haiobaio написа:zlobul написа:Господа , елате да си приберете тоньо -Мазния , щото ние сме следващите . Земете си го барабар с футболистите , които ни докара .
Не че искам да те обидя, но света не се върти около вас. И защо ние да си го вземем? Да не съм ви го дал аз или някой друг, че да си го взимам.
Това е тема за мъчението на Локомотив, не несгодите на Левски.
И откъде започна мъчението на Локо София ? ...от същите тия Гигов и тоньо -мазния. викаш светът не се въртял около нас и си прав , ама що не ревнахте , когато ни подарихте онова участие в ЕКТ с петте поредни мача без победа в последние кръгове ? ...или пък за онова 3-5 в "надежда" , когато трябваше да се излъчи шампион на България . Не че после не ви върнахме верисиите с онези загуби на герена , ама от такива мачове потъна целият ни футбол . Президентите ги вълнува единствено "черното тото" и нищо друго . Ни стадиони , ни школи , ни нищо .Та те са си най-обикновени мутри , които си имат отборче за поизпиране на някой лев , всичко останало е ала бала .
И сега да те питам нещо : Колко успешни трансфера имате за 20 години , когато тоньо ви беше изпълнителен директор ? Щото аз им обяснявам на нашите , че за всичките тия години в Надежда въпросната личност е ремонтирал една тоалетна , привлече Генков , Мукаси (спорен) , продаде бадема на цска и всичко останало е циркове , като се почне от едни отпадания от ботев , пирин и така нататък за купата на България и още доста съмнителни мачове в а-група.
ПП Пропуснах назначението на бай Гроздан за тренер , който за мен е един от най-кадърните тренери в България въпреки годинките си.