Локомотив - Металург Скопие 3:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Кой ще продължи напред в турнира ?

Анкетата завърши на 22 юли 2011 11:06

Локомотив София
80
78%
Металург Скопие
22
22%

Общо гласове: 102

favaca8888
Контакти:

Re: Локомотив - Металург Скопие 3:2 FT

Мнениеот favaca8888 » 22 юли 2011 11:59

Ето снимка от публиката ни с уговорката че това е в 5-тата минута на мача , а навън имаше още много хора,които не можеха да влязат поради факта че билетите свършиха :)

http://alfa.kachi-snimka.info/images/klz1311282489h.jpg
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 юли 2011 12:08

Като гледам на снимката - 1000 човека.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 22 юли 2011 12:12

Изображение
Тази тема е за ключ! Благодарности на всички истински хора в този форум, които изразиха подкрепа към нас като българи, за останалите не ми се пише. Единственото, което ми хрумва е следната басня "Защо казана на българите в ада няма дявол, който да го охранява? Поради простата причина, че ако някой тръгне да излиза останалите сами го дърпат вътре..."

Браво "националисти, браво българи"! "Интернет обичта" към родината е на първо място! Бийте се в гърдите какви българи сте, и плюйте по форумите!

НЕ СМЕ НАРОД, А МЪРША

Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...

Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.

п.с. УСПЕХ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ОТБОРИ В ЕВРОПА!!!
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 22 юли 2011 12:53

bigbonusprize написа:Като гледам на снимката - 1000 човека.

Да бе той А сектор на националния събира 3000 нали :lol:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 юли 2011 17:15

Lyubaka01 написа:Вие ли не се считате за велики?!?!? Искаш ли да ти извадя малко цитaти от форума ви?

Извади да видим... Процента на хора, които се считат за велики е в пъти по-малък... Изключвам 2-3 наши фена, които ние също им се чудим на акъла къде витаят в облаците!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 юли 2011 17:17

favaca8888 написа:За такава агитка отбори като Берое и специално Черно море могат само да мечтаят 8-) Ако не ви се вярва заповядайте на някой мач и ще разберете. :P

Тук веднага изниква въпроса ние въобще някакво ръководство имаме ли ? Два мача от ЛЕ , организация кръгла 0.
И там и тук закъсняхме за мача.Да се вземат в ръце , това не е професионален клуб !

Още веднъж искам да благодаря на феновете на други отбори които ни подкрепят и викат за нас !

ЛОКОМОТИВ СОФИЯ, ТОВА СМЕ НИЕ !

I.B.U.U.

Това наявам се е няккаъв виц, защото , ако не е потвърждава моите думи, че сте толкова заблудени, че няма повече накъде :lol: Един мач викахте 90 минути, събрахте се повече от 1000 човека и айде, станахте по-велики от всички :shock: :lol: Той и Иво Тонев си го каза- толкова публика не съм виждал :lol:

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 22 юли 2011 17:26

MORSKI написа:
Lyubaka01 написа:Вие ли не се считате за велики?!?!? Искаш ли да ти извадя малко цитaти от форума ви?

Извади да видим... Процента на хора, които се считат за велики е в пъти по-малък... Изключвам 2-3 наши фена, които ние също им се чудим на акъла къде витаят в облаците!

ОК. Тия дни, когато имам малко повечко време ще се позанимая.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 22 юли 2011 18:43

loko1 написа:
bigbonusprize написа:Като гледам на снимката - 1000 човека.

Да бе той А сектор на националния събира 3000 нали :lol:

няма и 100 човека ,но ако играеше левскиТо тия щяха да ги броят за около 10 000

chalakov9
Контакти:

Мнениеот chalakov9 » 22 юли 2011 22:48

Добър вечер, вчера бяхме на мача с един приятел от Пловдив, той буфер аз канар, но подкрепата е имахте, ЗАСЛУЖЕНО ПЕЧЕЛВАНЕ, ИНФАРКТЕН МАЧ, искам да ви поздравя и само адмираций! Моля ви понеже доста снимки направихте още от 19 и 30 искам да ги зема, но не знам от кой, ако някой ги има, моля да праща, защото се не мога да се видя в сайтовете! Благодаря!

Потребителски аватар
keano_sj

Мнениеот keano_sj » 24 юли 2011 20:41

Култовата хард рок група "Меноуър" имат в репертоара си една песен озаглавена "Сърце от стомана". В нея се възпяват човешки ценности и иде реч за хора с панталони и с топки, наместени в тях. Нищо подобно не видях в четвъртък вечер на празния и самотен стадион, дал арена на мач от евротурнирите. Бях свидетел на действията на една уплашена банда силно казано футболисти, имитираща откъслечно великата игра. Смял съм се до сълзи от контраатаки "Трима на един", където само голия късмет и безобразните офанзивни качества на гостуващия отбор, попречиха за маркирането на разгромен резултат. Танко Дяков може да извади от задника си толкова количество тревна настилка, достатачна за изграждането на официализиран от УЕФА терен. То не бяха приклякания, увисвания, пълзене, боцове...въобще стила на английски тим от 80-те години на по-миналия век. Пичовете от Локо ,ако бяха мъже на място трябваше да се изправят и сърдечно благодарят на чудака в черни дрехи за перманентните му реверанси. Дузпи,картони, фаулове...отчаян накрая с две ръце посочи вратата на Металург, само и само проклетото кожено кълбо да влети в нея. Да беше го хванал и хвърлил вътре би си спестил тоталната излагация. За какво им е на Локото Европата? Следващият им съперник Шльонск Вроцлав са ги ошамарили предварително по тертип и с разлика. Миналия сезон поне да я бяхя ритали само нагоре и да дадат шанс на някой адекватен и амбициозин тим. Другото си е блъф и отбиване на номера. Босът им ли не ги финансира, гаджетата не ги ли стимулират не знам, но никога не съм бил очевидец на такава пародия с участието на професионални български футболисти. Но няма смисъл от много чудения и словословия. "Меноуър" са го изпяли- "Воrn with a heart of steel". Или си роден боец, или си никой!

Върни се в “Локо София”