Разрухата в "Надежда" и неработещата ДЮШ убиват Локо (Сф)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: Разрухата в "Надежда" и неработещата ДЮШ убиват Локо (Сф)

Мнениеот haiobaio » 10 авг 2012 11:25

zlobul написа:Господа , елате да си приберете тоньо -Мазния , щото ние сме следващите . Земете си го барабар с футболистите , които ни докара .

Не че искам да те обидя, но света не се върти около вас. И защо ние да си го вземем? Да не съм ви го дал аз или някой друг, че да си го взимам.
Това е тема за мъчението на Локомотив, не несгодите на Левски.

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 10 авг 2012 11:32

loko1 написа:По-скоро от удобство мълчат. Всички знаят как и Гигов както сега Домувчиев плащаше пътувания и глезотийки на куп журналисти. Табаков е близо до отбора, ако не да плюе по Гигов поне може да направи няколко по-задълбочени анализа. Има много неща. Школа, база, финанси. Така и никой не подхвана темата с печалбата на АД-то за последните 10 години и натрупаните дългове към кой ли не.

Някой да е чул лоша дума срещу някой "собственик" на отбор? Само за такъв, който не ги води по екзотични места и дълги почивки.
Дано наистина започне да работи школата ви както трябва, че това ще е единственото, което ще остане. Другото вече е изядено и изпито.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 авг 2012 12:08

haiobaio написа:
zlobul написа:Господа , елате да си приберете тоньо -Мазния , щото ние сме следващите . Земете си го барабар с футболистите , които ни докара .

Не че искам да те обидя, но света не се върти около вас. И защо ние да си го вземем? Да не съм ви го дал аз или някой друг, че да си го взимам.

И откъде започна мъчението на Локо София ? ...от същите тия Гигов и тоньо -мазния. викаш светът не се въртял около нас и си прав , ама що не ревнахте , когато ни подарихте онова участие в ЕКТ с петте поредни мача без победа в последние кръгове ? ...или пък за онова 3-5 в "надежда" , когато трябваше да се излъчи шампион на България . Не че после не ви върнахме верисиите с онези загуби на герена , ама от такива мачове потъна целият ни футбол . Президентите ги вълнува единствено "черното тото" и нищо друго . Ни стадиони , ни школи , ни нищо .Та те са си най-обикновени мутри , които си имат отборче за поизпиране на някой лев , всичко останало е ала бала .
И сега да те питам нещо : Колко успешни трансфера имате за 20 години , когато тоньо ви беше изпълнителен директор ? Щото аз им обяснявам на нашите , че за всичките тия години в Надежда въпросната личност е ремонтирал една тоалетна , привлече Генков , Мукаси (спорен) , продаде бадема на цска и всичко останало е циркове , като се почне от едни отпадания от ботев , пирин и така нататък за купата на България и още доста съмнителни мачове в а-група.

ПП Пропуснах назначението на бай Гроздан за тренер , който за мен е един от най-кадърните тренери в България въпреки годинките си.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 10 авг 2012 15:46

тонката това е един убиец на футбола в България!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 10 авг 2012 16:52

zlobul написа:
haiobaio написа:

И откъде започна мъчението на Локо София ? ...от същите тия Гигов и тоньо -мазния. викаш светът не се въртял около нас и си прав , ама що не ревнахте , когато ни подарихте онова участие в ЕКТ с петте поредни мача без победа в последние кръгове ? ...или пък за онова 3-5 в "надежда" , когато трябваше да се излъчи шампион на България . Не че после не ви върнахме верисиите с онези загуби на герена , ама от такива мачове потъна целият ни футбол . Президентите ги вълнува единствено "черното тото" и нищо друго . Ни стадиони , ни школи , ни нищо .Та те са си най-обикновени мутри , които си имат отборче за поизпиране на някой лев , всичко останало е ала бала .
И сега да те питам нещо : Колко успешни трансфера имате за 20 години , когато тоньо ви беше изпълнителен директор ? Щото аз им обяснявам на нашите , че за всичките тия години в Надежда въпросната личност е ремонтирал една тоалетна , привлече Генков , Мукаси (спорен) , продаде бадема на цска и всичко останало е циркове , като се почне от едни отпадания от ботев , пирин и така нататък за купата на България и още доста съмнителни мачове в а-група.

ПП Пропуснах назначението на бай Гроздан за тренер , който за мен е един от най-кадърните тренери в България въпреки годинките си.

В общи линии си прав, но за 5 мача "ревахме" и още как днруг е въпросът журналистите какво отразяват. Ако мислиш, че в Тонев е проблема бъркаш той е вярно куче на господаря си, преди Гигов сега ?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 11 авг 2012 07:58

loko29 написа:тонката това е един убиец на футбола в България!

Аааа не така,той е представител на една банка в България!

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 11 авг 2012 16:22

миле гърбавия написа:
loko29 написа:тонката това е един убиец на футбола в България!

Аааа не така,той е представител на една банка в България!

Каква банка бе,нали е на тотото?

el-ninho
Контакти:

Мнениеот el-ninho » 13 авг 2012 10:26

Вчера на стадиона чух Васев да казва,че били преведени пари за ремонт на въжетата.
Дано да е истина...

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 13 авг 2012 10:50

То отдавна чуваме такива неща от кой ли не, ама нищо не се вижда :oops:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

el-ninho
Контакти:

Мнениеот el-ninho » 13 авг 2012 12:53

loko1 написа:То отдавна чуваме такива неща от кой ли не, ама нищо не се вижда :oops:

Така е,но този път не е от обичайния заподозрян :)

Върни се в “Локо София”