Григор Петков:От 2 години в Локо Сф не е купен чифт чорaпи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- Sofia 1929
- Контакти:
Re: Григор Петков:От 2 години в Локо Сф не е купен чифт чорaпи
Интересно е, че общината ремонтира терените в Требич, а тези на Локомотив, кучета ги яли. Дано поне и въпросните терени могат да се използват и от школата - в цялата мизерия поне да има къде да тренират. ДЮШ съществува отделно от клуба и по-скоро въпреки него. Децата и родителите им сами си поемат лагери и т.н. С таксите, които се събират покриват най-належащите разходи и толкова. Мизерията е пълна.

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
-
- Контакти:
Срам ме е като чета интервюто на Гришата
За съжаление ако не запретнем ръкави и не се опитаме да направим нещо ние, феновете, ситуацията ще става още по-трагична.
Не знам дали повечето от Вас знаят на тренировъчния терен, лично няколко момчета сяха тревата и помагаха за облагородяването на терена. Разбира се без помощта на г-н Василев това нямаше да е възможно.
Ултрасите обмисляме как бихме могли да помогнем в случая и се надявам до мача с Цска да има някакво развитие.
Гигов не желая да го коментирам въобще......ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПРЯМО ДЕЦА ! СРАМ И ПОЗОР !

За съжаление ако не запретнем ръкави и не се опитаме да направим нещо ние, феновете, ситуацията ще става още по-трагична.
Не знам дали повечето от Вас знаят на тренировъчния терен, лично няколко момчета сяха тревата и помагаха за облагородяването на терена. Разбира се без помощта на г-н Василев това нямаше да е възможно.
Ултрасите обмисляме как бихме могли да помогнем в случая и се надявам до мача с Цска да има някакво развитие.
Гигов не желая да го коментирам въобще......ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПРЯМО ДЕЦА ! СРАМ И ПОЗОР !

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Защо Василев помага на школата?А ми защото човека си е чупил краката по тези терени и го боли за тези момчета.А какво общо с Локото имат парашутисти като тонев, Цветков,П.Димитров,другия от "СИН-СИТИ"?
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
- Sofia 1929
- Контакти:
Би ми се искало Бозата да помага само заради идеята, но за да сме честни трябва да отчетем факта, че синът му все пак играе при юношите. Както и да е, важното е, че помага.
За Иво Тонев, че е парашутист не си прав обаче. Потомствен локомотивец си е, и е изкарал всички стъпала в школата - има дори 4 мача при мъжете. Няма какво повече да се занимаваме с него, отбора си има достатъчно други проблеми, за школата да не говорим.
За Иво Тонев, че е парашутист не си прав обаче. Потомствен локомотивец си е, и е изкарал всички стъпала в школата - има дори 4 мача при мъжете. Няма какво повече да се занимаваме с него, отбора си има достатъчно други проблеми, за школата да не говорим.

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
Мачовете на тонев в "А" група са в Янтра Габрово,колкото до предателството го поставям на един "пиадестал" с р.здравков.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Да си чел някъде Радослав Здравков да твърди, че е локомотивец и че това е отбора в неговото сърце?
Нямам думи.Да са живи и здрави треньорите!
ЖЕЛЕЗНИ ЗАВИНАГИ
В аванс ще кажа че феновете ще подадем ръка на школата, когато има повече подробности ще напишем,като ще призовем и други футболни испортни фенове да помогнат,мисля че доста хора ще откликнат, когато става въпрос за децата на България!

Локомотив за нас е всичко!!!