Локомотив - Металург Скопие 3:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Кой ще продължи напред в турнира ?

Анкетата завърши на 22 юли 2011 11:06

Локомотив София
80
78%
Металург Скопие
22
22%

Общо гласове: 102

KRASO
Контакти:

Re: Локомотив - Металург Скопие 21 юли 20:30 ч.

Мнениеот KRASO » 21 юли 2011 14:12

Unbreakable написа:На техния стадион ни отмениха гол и не ни свириха чиста дузпа! Тук мисля, че ще си ги отнесем с 2-3 на 0 както си трябва! :)
Някой има ли представа по колко ще са билетите??

Билетити мисля,че са по 4 лева.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 21 юли 2011 14:23

Да велика Албания не ни трябва. Те САЩ отдавна имат план да си делнем Македония с албанците, но шиптарите са много дейни и скоро няма да оставят нищо за делене, а промитите мозъци няма как да бъдат спасени. Щом на мач там е възможна тази хореографи положението си е към яко секс.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 21 юли 2011 14:27

100% съпорт за Локо София тая вечер срещу скапаните македонци...Заедно със сърбите са ми най - омразните комшии на Балканите.Резултат:3-4:0 за железничарите тази вечер и успех в следващия кръг :twisted: :twisted: :twisted:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
никола саркози
Контакти:

Мнениеот никола саркози » 21 юли 2011 14:46

Simo Smurfa написа:Това чака великите макета обаче аз не виждам нищо хубаво в това...Една Велика Албания на километри от България-може да стане много страшно някой ден.Иначе след като видях снимката,си направих труда и видях в Уикипедия историята на тима им.Чисто албански тим-освен това огромно знаме на Албания е имало и транспарант 1 state-Albania 2nd-state Kosovo 3-state coming soon.Та така де не мисля че по този начин трябва да мислиш за македонците.Първо са ни братя-въпреки че не си го признават и второ по-добре съсед който ти краде историята,отколкото някакви мюсюлмани с амбиции да завладеят света.Иначе по темата пожелавам успех на Локо-дано да вкарат в началото и да постигнат една класическа победа.Дано феновете на Локо да са дейни и да създадат атмосферата която са създали в Македония и дано много фенове на Левски,ЦСКА и футбола като цяло също да ударят едно рамо на Локо като присъстват на мача.Успех на Локо.

Не искам и да си помислям, че една Велика Албания може да граничи с нас. Това знаме и този трансперант говорят много и това не е на добре. Не знам дали македонците осъзнават какво се случва. Надявам се да разберат, че не ние сме тези, които им мислят злото, да разберат, че ние сме техните братя, на които винаги могат да разчитат. Убеден съм, че ще дойде този ден, надявам се само да не е прекалено късно.

По темата, 2:0 за нас, а атмосферата ще бъде страхотна от страна на локомотивците. Нашите гости от други български отбори ще допринесат за по-голямата маса публика.
Но без съмнение, локомотивците няма да спрат да викат цял мач - за отбора си и за България.
Няма да има и провокации спрямо противниковата публика. Те трябва да се чувстват тук, като у дома си.

Потребителски аватар
Simo Smurfa
Контакти:

Мнениеот Simo Smurfa » 21 юли 2011 14:50

Поздравявам те за мнението ти и съм сигурен че ще покажете отново че сте една от най-интелигентните и предани публики в България!Успех!
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 21 юли 2011 15:00

2:0 За Локото....

SexAndViolence
Контакти:

Мнениеот SexAndViolence » 21 юли 2011 15:31

абе пичове за какви братя говорите?? Македонците и Българите никога не са били братя! като гледам тук как се надъхвате фенове на отбори от цяла България и политизирате некво смешно мачле с две смешни отборчета ми става жално за вас. Видехте мн добре как се отнесоха Македонците към тоя мач . там имаше по малко публика от един мач м/у отборите на казичене и бусманци . на никой не му пука за вас и за вашите "братски чувства" . аз такава омраза и надъхване не съм виждал и на Левски Бешикташ.. напротив феновете на цска беха в агитката на турците и викаха за тех! Вие мразите Македонците повече от турците и ехидно се подсмихвате като качвате снимки на некви болни диви шиптари , които живеят в средновековието . на кои му пука за тея ? смао на вас ви пука! вие искате да разпокъсат Македония.. но няма да се случи уверявам ви ! като качвате такива снимки незабравяите да си припомняте и тея кадри !

http://www.youtube.com/watch?v=KuAU69_2 ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=kZ4yGazy ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=S6T3FxA5 ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=i6PM5rcs ... re=related

Македония е Вечна ! Македония е на Македонците! Нема сила която може да промени това! приемете го! Peace!

SexAndViolence
Контакти:

Мнениеот SexAndViolence » 21 юли 2011 15:38

ps . както каза Бойко Борисов гърците са вашия братски народ , трябва да помагате на тях ! така ,че разбирам негативното ви отношение към Македонците ! и все пак за последно искам да подчертая ,че в Македония никои не изпитва чувства към вас без значение добронамерени или не , просто хората не се интересуват! мача на Металург със Локомотив го доказа! това е!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 21 юли 2011 15:49

Ей го излюпи се най-накрая поредния балабурник.....мдам никва омраза няма, да.Само че на мача в Македония ни забавиха нарочно на границата и после ми правят ескорт с 40 км/час за да стигнеме "на време" за мача.После естествено нямаше никъде билети , а 8 часа не ни дадоха никъде да спираме ,нито вода да си вземем.
Иначе няма омраза,няма тенденциозност нееее неее няма такова нещо.

Смешно отборче ше викаш на некой друг, македонецо !
Единственото смешно нещо тук си ти. :P
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Локо София”