Локомотив - Черно море - 1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Re: Локомотив - Черно море мача за 4 място

Мнениеот irriducibile1936 » 13 май 2011 12:37

Общо взето тая година май няма достоен 4ти отбор. Според мен и ние, и Локо Сф, и Черно море сме прекалено непостоянни. Други години Локо Сф особено бяха стабилни (откъм игра) обаче тая година според мен и 3те отбора сме на доста посредствено ниво. Но който излезе най-постоянен в мачовете до края според мен ще си заслужи мястото.
NON MOLLARE MAI !

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 13 май 2011 13:08

Мога да ви кажа, че всичко вече е ясно, Локо Пловдив вече подадоха документи за участие в евротурнирите.

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 13 май 2011 13:31

irriducibile1936 написа:Общо взето тая година май няма достоен 4ти отбор. Според мен и ние, и Локо Сф, и Черно море сме прекалено непостоянни. Други години Локо Сф особено бяха стабилни (откъм игра) обаче тая година според мен и 3те отбора сме на доста посредствено ниво. Но който излезе най-постоянен в мачовете до края според мен ще си заслужи мястото.

Незнам за другите два отбора, но конкретно ако избора е между вас и нас, с оглед на мачовете помежду ни, незнам изобщо какви са ви аргументите.
В София, 3:0 като можехме да ви бием с още по-голяма разлика - предполагам, ще се съгласиш, че ви размазахме тогава. В Пловдив 0:0 ...

П.С. Хубаво е, че си спорим обаче и си се надяваме, като последната дума ще я има Славия...
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 13 май 2011 13:53

rumbata написа:Мога да ви кажа, че всичко вече е ясно, Локо Пловдив вече подадоха документи за участие в евротурнирите.

Румба, ако познаеш, и наистина стане така както казваш, се обади да те почерпя. ;)

Иначе този мач в София е доста непридвидим. Може да се случи всичко, но според мен отива на Х при което и двата отбора запазват шансове 8-)
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 13 май 2011 17:48

според мен тук ще се получи едно нервно 0:0 или 1:1. При всички положения, евентуален Х едва ли ще е решаващ за изхода от битката за четвъртото място, защото немалка е вероятността и в Пловдив да се получи Х, а мисля, че и силите на Берое няма да стигнат за повече от Х срещу ЦСКА.

А по отношение битката за четвъртото място - напоследък имам силно предчувствие, че Славия ще покаже среден пръст на всички :) ЦСКА литнаха (според мен) много нависоко и едно подценяване във финала може да им изиграе много лоша шега.

Потребителски аватар
loko 1979
Контакти:

Мнениеот loko 1979 » 13 май 2011 18:44

локомотивци хайде на стадиона да покажем, че не сме 100 човека, хайде в един от най-важните мачове за нас да отделим по 2 лв и да отидем. победа за локо 2-0
САМО САМО ЛОКО

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 май 2011 06:50

минимално 1-0 за Локо

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 14 май 2011 10:22

Едва ли може да се нарече мач за 4то място ,за да има борба морето трябва да изгубят точки и в друг мач освен в нашия, а това изглежда невъзможно, впредвид както излизаха уж борещи се отбори срещу тях до сега, цяла пролет никой не им оказа съпротива поне на игрището( при пазарлъка може) от друга страна като вземеме напредвид как пуснахме на един от държавните отбори да ни бие при това два пъти без дори да ни е от класата и направихме звезда от нещастното му черно момче изглежда че европа ни е в кърпа вързана ,но какво мислят славия и цска ?Едно е сигурно европа няма да се реши на терена ,но ще е интересно :!:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 14 май 2011 14:11

james,

Прекалено точен коментар, който отчайва всеки един нормален запалянко. :lol:

Единствения начин да покажем,че поне ние като фенове обичаме и никога няма да предадем отборите си е да сме на стадиона.
За съжаление българина много лесно се отказва,отчайва,отегчава, а днешното поколение много бързо се наиграва...

ВСИЧКИ НА МАЧАА !!! :twisted: :twisted: :twisted:

САМО ЛОКО ! 8-)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

cskalife

Мнениеот cskalife » 14 май 2011 16:00

Този мач ще реши на поне на 80% това, кой ще завърши на 4 място.
Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО при нас на Вашия Компютър в сайта:
http://www.cska-life.com ВИДЕО НА ЖИВО в Менюто Предаваме пряко над 12 000 събития всяка година: най- интересното включва футбол от Серия А Мастърс Сериите Тенис ШАМПИОНСКА ЛИГА ЕВРОПА

Върни се в “Локо София”