Локо(Сф) - Атромитос, 18:00ч., контрола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Re: КР Локомотив - Атромитос 0:1 НА ЖИВО

Мнениеот Sofia 1929 » 02 авг 2012 08:41

Някой все пак, ако е успял да гледа мача на живо, нека сподели впечатления за играта ни в тази контрола. Благодаря предварително
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 02 авг 2012 11:41

Наще стояха доста прилично. Топката се разиграваше добре, но инициативата като цяло я държаха гърците през целия мач.Един уникален Дани Пеев, който си правеше гаргара на няколко пъти със защитата.Слабички сме напред, липсва острота, но пък за сметка на това мисля че имаме една от най-грамотните халфови линии, особено крилата. Добре играха Борносузов, Добрев, Пеев и Манолов, последния мисля че има страхотно бъдеще. По-слабичко се представиха Бранеков, който е колеблив с топка в крака, но иначе на втория етаж взе всичко каквото можеше да се вземе. Върбанов и Велков мисля че се сработват много добре от дясната страна. Дани Гаджев - професионален убиец ! :P Напомня ми за първите ми години по стадионите в зората на демокрацията, когато на стадиона такива играчи бяха култови от сорта на Рендето , Енгибара и т.н.Но Гаджев е просто уникален, чупи крака на килограм :mrgreen: Марто Димитров ми направи също голямо впечатление, нагърбваше се да изнася топката и тичаше нон-стоп, в този ред на мисли за мен това беше играч на мача за Локо.

Стабилна агитка си направихме, попяхме и запознахме Правец ( поздравления за жителите му, чист, хубав, спретнат град ) с ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО !!!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 02 авг 2012 14:20

Мерси за подробното инфо. Браво и на хората, които са отишли до Правец да подкрепят отбора.
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Re: Локо(Сф) - Атромитос, 18:00ч., контрола

Мнениеот loko1 » 02 авг 2012 16:27

Прилична игра срещу силен съперник евроучастник с голям вероятност в групите на УЕФА.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Върни се в “Локо София”