, защото под козирката доста деца упражняват спортове. Надявам се, че съюзът между футболният клуб и дружеството ще има резултат.

Трябва обаче да започнат някакви ремонтни дейности и да се осигурят средства за това. Имам уверение, че след следващото прекъсване на шампионата Локомотив ще се завърне на своя стадион. Но тъй като и преди съм чувал срокове, не мога да обеюавам. Във всеки случай това не зависи само от футболния клуб", коментира Тони Велков.

Според треньора в съблекалнята положението е малко по-добро, за което се съдело и по резултатите. Ръководството е осигурило всичко необходимо, така че футболистите да не се оплакват, а те от своя страна проявявали търпение, когато това било нужно.

Велков говори и за проблемите с феновете. Както е известно "червено-черните" запалянковци отказват да посещават "домакинските" мачове на тима по другите столични стадиони.

"Време да направим един диалог с феновете, в който да участвам и аз, и хората над мен. Нищо не може да се постигне, ако всеки дърпа в неговата си посока. Представяте ли си отбор от над 20 човека, всеки да дърпа към себе си. Най-конфликтната точка в случая е стадионът", заяви Велков.

Според него ролята му в разрешаването на проблемите е в постигането на победи. Когато това се случва, феновете са по-позитивни и са склонни на повече търпение.

При най-оптимистичния развой на събитията Локо София ще домакинства на Монтана в 9-ия кръг в квартал "Надежда".

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2739980

От доста места вече се чува за това, май вече са правени някакви ремонти?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

orlando7
Контакти:

Re: Локо София се връща в ''Надежда'' през октомври?

Мнениеот orlando7 » 27 сеп 2012 17:15

От това "връщане" вече взе да ми се повръща!

Riquelme
Контакти:

Мнениеот Riquelme » 28 сеп 2012 10:59

Всеки ден минавам покрай стадиона и не виждам да има някакво развитие.Един работник не съм видял там.Не знам как през октомври ще сме в НАДЕЖДА,това е поредната лъжа за замазване очите на феновете!!!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 28 сеп 2012 15:00

Може само от 9 до 17 да работят?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 28 сеп 2012 16:48

Не мисля, че ще стане... както се казваше в един виц: "А дано, дано, ама едва ли"...

Потребителски аватар
loko 1979
Контакти:

Мнениеот loko 1979 » 28 сеп 2012 16:58

може но на помощното игрище там няма какво да се ремонтира
САМО САМО ЛОКО

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 28 сеп 2012 17:15

loko 1979 написа:може но на помощното игрище там няма какво да се ремонтира

Има си изисквания, помощното не ги покрива. Трибуните за мачовете на децата не стигат, ти за А група пишеш.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 30 сеп 2012 14:52

Днес разчистваха храсталаци покрай стадиона.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Локо София”