1926_Sofia написа:Когато става въпрос за Локомотив всички разбират отбора на Пловдив. Тука нещо не сте пояснили, хора.
Точно!Чета и си мисля,кой е пуснал тая тема,да се радваме на хикс с Левски,та ние в последно време,обикновено ги бием

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
1926_Sofia написа:Когато става въпрос за Локомотив всички разбират отбора на Пловдив. Тука нещо не сте пояснили, хора.
rado. написа:1926_Sofia написа:Когато става въпрос за Локомотив всички разбират отбора на Пловдив. Тука нещо не сте пояснили, хора.
Точно!Чета и си мисля,кой е пуснал тая тема,да се радваме на хикс с Левски,та ние в последно време,обикновено ги биемАма щом става въпрос за Локо Сф.всичко е наред!Успех на софийските "железничари",наистина са изненада...
rado. написа:1926_Sofia написа:Когато става въпрос за Локомотив всички разбират отбора на Пловдив. Тука нещо не сте пояснили, хора.
Точно!Чета и си мисля,кой е пуснал тая тема,да се радваме на хикс с Левски,та ние в последно време,обикновено ги биемАма щом става въпрос за Локо Сф.всичко е наред!Успех на софийските "железничари",наистина са изненада...
Captain Stottlemeyer написа:rado. написа:1926_Sofia написа:Когато става въпрос за Локомотив всички разбират отбора на Пловдив. Тука нещо не сте пояснили, хора.
Не знам какво имаш предвид под "последно време". Ако изключим последния мач за купата в Пловдив, в последните 5 мача за първенство "Левски" има 3 победи (една в Пловдив), а "Локомотив" - 2 (една в София). Иначе по-назад в годините статистиката е убийствено трагична за вас и от добри чувства към "отбора на Пловдив" няма да я цитирам.
bianchi написа:а те са 10 човека заедно сьс страничния
Pride написа:Предполагам ще се съгласите, че момчетата от Локомотив са приятната изненада в А ПФГ до момента. Поне за мен Ботев и Литекс не са изненада и в двата клуба се гради в последните години, докато в Локомотив ръководството руши.
Mirolio написа:Ти колко мача на Локото си гледал този сезон??? Дори и вчера бяха безобразни. Всяко второ подаване им беше грешно! Абсолютно беззъби в нападение. Никаква идея в атака! Stop dreaming!!!
Тази година ще имаме най-слабия бронзов медалист в родното първенство за всички времена! Като си помисля, че може да е Локото СФ, Славия или Ботев Пд, които миналия кръг Берое тотално ги разкриха и ме избива смях!!!
Unbreakable написа:the_blue_fan написа:Мое лично мнение е, че Славия е изненадата до този момент
Вчера много хубаво ги изненадахаТе падат с 5 гола от Литекс, ние правим равен с Левски... всеки сам да си прави изводите колко се игра мача с тях....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта