Това е Локомотив. Не на наемниците. Да на Локомотивците. Вярвам в бъдещето ни. Винаги, когато отборът ни е бил съставен предимно от локомотивци сме били на върха и всички са се съобразявали с нас.
Фен съм на Левски,но това ме трогна.Затова обичам футбола.Той не е само ритане на топка,в него има толкова чувства и любов,не е само пари.. Пожелавам успех на момчетата.Любовта към любимият клуб е голямо нещо,не може да се опише с думи докато не се изпита.
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."
Такива играчи винаги ме кефят.Това е истината за нашия футбол да тръгне на горе.Само да не ми казват,че нашите юноши не ставали.Давам пример само сега със Мишо Александров,който беше отписан за футбола но във Разград се върна към живота.нашите собственици докато не го разберат това няма да имаме подем,и аз предпочитам да гледам само наши играчи.Успех на Локо,и дано да изкарат сега две момчета от школата си които да станат водещи играчи на отбора си през следващите години.
Силен о материал, който зарежда с оптимизъм. Мъжки момчета, локомотивци, това е всичко, което искам да виждам в Локомотив. Ще минем през този труден период, вярвам в това и съм сигурен, че тази година на стадиона ще дойдат не малко хора, които не са стъпвали от години!
Винаги съм искал в отбора да има повече Локомотивци. Дано това е едно начало за връщане към основите на ЛОКО. Айде Айде Айде ЛОКО е е е е .... Между другото за който не знае Илиан Енев е Шампион с юношите старша на ЛОКО.