Въпреки трудното начало вярвам, че имаме известни шансове в Полша. За съжаление не можах да гледам някой от двата им мача с Дънди и не съм запознат по-детайлно с играта им, но не вярвам да са отбор от толкова висока класа. С по-дефанзивна тактика и малко повече шанс смятам, че може да измъкнем добър за нас резултат там.
Призовавам някой фенове на Черно море да не си избиват комплексите тука, а по-добре да си обсъждат мача със Светкавица в техния форум.Колкото до онзи "специалист"- искам само да му кажа, че не е важно дали аз съм разбирач. Историята красноречиво говори "Що за ТИМ сте" и колкото и да пишете по форумите не може да промените това. Със здраве !
Шльонск - Локо София - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Шльонск - Локо София 28.7.2011 ЛЕ 3ти предв.кръг
Последна промяна от Barbosa на 24 юли 2011 15:57, променено общо 2 пъти.
Мачът ще бъде предаван пряко по Тв+
- Sofia 1929
- Контакти:
Чудно ми е само защо модераторите позволяват в темата да се пише за първата купа на Тича/Владислав/ТВ45/Черно море...(Доста смешни напъни от страна на някои хора, опитващи се да се представят на принципа "в страната на слепците и едноокия е цар". Само за да ги поуспокоя въпросните, ..тук има и други хора, които "ползват интернета по предназначение"). Ако имат толкова голямо желание да се обсъжда черноморския гранд, да се направи една тема във общият форум(или в този на Светкавица например) и да си пишат наволя.
Хубаво би било да се разчисти всичко, което не касае мача с поляците.
П.С. Едва сега видях в една тема във форума на Морето, какви неща се пишат
Огромна част от пишещите там са за Карлуково или се връщат от там. Такава комплексарщина на килограми, не съм виждал никъде. Дори попаднах на хора, които възхваляваха и защитаваха "Танка" след мача с Локото миналият полусезон, а сега пожълтели от злоба го нареждат
Гениалното е, че се смеят на играта ни(което е разбираемо донякъде), но на фона на "гръм и мълнии от Варна" е някакси не на място:lol:
П.С. Едва сега видях в една тема във форума на Морето, какви неща се пишат

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
tevez написа:Мачът ще бъде предаван пряко по Тв+
Няма го в програмата им
http://tvplus.bg/index.php?p=program
-
Pride написа:Няма го в програмата им
Поне тоя дето коментираше мача между Хайдук и Барселона го каза, че ТВ+ ще предава мача ...
THE G.A.M.E написа:Pride написа:Няма го в програмата им
Поне тоя дето коментираше мача между Хайдук и Барселона го каза, че ТВ+ ще предава мача ...
Дано, но може да е ставало въпрос за домакинския ни мач? То така или иначе ще се чакат стриймове.
Sofia 1929 написа:Чудно ми е само защо модераторите позволяват в темата да се пише за първата купа на Тича/Владислав/ТВ45/Черно море...(Доста смешни напъни от страна на някои хора, опитващи се да се представят на принципа "в страната на слепците и едноокия е цар". Само за да ги поуспокоя въпросните, ..тук има и други хора, които "ползват интернета по предназначение"). Ако имат толкова голямо желание да се обсъжда черноморския гранд, да се направи една тема във общият форум(или в този на Светкавица например) и да си пишат наволя.
П.С. Едва сега видях в една тема във форума на Морето, какви неща се пишатОгромна част от пишещите там са за Карлуково или се връщат от там. Такава комплексарщина на килограми, не съм виждал никъде. Дори попаднах на хора, които възхваляваха и защитаваха "Танка" след мача с Локото миналият полусезон, а сега пожълтели от злоба го нареждат
Гениалното е, че се смеят на играта ни(което е разбираемо донякъде), но на фона на "гръм и мълнии от Варна" е някакси не на място:lol:
Втората част от мнението ти е много по темата за мача с Шльонск, дам...
В нашия форум имало хора за Карлуково

Начетох се на пасквили колко добре сте се справили, как сте се борили, сякаш сме гледали друг мач.
Имаше и такива, като теб, които гледат реално, но бяха по-малката част.
Неслучайно беше и тази реакция не само от моя страна, а и от страна на голяма част от феновете на футбола у нас- ботевисти, левскари, цесекари, какви ли не се изказаха, ама вие на тях нищо не им казахте, а с нас се заядохте- мдам не се учудвам...
А относно гърмежът и мълниите от морето, ако не си чел избирателно което ти е удобно( а точно това си направил) щеше да видиш, че много хора в нашия форум ни е срам от това което играха нашите с Търговище- нещо, което малко хора демонстрират във вашия форум след мача с Металург!
А какво да си гледам си е моя работа- съвети не приемам

