А група без Локо Сф и Пирин ГД?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: А група без Локо Сф и Пирин ГД?
Жалко ... ходеше ми се на гостуване в Гоце Делчев 

Не виждам, защо феновете на Локо се сърдят, като отбора им отдавна е изкуствено дишане. Гигов даде доста пари, но най-добре е да каже ще прави ли нещо или не. Такива полвинчати работи само бутат отбора към пропаста. Аз не виждам нищо страшно ако Локото отиде в Б или В група. Както виждате Ботев за две години се върнаха и сега са чисти. Отделно феновете им могат да се гордеят, защото те са виновни за да го има отбора. Гигов ако се махне, кой ще дава пари? Клуба няма стадион, школата е трагична, а повечето играчи искат да бягат. Дайте да си говорим истината, в този си вид Локомотив не бива да съществува. Трябва да се върне към корените си, когато в състава играеха предимно локомотивци. Всяко ново начало е трудно, но за клуб с такава история нещата ще се наредят. Все пак аз се надявам да не се стига до крайности, но шефовете да решът, какво ще правят!
Не плачете предварително ЛОКО СФ ще играе в "А" група,колкото и на някои да не се иска това!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Да Гигов не е Локомотив това е ясно. АД-то обаче държи школата, май взе и концесия на стадиона. Това са ключови точки, без тях ще създадем разделение. Това ще е безумно и ще ни раздели. Ега си вземе парите и изчезне гадината.
Обичай Уефски и мечтай за трансфер в Локо Мездра, явно много боли от 5 поред
Обичай Уефски и мечтай за трансфер в Локо Мездра, явно много боли от 5 поред

ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
- никола саркози
- Контакти:
Да видим.
Честно казано ако ни изхвърлят - лошо, ако останем в А група - пак лошо.
На мнение съм, че трябва да минем по пътя на Ботев.
Иначе за претенциите около земята на стадион Локомотив.
Тъй като съм запознат със случая.
С половината от реститутите няма проблем и са отворени за преговори. Другата половина искат пари. За това Гигов е прав.
Въпросът е там, че Гигов не прави нищо - без разговори няма как да стане. И при добро желание от негова страна, заедно с общината биха могли да намерят изход от ситуацията.
Честно казано ако ни изхвърлят - лошо, ако останем в А група - пак лошо.
На мнение съм, че трябва да минем по пътя на Ботев.
Иначе за претенциите около земята на стадион Локомотив.
Тъй като съм запознат със случая.
С половината от реститутите няма проблем и са отворени за преговори. Другата половина искат пари. За това Гигов е прав.
Въпросът е там, че Гигов не прави нищо - без разговори няма как да стане. И при добро желание от негова страна, заедно с общината биха могли да намерят изход от ситуацията.
redpride написа:Не виждам, защо феновете на Локо се сърдят, като отбора им отдавна е изкуствено дишане. Гигов даде доста пари, но най-добре е да каже ще прави ли нещо или не. Такива полвинчати работи само бутат отбора към пропаста. Аз не виждам нищо страшно ако Локото отиде в Б или В група. Както виждате Ботев за две години се върнаха и сега са чисти. Отделно феновете им могат да се гордеят, защото те са виновни за да го има отбора. Гигов ако се махне, кой ще дава пари? Клуба няма стадион, школата е трагична, а повечето играчи искат да бягат. Дайте да си говорим истината, в този си вид Локомотив не бива да съществува. Трябва да се върне към корените си, когато в състава играеха предимно локомотивци. Всяко ново начало е трудно, но за клуб с такава история нещата ще се наредят. Все пак аз се надявам да не се стига до крайности, но шефовете да решът, какво ще правят!
Ох, аман от немислещи хора.
Тва от друга тема си го цитирам
Бил налял милиони, ми не е и никога не го е правил - Локомотив до сега се самоиздържаше, само защото бе марка на българския футбол. Трансфери, евротурнири, ТВ права. А Гигов "помагаше" с черно тото и продажба на титла и евротурнири на Левски, на Цска, на Литекс. Остави легенди като Начко Михайлов да умрат в мизерия, но не им помогна. Изгони велики личности от стадиона.
Не трябва да се забравя, че седалките на стадиона ги слагаха феновете, теренът се чисти от сняг - от феновете. "Изпълнителният директор" казва феновете да оправят стадиона, псува легенди на Локомотив, говори на "наеш ли".
Лошото е, че толкова много хора се отвратиха от отбора, че не стъпват на стадиона, не се интересуват какво се случва в клуба, срам ги е от Локомотив. И те са за ибане(без извинение и цензура), защото с тях бихме били по-силни, а много от тях са обществени личности и могат да окажат някакъв натиск върху Лъжеца.
НЕ искам да продължавам какво се случва с останалите спортове в СК Локомотив. Всичко се закрива едно по едно. Аврионов е за смърт.
Иначе пътят е един. Гигов Вън, независимо от това, което ще се случи после.
loko29 написа:Не плачете предварително ЛОКО СФ ще играе в "А" група,колкото и на някои да не се иска това!
Да, всяка вечер палим свещи и се молим, но сърцето, духът и мъжеството на играчите на "Локо" СФ не ни позволява да реализираме пъклените си планове.
Хайде, моля ви, не започвайте като някои други!
Искали някои... Боли ги *уя хората, просто всички (надявам се) искаме А футболна група със здрави и силни футболни отбори, а не кретащи такива, дето от години се чудят защо съществуват.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Ми вън ама кой ще го изгони, то дори Батков без помощта на ББ щеше още да си жувурка в Левски.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
gzagorov написа:loko29 написа:Не плачете предварително ЛОКО СФ ще играе в "А" група,колкото и на някои да не се иска това!
Да, всяка вечер палим свещи и се молим, но сърцето, духът и мъжеството на играчите на "Локо" СФ не ни позволява да реализираме пъклените си планове.
Хайде, моля ви, не започвайте като някои други!
Искали някои... Боли ги *уя хората, просто всички (надявам се) искаме А футболна група със здрави и силни футболни отбори, а не кретащи такива, дето от години се чудят защо съществуват.
Я пак?
Тоя кретащ отбор направи ремита с колосите Левски и Черноморец и победи евроучасника Локо пд.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов