Относно публикация на Светльо Табаков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

SMITH
Контакти:

Re: Относно публикация на Светльо Табаков

Мнениеот SMITH » 07 мар 2012 01:42

Здравейте, Локомотивци!
Първо и преди всичко да честитя на на футболистите победата, както на целия треньорски щаб и всички, които имат принос към нея. Не изказвам често мнението си, но искам да драсна няколко реда с надеждата повечето интелигентни фенове на Локомотив София да ме разберат правилно. Не може да не ме дразни тази лека тенденция от известно време на "мерене на п.шки" кой е по-голям локомотивец. Бригадите, НФК, брадата, козата, фракциите и още не знам кой. Не проумявате ли, че това е пълна глупост, още повече, когато се прави по медиите...Не можете ли да седнете да изпиете по една бира на кафето и да се разберете веднъж завинаги. В това денонощно синьо-червено промиване на мозъци по АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ медии толкова ли е трудно да се намери общ език и единна позиция на и без това не чак толкова многото останали локомотивци. Да - всеки има право на мнение, но нали идеята е една - любимият ни отбор да върви напред, да побеждава и да ни дава поводи за радост. Евала на момчетата, който помогнаха за снега и подкрепят отбора на всеки мач - у дома или навън. В днешно време не е лесно да си локомотивец. Но нека те не са ПО-локомотивци от мен или много други хора, които не са чистили сняг или не са псували Гигов. Или го носиш в сърцето си или не...Няма ПО...Нито съм фен на Гигов, нито на Марков, нито на Чаво, нито на бригадите, нито на Румен брадата - аз съм от Локомотив София и не желая да слушам как някой е повече локомотивец от мен, защото е ринал сняг, а аз не съм. Никой, който е постоянно "Анти" не е постигнал кой знае колко много. Спрете с това постоянно негодуване и делене- наистина отстрани изглежда адски нелепо и глупаво. Гигов - добър, лош - сега е той. Ако има по-добър, по-богат и по-милеещ за отбора - да заповяда - предполагам, че и самият Гигов няма да има против такъв човек да поеме отбора. Но сега го НЯМА - ако някой го познава - нека го назове. Ето сега отбора се върна "у дома", играят доста локомотивци + треньор локомотивец ( тук искам да спомена и това, че не бива да забравяме и другите момчета в отбора, които се раздават и играят сърцато, но не са юноши на локо ), вчера започнахме с победа над отбор с претенции да играе Купа на Уефа. Какъв по-добър момент от това да има повече единство, което лека полека ще върне и още хора на стадиона.
Малко по-дълъг стана постът ми, но исках да искажа мнението си, което отдавна не ми се отдаваше възможност да направя.
Пожелавам успех на Локо и на ВСИЧКИТЕ му привърженици и нека от мач на мач играем по-добре и бъдем все повече на стадиона!

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 07 мар 2012 08:13

Абсолютно подкрепям това мнение! Най-малкото не точно тук е мястото, където да се стига до нападки между локомотивци. Още в самото начало казах, че няма да се толерират обиди. Единствената причина да не заключа темата още вчера е, за да стане ясно, че привържениците на Локомотив се разграничават от думите на т.нар. НФК.
В този момент, в който отбора се надига, най-малко имаме нужда от вътрешни войни. Който има да казва нещо го прави, има и по-добри начини от форума на Гонг.
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 07 мар 2012 08:57

Г-н Табаков,благодаря за отговора Ви.Винаги се дразня когато някой говори от името на някого,било то представителна извадка от обществото или фенвое на даден отбор.Нищо лично нямам към Вас и Вашата работа,продължавайте в същия дух.Просто на някой хора ако може по малко да им се дава думата.
Смит, къде в тази тема видя за мерене на п..ки?Кой теб те засегна и в какво?Какво точно имаше предвид,не можах да те разбера, честно?
София 1929,къде видя една обида към локомотивец или друг човек,кажи честно?
ако не са ОК нещата,пиши ми на лични,спирам да пиша и готово,няма смисъл от триеници и пернишки трагедии.
21 век в ерата на интернет,свободно слово и прочие исках да дам гласност за един човек,който цял живот живее на гърба на Локомотив и Гигов.
Ако съм го обидил да ме извинява. :!:
Локомотив за нас е всичко!!!

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 07 мар 2012 10:01

Факт беспорен е, че всеки има право на мнение. Факт е, че такова животно като НФК реално не съществува, факт е, че хора от въпросното НФК се компрометираха тотално през годините, включително и Румен. Подкрепям на 100% пускането на опровержение на интерпретираната новина, че "локомотивци благодарят на Гигов", защото е ясно, че това не е така, а просто Румен+още няколко човека правят поредната наколенка на "шефа".
За обидите, това което написах беше предупреждение, защото още в самото начало заявих, че тук няма да допускат, особено между локомотивци.
Подкрепям на 100% опровережението, не ме разбирай погрешно, такова трябваше да има, просто не искам тази тема да отиде във вариант кой е по, по, най!

За генералното разрешаване на този въпрос, не е нужен форум(още по-малко този на Гонг).
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 07 мар 2012 12:47

Благодарим за отговора, ако не мислех гонг сайта за една от обективните медии, нямаше да пиша тук. За групите, повече сме от колкото си мислите г-н Табаков. В агитката сме 4. Железни бригади са най-голямата, но останалите 3 общо са горе-долу колкото бригадите. Ние обаче не търсим медийна слава и не благодарим за съсипия.

НФК не е феновете на Локомотив, както и ЖБ не са цялата агитка на Локомотив.

Локомотив е страст за всички ни и е достатъчно голяма за да не издребняваме, но слагачеството винаги е дразнело.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 07 мар 2012 13:26

На мен също ми хареса отговора ви Господин Табаков.Пиша във форума на гонг,защото според мен е най-обективния и съответно най-четен в България
Но в един такъв момент когато повечето локомотивци не харесват меко казано Гигов,това благодарене от НФК явно идва в повече!
Напишете обективно,какво направи Гигов за стадиона през последната година и половина за да вземем лиценз.Снимайте тоновете боклуци и кал,дупките в асфалта,старата боя и.т.н.Вижда се,че нищо не е променено.И на последно място-неуредицата с билетите,които бяха пуснати 50 минути преди началото на срещата.2000 човека трябваше да влизат до 20та минута,а ако бяха 4000....?Все въпроси на организация.Такава каквото няма в Локомотив от много време!

plehanov
Контакти:

Мнениеот plehanov » 08 мар 2012 09:42

Темата ме провокира да се регистрирам в форума.Локомотив има нужда от силен,работещ фенклуб.Фенклуб който да работи с децата в квартала, да комуникира с полиция, да се занимава с реклама на клуба(клубът от много време е абдикирал от тези си функции).Замисълът на Железни бригади е съвсем различен.Никой от нас не изгаря от желание да се наема с подобни функции.За съжеление сме принудени.Ако не сме ние и фракциите, няма кой. Фенклубът реално не съществува. Остана лицето Румен и една малка свита около него. Приемам се за интелигентен, професионално добре развиващ се човек и приемам за крайно обидно асоцирането на питекантроп като Румен с редовия привърженик на Локомотив. Господин Табаков, самото даване на поле на изява на въпросния си е автогол. Мога да напомня за едни огромни липси при ревизия (при предишния му престой като президент), пари взети за екскурзия с рейс( като пътуващите от фенклуба бяха 4ма с една кола), пари потънали някъде от благотворителна акция за наш привърженик и още много. И как очаквате да реагирам като прочета името му в някоя статия?

Върни се в “Локо София”