Марчо Дафчев-играч на 21-ви кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Марчо Дафчев-играч на 21-ви кръг
Избраха Марчо "Дългата дузпа" за играч на 21-вия кръг на А-група заради двата му гола срещу Пирин. Аз лично приемам този факт с малко смесени чувства-от една страна-супер-Марчо май почва да влиза във форма, а когато той се разиграе, нещата за Локомотив изглеждат по-добре. От друга страна обаче не може да не ме притесни фактът, че за пролетните кръгове нападателите ни(доколкото въобще ги имаме) не са вкарали нито един гол, а се налага Марчо да ги отсрамва...
Re: Марчо Дафчев-играч на 21-ви кръг
Марчо се е доказал, че е мъжкар! Когато е във форма, винаги е на ниво.
Ходжата нищо не е направил, Преслав не е във форма, а и не виждам напоследък желанието му за игра. Дж.Дж. - не май много слаб футбалер, но него и вятъра да го духне пада.
Живи и здрави и да бием пловдивското Локо
Ходжата нищо не е направил, Преслав не е във форма, а и не виждам напоследък желанието му за игра. Дж.Дж. - не май много слаб футбалер, но него и вятъра да го духне пада.
Живи и здрави и да бием пловдивското Локо
- toni_del4ev
- Контакти:
Адмирации за Марчо !!!!!!!!!! 

- Sofia 1929
- Контакти:
Един от малкото играчи в А група, като цяло, на които им е ясна играта футбол.

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
Дончо Атанасов е номер 1 кръга, а тия класациийки не ме интересуват, в 98% от случеите избират играч от софийски отбор за номер 1 кръга, сами можете да си правите заключението за обективността, логично беше отбор, който е бил с 5:0 да има играч номер 1 в кръга, другото е без коментар, но както казах винаги се избира софийското, все пак и софийсските журналисти определят кой да е номер 1, но вече стават смешни
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Mourinio написа:Дончо Атанасов е номер 1 кръга, а тия класациийки не ме интересуват, в 98% от случеите избират играч от софийски отбор за номер 1 кръга, сами можете да си правите заключението за обективността, логично беше отбор, който е бил с 5:0 да има играч номер 1 в кръга, другото е без коментар, но както казах винаги се избира софийското, все пак и софийсските журналисти определят кой да е номер 1, но вече стават смешни
Това е. Футболният капацитет рече и отсече. Сори, Марчо, гориш...
-
- Контакти:
Абе Марча дано кара втори пубертет че ситуацията е много,много зле.Особено в нападение.
Иначе наистина чак за футболист на кръга да го изберат и аз не съм много съгласен ,ама явно такова ни е нивото и като добавим нулевите равенства на т.нар. грандове може би има известна логика.То правете сметка щом той е играч на кръга другите къде са ?
А на моряка само да споделя че на Тича се играе всичко друго ,но не и футбол
Иначе наистина чак за футболист на кръга да го изберат и аз не съм много съгласен ,ама явно такова ни е нивото и като добавим нулевите равенства на т.нар. грандове може би има известна логика.То правете сметка щом той е играч на кръга другите къде са ?

А на моряка само да споделя че на Тича се играе всичко друго ,но не и футбол

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Истински разиграващ халф