Така, както, ако отстраните поляците няма да се отървете от похвали по ваш адрес, така и лесно няма да се отървете от срама от този мач...
Така, както и вие ни и ще ни бъзикате още за мълнии и други производни!
Лек ден, до мача с поляците...
Морски незнам какво четеш. За 10 път СЛАБИ СМЕ, бихме с волята на публиката в последните 10 минути. Съдията ни върна несвиреното в Скопие. Срам щеше да е ако бяхме отпаднали.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
- Sofia 1929
- Контакти:
MORSKI написа:Sofia 1929 написа:Чудно ми е само защо модераторите позволяват в темата да се пише за първата купа на Тича/Владислав/ТВ45/Черно море...(Доста смешни напъни от страна на някои хора, опитващи се да се представят на принципа "в страната на слепците и едноокия е цар". Само за да ги поуспокоя въпросните, ..тук има и други хора, които "ползват интернета по предназначение"). Ако имат толкова голямо желание да се обсъжда черноморския гранд, да се направи една тема във общият форум(или в този на Светкавица например) и да си пишат наволя.
П.С. Едва сега видях в една тема във форума на Морето, какви неща се пишатОгромна част от пишещите там са за Карлуково или се връщат от там. Такава комплексарщина на килограми, не съм виждал никъде. Дори попаднах на хора, които възхваляваха и защитаваха "Танка" след мача с Локото миналият полусезон, а сега пожълтели от злоба го нареждат
Втората част от мнението ти е много по темата за мача с Шльонск, дам...
В нашия форум имало хора за КарлуковоА във вашия сте се събрали интелектуалци от Шекспир нагоре сякаш...
Начетох се на пасквили колко добре сте се справили, как сте се борили, сякаш сме гледали друг мач.
Имаше и такива, като теб, които гледат реално, но бяха по-малката част.
Неслучайно беше и тази реакция не само от моя страна, а и от страна на голяма част от феновете на футбола у нас- ботевисти, левскари, цесекари, какви ли не се изказаха, ама вие на тях нищо не им казахте, а с нас се заядохте- мдам не се учудвам...
А относно гърмежът и мълниите от морето, ако не си чел избирателно което ти е удобно( а точно това си направил) щеше да видиш, че много хора в нашия форум ни е срам от това което играха нашите с Търговище- нещо, което малко хора демонстрират във вашия форум след мача с Металург!
А какво да си гледам си е моя работа- съвети не приемам
Така, както, ако отстраните поляците няма да се отървете от похвали по ваш адрес, така и лесно няма да се отървете от срама от този мач...
Така, както и вие ни и ще ни бъзикате още за мълнии и други производни!
Лек ден, до мача с поляците...
По темата Карлуково - интелектуалният потенциал на даден човек, няма връзка с емоционалният дисбаланс и психическото разстройство!
Дай да ги видя тези „пасквили”, където някой локомотивец възхваляваха играта на отбора, че не ми се рови, а ти явно ги знаеш наизуст! Пиша на теб(и твоите морски братя), защото си(сте) най-активен в храненето срещу Локомотив, а и явно се изявяваш като говорител на цялата футболна общност(„ботевисти, левскари, цесекари, какви ли не”). Покажи ми ЕДНО такова мнение на някой локомотивец, възхваляващ играта на отбора срещу Металург!!! Само ще те помоля да правиш разлика ако някой е написал че са се борили и играли докрай с желание , защото това си е самата истина и не влиза в противоречие с факта че играта на отбора е била трагедия. Моите наблюдения са, че 99,9% от локомотивците са на моето мнение и гледат реално на нещата.
Темата за гръм и мълнии, ви я оставям на вас, да си я обсъждате във форума - аз лично не изпитвам ученическа възбуда, от несгодите на другите отбори…
Не говори добре факта, че съвети не приемаш, особено когато са добронамерени, е хубаво човек да се замисли.
От няколко месеца насам ръсите един тон глупости по адрес на Локомотив само и само да прикриете собствената си тотална несъстоятелност като отбор и факта, че по-добър шанс за турнири никога няма да имате! Пред вас се класира отбор, без стадион, без амбиция и в който заплатите се БАВЯТ с месеци, разбирам че за феновете ви е тежко, съвсем разбираемо е това, но не сме ви виновни ние.
За „евентуалните лицемерни похвали” при евентуален успех над поляците, ще ви помоля да си ги запазите за себе си – не са ни нужни. Сигурен съм, че някой варненски таланти в момента обмислят новата порция остроумие. Говориш за срам от този мач, а аз ти казвам, че Гспод ни покри от срама в този мач, който наистина щеше да бъде огромен. Класираме се след победа и равен, след години това ще се помни – ти като любител на историята поне с това би трябвало да се съгласиш. Никой не помни мъките ви и освиркванията от трибуните в един мач на Васил Левски срещу отбор на сервитьори и параолимпийци до 84-тата минута, а убедителният краен резултат, нали?
Лек ден и на теб ( и след мача с поляците).

- Sofia 1929
- Контакти:
ultrasloko_sf написа:злобейте селяни мръсни ама да не си върнете думите назад после е за това съм срещу всички други срещу нашите бг отбори! мразете ни комплексари кур за вас!!! САМО ЛОКО
Не падай толкова ниско - всичко си е за тяхна сметка. Обичай си отбора, това е достатъчно.