17-ти кръг Локо СФ - Локо ПД

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

favaca8888
Контакти:

Re: 17-ти кръг Локо СФ - Локо ПД

Мнениеот favaca8888 » 23 фев 2012 15:07

Ейййй разговора Ви е на университетско ниво :P
Който каквото и да говори, става въпрос за пари.
А за нашето ръководство това винаги е било приоритет номер 1.Тва клуб,тва традиции,тва достойнство,тва фенове - кучета ги яли.Дреме им.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 23 фев 2012 15:14

favaca8888 написа:Ейййй разговора Ви е на университетско ниво :P
Който каквото и да говори, става въпрос за пари.
А за нашето ръководство това винаги е било приоритет номер 1.Тва клуб,тва традиции,тва достойнство,тва фенове - кучета ги яли.Дреме им.

ГоУем си, давай ако обичаш по темата само, няма нужда да ми коментираш нивото
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 23 фев 2012 15:30

:lol: Не се карайте. Затегнете компанията и си отстояваме позициите докрай. От стадионите, ако ще и в Силистра да пращат хората, на домакинства няма да ни изгонят.
Изображение

Потребителски аватар
dickie
Контакти:

Мнениеот dickie » 24 фев 2012 12:47

последно мача кога ще е?
ако е в понеделник много жалко.С нетърпение чаках първото ни домакинство на нашия садион ама уви :( ще го пропуснем този мач..много ме е яд!!!!!

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 24 фев 2012 14:14

И аз за това се ослушвам, но май още не се знае със сигурност. Във вторник имало някакво заседание в централата и тогава щяло да се знае със сигурност. Според мен няма да променят нищо... ако беше някой "гранд" друго щяха да пеят, но какво да се прави...
Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 24 фев 2012 14:28

Vincenzo написа:И аз за това се ослушвам, но май още не се знае със сигурност. Във вторник имало някакво заседание в централата и тогава щяло да се знае със сигурност. Според мен няма да променят нищо... ако беше някой "гранд" друго щяха да пеят, но какво да се прави...

зА съжаление е така.
все пак остава малка надежда до вторник. :arrow:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 24 фев 2012 14:47

www.marica.bg ЛОКО СФ ОТКАЗА МАЧ НА ОСВЕТЛЕНИЕ
Черно-белите с трети престой в Сандански през следващата седмица
Ръководството на Локо (Сф) е отказало мачът с Локомотив (Пд) от ХVІІ кръг на А група да е в понеделник, съобщава Лайвспорт, цитиран от marica.bg. Фирмата, държаща правата за интернет излъчване на първенството не позволи срещата да е в събота и така лиши от възможността хиляди привърженици на черно-белите да пътуват до столицата в почивния ден, за да подкрепят любимците си. От Арена.бг все пак нескопосано решиха да си измият ръцете като предложат срещата да е на осветление в петък, за да могат феновете да дойдат от Пловдив след края на работния ден. Срещу това обаче скочиха столичните железничари като идтъкнаха мотива, че благодетелят им Николай Гигов няма пари, за да плати осветлението. Президентът на пловдивчани Константин Динев изрази готовност да поеме всички разходи по мача. От Локо (Сф) обаче отново се възпротивиха и вече открито настояха срещата да е в понеделник от 15.30 часа на техния стадион в Надежда. Интересен е фактът обаче, че полусрутеното съоръжение край битака в Илиенци още не е получило разрешение на него да се провеждат официални двубои.
Развръзката тепърва предстои като окончателно решение ще вземе Спортно-техническата комисия към БФС. По всяка вероятност тя ще се съобрази с Арена, която твърди, че е платила правата за излъчване на мачовете от А група. Възможно е обаче двубоят да бъде преместен на друг стадион, тъй като този в Надежда не отговаря на изискванията за безопасност.
Интернет сайтът на вестник "Марица" съобщи още, че възпитаниците на Емил Велев ще се завърнат в Сандански в началото на следващата седмица. Черно-белите ще се подготвят в южния град до мача с Локо (Сф), който е първи официален за Новата година. Днес сутринта Кокала проведе последна тренировка под Попина лъка и отборът се връща в Пловдив. Играчите ще имат почивка до неделя, а в понеделник сутринта отново потеглят за Сандански. Това ще бъде трети престой в рамките на тази зима за черно-белите. До решението на ръководството се стигна, след като днес сутринта стана ясно, че на Лаута и в околните села няма подходящи терени за тренировки.
С пловдивчани няма да тренира Христо Златински. От днес 26-годишният втори капитан на тима е с националния отбор за контролата срещу Унгария. Той ще се присъедини към съотборниците си в четвъртък.

ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 24 фев 2012 14:53

Интересен е фактът обаче, че полусрутеното съоръжение край битака в Илиенци още не е получило разрешение на него да се провеждат официални двубои.

Извадка от "пловдивският вариант на Ню Йорк Таймс", Вестник Марица, публикувано и в сайта на феновете на пловдивчани. Ако е писано от фен на Локомотив Пловдив, този пасаж ми оправя настроението :lol: "полусрутен" ...дежа вю.
Нещо явно съм пропуснал, коя точно трибуна се срути в Надежда?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 24 фев 2012 18:38

Sofia 1929 написа:
Интересен е фактът обаче, че полусрутеното съоръжение край битака в Илиенци още не е получило разрешение на него да се провеждат официални двубои.

Извадка от "пловдивският вариант на Ню Йорк Таймс", Вестник Марица, публикувано и в сайта на феновете на пловдивчани. Ако е писано от фен на Локомотив Пловдив, този пасаж ми оправя настроението :lol: "полусрутен" ...дежа вю.
Нещо явно съм пропуснал, коя точно трибуна се срути в Надежда?

Като се разбра, че вашето ръководство не е искало да се играе в петък, някои са се поунесли в яда си...
Изображение

Потребителски аватар
tseko
Контакти:

Мнениеот tseko » 29 фев 2012 19:12

Айде железниииии!САМО ЛОКО САМО НИЕ!
ЖЕЛЕЗНИ ЗАВИНАГИ

Върни се в “Локо София”