"За" и "против" Николай Гигов!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Защо ЦСКА изгони Гигов, Ганчев и Домусчиев?
ЦСКА е купен не за 100 000 лв, а за 1лв.,но с дълг от 22 000 000лв.Време е да сте го разбрали вече.Титан са върнали дългове за около 7 000 000лв.,останалите се дължат.Най-лошото е ,че не си покриват текущите задължения и дълговете си стоят почти същите.Домусчиев напусна,защото от него нищо не зависеше,а го свързваха с простотиите на Титан
какви са тези които са изредени? какъв е тоя гигов? славист начело на локо софия... ганчев? най-големия мафиот в България... Домусчиев?никой не го знаеше преди ЦСКА и за него се говореше основно покрай ЦСКА. никой не го интересува проекта му в лодугорец. ще стане като с литекс. а и сам си каза че няма парите да издържа ЦСКА. много съм щаслив че нито един от тези 3мата не е начело на любимия ми отбор. титан поне имат някаква стратегия. опитват се да работят прозрачно, впрочем нещо което сашко томов опита. да правят грешки. при това много грешки но ако успеят да изградят един европейски клуб като начин на мислене и ръководене тези грешки ще им бъдат простени. засега има наченки. особенно голям + е ремонта на армията. но нека да видиме до къде ще стигнат. и аз ги псувах като не виждах стратегия или някакво подобие на план или опит за спечелване на титлата или изобщо някаква обвързаност с ЦСКА но сега го виждам и получават моята подкрепа, сигурен съм и на доста от вас. това което са свършили засега не се вижда. говори се за погасяване на дългове от 10 милиона евро. мисля че заслужават уважение за това което правят и подкрепа. а те грешките ще се изчистят с времето. а и вече разбраха какво е ЦСКА. нищо че от деца са фенове на отбора...
- синя слива
- Контакти:
Пичове, футболът отдавна е търговия и гореспоменатите типове не биха дали и една стотинка ей така само да доставят радост на нас феновете.Това са най-обикновенни кърлежи които паразитират около футбола.Интересуват се само как да отдадат някой клубен имот под наем,да прилапат парите от някой трансфер или да изтеглят кредит за лично ползване като ипотекират активи на клуба.Дане ви казвам колко ''бизнесмени'' минаха през нашия град които искаха да правят футбол, ама общината първо да им даде я бензиностанция я помещение за магазин със символичен наем от които да издържат клуба и след отказ се изпаряват незнайно къде.
- bobonikolov
Аз бих казал,че футболът е и хоби и бизнес.Не виждам какво ще правят Ганчев и Домусчиев в София при положение,че бизнеса им е в Ловеч и Разград.Естествено е,че по лесно ще им е да вземат тамошни отбори,които нито струват 20 милиона нито имат дългове.Титан взеха ЦСКА,защото основният им бизнес,а и управлението на холдинга е в София.
Гигов мести домакинствата на Локомотив на Българска армия
Носи се, че е говорило с Титан да домакинстваме на стадион "Българска армия". Ако това се случи ще има бойкот и при нас
Не че и в момента не останахме само агитката.

Re: Гигов мести домакинствата на Локомотив на Българска армия
Може и в Своге... То локомотив стана пътуващ цирк без дом!
Затова ли пак "загубихме без бой"....
БОЙКОТ ДО КРАЯ....И САМО ЛОКО ! 

- Boksiorcheto
vesat написа: И САМО ЛОКО !
ПЛОВДИВ

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- storm
- Контакти:
Е че преди доколкото си спомням играхте на Българска Армия за Уефа, къв е проблема да играете там ? То дали ще е на националния или на Армията..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]