ДЮШ на Локо Сф обявява конкурс за деца

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

ДЮШ на Локо Сф обявява конкурс за деца

Мнениеот loko1 » 11 авг 2011 15:41

Детско-юношеската школа на Локомотив Сф обявява конкурс за набирането на деца, родени през 2001, 2002, 2003 и 2004 година.

Всички желаещи могат да се явят на стадион „Локомотив“ в столицата от 1 до 15 септември всеки ден от 9 часа, а след 15 септември – сутрин в 9 часа и следобед в 14 часа до попълването на бройката.

http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=218879

Да заповядат малките локомотивци.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: ДЮШ на Локо Сф обявява конкурс за деца

Мнениеот pomiqrat » 11 авг 2011 15:59

Върху цимент ли ще тренират :?:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 11 авг 2011 17:49

На Локомотив върху добрата стара сгурия, лошия терен на помощното май ще се ремонтира, а в Требич тревното игрище е с прилична покривка. На централния терен не знам дали пускат тренировки на децата.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 12 авг 2011 10:32

loko1 написа:На Локомотив върху добрата стара сгурия, лошия терен на помощното май ще се ремонтира, а в Требич тревното игрище е с прилична покривка. На централния терен не знам дали пускат тренировки на децата.

1-во добрата стара сгурия отдааааааааааавна я няма и ще тренират на лошата млада пръст,кал или аз не знам кво точно.

2-ро ПОМОЩНИЯ ТЕРЕН Е ОФИЦИАЛНО ЗАТВОРЕН ЗАЩОТО Е ОПАСЕН ЗА ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА :!: :!: :!:
Сгурията дето я няма, ряпа да яде.

3-то на "приличната покривка" или нека бъдем по точни - ЛИВАДА, децата ще са принудени да се събличат В ОПАСНИ И МОРАЛНО ОСТАРЕЛИ ВМИРИСАНИ АЛАЙНЯНЕНИ ФУРГОНИ !

СКЪПИ РОДИТЕЛИ,

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ЗАПИСВАЙТЕ ДЕЦАТА СИ В ШКОЛАТА НА ЛОКОМОТИВ !!!

Има Господ на този свят и съм сигурен че един ден ще накаже Гигов,Тонев,Цветков,Донев и СИЕ за геноцида спрямо нашите деца, затова че в цяла Северна София няма място където те да спортуват и да тренират футбол в нормални условия !

АНАТЕМА !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 16 авг 2011 09:44

favaca8888 написа:
loko1 написа:На Локомотив върху добрата стара сгурия, лошия терен на помощното май ще се ремонтира, а в Требич тревното игрище е с прилична покривка. На централния терен не знам дали пускат тренировки на децата.

1-во добрата стара сгурия отдааааааааааавна я няма и ще тренират на лошата млада пръст,кал или аз не знам кво точно.

2-ро ПОМОЩНИЯ ТЕРЕН Е ОФИЦИАЛНО ЗАТВОРЕН ЗАЩОТО Е ОПАСЕН ЗА ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА :!: :!: :!:
Сгурията дето я няма, ряпа да яде.

3-то на "приличната покривка" или нека бъдем по точни - ЛИВАДА, децата ще са принудени да се събличат В ОПАСНИ И МОРАЛНО ОСТАРЕЛИ ВМИРИСАНИ АЛАЙНЯНЕНИ ФУРГОНИ !

СКЪПИ РОДИТЕЛИ,

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ЗАПИСВАЙТЕ ДЕЦАТА СИ В ШКОЛАТА НА ЛОКОМОТИВ !!!

Има Господ на този свят и съм сигурен че един ден ще накаже Гигов,Тонев,Цветков,Донев и СИЕ за геноцида спрямо нашите деца, затова че в цяла Северна София няма място където те да спортуват и да тренират футбол в нормални условия !

АНАТЕМА !

1. Сгурията си я има.
2. Помощното се ремонтира и ГИГОВ НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОВА. Е.ати и президента. Парите са от Иван Василев, човека поне е играл в Локомотив и сигурно срам го е хванало от състоянието му.
3. Ако Требич е поляна, то в Б група играят само на поляни. Фургоните са факт обаче.

За Гигов и сие съм съгласен.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ

Върни се в “Локо София”