Локомотив Сф - Миньор - 0:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
синя слива
Контакти:

Re: Локомотив Сф - Миньор - 0:3

Мнениеот синя слива » 22 мар 2011 16:41

Логиката я каза преди години В.Грозни ,ако не ме лъже паметта.Ако искаме да направим нещо запомнящо се в Европа ще трябват едни 15-20 милиона за селекция.Иначе ще ни бият като тъпан на сватба.Левски и ЦСКА нямат такива бюджети,но имат традиции и манталитет да издрапат поне до групите.Затова новоизлюпените шампиончета и разни други оптимисти отпадат още в предварителните кръгове.Гигов го достраша миналата година и пусна Левски .Сега пак на там отиват нещата.От продадени точки на изпадащи ще изкара повече отколкото в Европа.

Потребителски аватар
синя слива
Контакти:

Мнениеот синя слива » 22 мар 2011 16:51

ivo_gf написа:
синя слива написа:Ей кюмюрчета ,не ми се отваряйте,че ще ви газим като валяк цинкова кофа и то насред Перник.Пара вдигате,ама капака не клатите. Кьорави ли сте да видите че Гигов е тръгнал по пътя на чичо ви Венци.

Синя лавино, сори сливо, Миньоро набира скорост и мисля, че за мача с вас ще е набрал достатъчно, за да не ви отчете лавинообразното състояние :)

Леко с Голфо да не те изпревари някое точило.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 22 мар 2011 17:56

Слаб Локомотив,мач не се пазари за 0-3,нов срам и то голям.Петков го уважавах като футболист,но май не е за треньор на Локото,Върбанов и Саидходжа не знам по какъв въпрос доидоха,американеца също не впечатява особено,шведа го направиха за смях,Пейков май трябва да седне на пейката,Дяков мисли повече за трансфери отколкото играе, е логично 0-3.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 23 мар 2011 20:40

loko29 написа:Слаб Локомотив,мач не се пазари за 0-3,нов срам и то голям.Петков го уважавах като футболист,но май не е за треньор на Локото,Върбанов и Саидходжа не знам по какъв въпрос доидоха,американеца също не впечатява особено,шведа го направиха за смях,Пейков май трябва да седне на пейката,Дяков мисли повече за трансфери отколкото играе, е логично 0-3.

поне един правилно мистлещ фен на локо които признава загубата, което му прави чест, защото какви ли не изказвания прочетох от фенове на локо........... :o
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

Върни се в “Локо София”