Първа тренировка 18.06 събота 18:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Първа тренировка 18.06 събота 18:00

Мнениеот Mourinio » 17 юни 2011 13:06

Lyubaka01 написа:
Mourinio написа:Даниел Георгиев има да ви къса нервите :lol: с такива трансфери като него ви чака разгром от някой анонимник, иначе колегата е прав вие си знаете по какъв начин се класирахте за ЛЕ, няма нужда да ви се казва, както и да се дразните на фактите ;)

Я бе, ти, разбирачев, я ми обясни как точно се класирахме?!? Само не почвай пак с дебилизмите за Генов, щото така и не се намери някой защитаващ тая малоумна теза, който да обясни-ако Генов му беше целта да ни подпира, защо не ни свири чистата дузпа при 0:0. Я се пробвай ти, да видим каква конспиративна теория ще измътиш...

Каква чиста дузпа, сложи си очила, оставаше и нея да даде :mrgreen: Няма смисъл да споря, теб отдавна те знам, винаги ще отречеш и очевидното, когато не ти харесва, както и да е, няма да пиша повече по темата, че ще стане излишен спам...
Последна промяна от Mourinio на 17 юни 2011 13:12, променено общо 4 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 17 юни 2011 13:10

Mourinio написа:
Lyubaka01 написа:
Mourinio написа:Даниел Георгиев има да ви къса нервите :lol: с такива трансфери като него ви чака разгром от някой анонимник, иначе колегата е прав вие си знаете по какъв начин се класирахте за ЛЕ, няма нужда да ви се казва, както и да се дразните на фактите ;)

Я бе, ти, разбирачев, я ми обясни как точно се класирахме?!? Само не почвай пак с дебилизмите за Генов, щото така и не се намери някой защитаващ тая малоумна теза, който да обясни-ако Генов му беше целта да ни подпира, защо не ни свири чистата дузпа при 0:0. Я се пробвай ти, да видим каква конспиративна теория ще измътиш...

Каква чиста дузпа, сложи си очила, оставаше и нея да даде :mrgreen:

Разбирачев, имаше ли игра с ръка? Имаше! Ако Генов искаше да ни подпира, не би се поколебал да даде дузпа. Ама това май е прекалено сложна мисъл за такива като тебе, та трябва да ви се обяснява по няколко пъти...

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 17 юни 2011 14:30

Аз не мога да разбера феновете на Черно море защо пишат във всяка една наша тема?
Комплекси?Яд?Нерви лабави?

Има си хапченца ,психиатър, програми за минерални бани,спа почивки =) лекувайте се и се гледайте вашия отбор ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 17 юни 2011 15:04

Сори ама издишате от всякъде с това съдийство. Що на кажете нещо за мача в Перник чисти девици :lol: или пак Генов беше виновен, че не можахте да биете Монтана?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 17 юни 2011 15:20

loko1 написа:Сори ама издишате от всякъде с това съдийство. Що на кажете нещо за мача в Перник чисти девици :lol: или пак Генов беше виновен, че не можахте да биете Монтана?

И то два пъти : 0-0 ; 0-4 :lol: :lol:

Монатанаааа алееееееее але але але :lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 17 юни 2011 15:31

Mourinio написа:
Lyubaka01 написа:

Каква чиста дузпа, сложи си очила, оставаше и нея да даде :mrgreen: Няма смисъл да споря, теб отдавна те знам, винаги ще отречеш и очевидното, когато не ти харесва, както и да е, няма да пиша повече по темата, че ще стане излишен спам...

Ха-ха-ха. Ми естествено, че няма да пишеш по темата по простата причина, че няма какво да напишеш...

Върни се в “Локо София”