zlatan написа:може ли да ви помоля всички от днес с прогнозите в неделя да бъдете на линия.
Наистина много ви моля,бъдете във форума 06.03.2011-20.15часа.
К'ва ти беше на тебе прогнозата за Левски:ЦСКА ???
0:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
zlatan написа:може ли да ви помоля всички от днес с прогнозите в неделя да бъдете на линия.
Наистина много ви моля,бъдете във форума 06.03.2011-20.15часа.
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
zlatan написа:в този мач срещу червените за първи път в живота си съм толкова убеден в нашата победа че няма накъде.Незнам едно такова чувство което преди мач с ЦСКА никога не ме е обземало.Аз винаги съм уважавал червените-моят кум е цесекар и в момента мисля трезво когато пиша тези редове.Победата в събота ще бъде постигната леко-само Маркиньос няма да им стигне,а ако Дарко и Гарра са в настроение на 26.02.2011г не искам да съм цесекар.
Тотомафията си мисля че не може да се намеси в този мач
LOKO_SF_FOREVER33 написа:бая заблудени хора има тука в тоя форум.как не ви стана ясно че всичко в това умряло първенство е уговорено и се знае бая отдавна как ще завършат половината от мачовете и резултатите са ясни.само така доста от отборите могат да позакърпят бюджетите чрез ЗАЛАГАНИЯ.гигов си е продажно копеле и с батков си правят каквото си поискат.резултатът те двамата бая отдавна си го знаят.така и гърнето и гигов уговориха миналата година мача 2:2.проверете да видите колко залагания е имало на тоя резултат.само сашо диков ви говори ама вие не слушате.и така айде лека гледайте си,коментирайте си и си вярвайте...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта