Леле, к’во стана, кажи к’во стана?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Red_champions

Re: Леле, к’во стана, кажи к’во стана?

Мнениеот Red_champions » 24 май 2009 17:58

PFC Litex написа:В тона на дискусия искам да попитам, защо аджеба играем с толкова малко отбори в ЕКТ? :roll:
От кой зависи да играем с повече отбори в ЕКТ? :roll:
Защо Румъния играят с два отбора за ШЛ, като единия влиза директно в групите и 5 отбора за ЛЕ :roll: ?

И аз това се питам,приятел.Не съм сигурен,но ма зависи от общия клубен коефициент на страната,но не съм запознат много.Абе ,ако нашите започнат да жънат успехи в евротурнирите,сигурно ще се увеличат отпусканите квоти за нас.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 май 2009 18:28

Red_champions написа:И аз това се питам,приятел.Не съм сигурен,но ма зависи от общия клубен коефициент на страната,но не съм запознат много.Абе ,ако нашите започнат да жънат успехи в евротурнирите,сигурно ще се увеличат отпусканите квоти за нас.

Аз много добре зная, от какво зависи и как се подреждат нещата само, че за целта в ЕКТ трябва да сме обединени, но това у нас на това ниво няма, как да стане.
Тук се радваме и искаме другия да губи за да можем да злорадстваме.
Изображение

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 24 май 2009 23:13

PFC Litex написа:
Red_champions написа:И аз това се питам,приятел.Не съм сигурен,но ма зависи от общия клубен коефициент на страната,но не съм запознат много.Абе ,ако нашите започнат да жънат успехи в евротурнирите,сигурно ще се увеличат отпусканите квоти за нас.

Аз много добре зная, от какво зависи и как се подреждат нещата само, че за целта в ЕКТ трябва да сме обединени, но това у нас на това ниво няма, как да стане.
Тук се радваме и искаме другия да губи за да можем да злорадстваме.

Таке е,за съжаление,дано скоро това се промени ;)
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 май 2009 23:43

Не се надявай това да стане някога.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 25 май 2009 04:23

Локото нямя да играе в евротурнирите - факт. Първия полусезон сами си го набихме.
Успех на българските отбори в Лига уефа, но помнете всички, че Локомотив ви надигра, до един

levski_1914
Контакти:

Мнениеот levski_1914 » 27 май 2009 16:09

отборът ако играе в интертото ще се класира за уефа 100 процента трябва гигов да пробва за да не разваля отбора.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 29 май 2009 13:48

james написа:
levski_1914 написа:отборът ако играе в интертото ще се класира за уефа 100 процента трябва гигов да пробва за да не разваля отбора.

интертото не съществува

а и да съществуваше,щяха да играят на финала сотбор от Италия,Франция или Германия,тъй,че всичко е било илюзия :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Локо София”