Момчетата от Локомотив приятната изненада в А ПФГ до момента

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: Момчетата от Локомотив приятната изненада в А ПФГ до момента

Мнениеот rado. » 30 сеп 2012 11:08

1926_Sofia написа:Когато става въпрос за Локомотив всички разбират отбора на Пловдив. Тука нещо не сте пояснили, хора.

Точно!Чета и си мисля,кой е пуснал тая тема,да се радваме на хикс с Левски,та ние в последно време,обикновено ги бием :mrgreen: Ама щом става въпрос за Локо Сф.всичко е наред!Успех на софийските "железничари",наистина са изненада...

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 30 сеп 2012 11:21

rado. написа:
1926_Sofia написа:Когато става въпрос за Локомотив всички разбират отбора на Пловдив. Тука нещо не сте пояснили, хора.

Точно!Чета и си мисля,кой е пуснал тая тема,да се радваме на хикс с Левски,та ние в последно време,обикновено ги бием :mrgreen: Ама щом става въпрос за Локо Сф.всичко е наред!Успех на софийските "железничари",наистина са изненада...

Добре, де - вие от Пловдив сте приятната изненада в А ПФГ до момента.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 сеп 2012 11:21

rado. написа:

Не знам какво имаш предвид под "последно време". Ако изключим последния мач за купата в Пловдив, в последните 5 мача за първенство "Левски" има 3 победи (една в Пловдив), а "Локомотив" - 2 (една в София). Иначе по-назад в годините статистиката е убийствено трагична за вас и от добри чувства към "отбора на Пловдив" няма да я цитирам. :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 30 сеп 2012 11:36

Captain Stottlemeyer написа:
rado. написа:

Не знам какво имаш предвид под "последно време". Ако изключим последния мач за купата в Пловдив, в последните 5 мача за първенство "Левски" има 3 победи (една в Пловдив), а "Локомотив" - 2 (една в София). Иначе по-назад в годините статистиката е убийствено трагична за вас и от добри чувства към "отбора на Пловдив" няма да я цитирам. :mrgreen:

Ами имам в предвид,че последните мачове ви го мушкаме постоянно(е ако президента ни ги остави да играят де :oops: )Сещам се за последните два мача,единия от 0 на 2 :mrgreen: Надявам се,сега вече си ме разбрал и няма да трябва да ти го пиша трети път!!! :idea:

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 30 сеп 2012 11:55

Тея от Локо сф са ми много смешни всеки ден декларации от някви Железни Бригади, и тем подобни а те са 10 човека заедно сьс страничния всеки мач са гости странно е това.Всеки пьт Гигов вьн и като си отиде каде ще сте вие ?

Потребителски аватар
DenK@7a
Контакти:

Мнениеот DenK@7a » 30 сеп 2012 12:08

bianchi написа:а те са 10 човека заедно сьс страничния

понеже вас вчера Лаута едвам ви събра, даже 15-16 хиляди останаха извън стадиона...
Айде хванете си гледайте ваш'та паница малко..

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 30 сеп 2012 12:19

Pride написа:Предполагам ще се съгласите, че момчетата от Локомотив са приятната изненада в А ПФГ до момента. Поне за мен Ботев и Литекс не са изненада и в двата клуба се гради в последните години, докато в Локомотив ръководството руши.

Можеш ли да ми кажеш кое точно се гради в Ботев в последните години? От миналогодишния състав останаха едва 7 човека, това ли е градене? Да не говорим преди това за 10-те години мъки. Граденето започна преди 2-3 месеца, така че си в грешка. Иначе аз очаквам двата пловдивски клуба в края на сезона да са в ТОП 5 :)

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 30 сеп 2012 12:20

9 точки от 7 мача , не виждам никаква изненада. Вчерашната точка беше спечелена , защото не се намери един защитник да изчисти топката.

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 30 сеп 2012 12:27

Mirolio написа:Ти колко мача на Локото си гледал този сезон??? Дори и вчера бяха безобразни. Всяко второ подаване им беше грешно! Абсолютно беззъби в нападение. Никаква идея в атака! Stop dreaming!!!
Тази година ще имаме най-слабия бронзов медалист в родното първенство за всички времена! Като си помисля, че може да е Локото СФ, Славия или Ботев Пд, които миналия кръг Берое тотално ги разкриха и ме избива смях!!!

Може даже и да е левски,в битката за бронза.. ;) :lol:
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 сеп 2012 12:33

Unbreakable написа:
the_blue_fan написа:Мое лично мнение е, че Славия е изненадата до този момент :P

Вчера много хубаво ги изненадаха :lol: Те падат с 5 гола от Литекс, ние правим равен с Левски... всеки сам да си прави изводите колко се игра мача с тях....

Смешен си ;) Просто Литекс са ни адски неудобен съперник за разлика от вас. А съответно вие сте неудобен на Левски. Ма то нали трябва и да се мисли малко :lol: :lol: :lol:
Изображение

Върни се в “Локо София”