ЛОКОМОТИВ СФ-МОНТАНА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
ЛОКОМОТИВ СФ-МОНТАНА
ТРУДЕН СТАРТ ЩЕ БЪДЕ!НАДЯВАМ СЕ НОВИТЕ ДА ЗАМЕСТЯТ ДОБРЕ НАПУСНАЛИТЕ!ЩЕ БЪДЕМ И БЕЗ ДАРКО И ДЯКАТА...ДАВАЙТЕ ПРОГНОЗИ- 1-0 !...
Re: ЛОКОМОТИВ СФ-МОНТАНА
4:1 имам чувството че Джей Джей е новия Дембеле дано да съм прав за момчето изглежда надежен а за мача няма какво да се коментира лесна победа за софийското Локо 

Според мен,трудна победа с 2:1
VraTar4o написа:4:1 имам чувството че Джей Джей е новия Дембеле дано да съм прав за момчето изглежда надежен а за мача няма какво да се коментира лесна победа за софийското Локо
хаха новия дембеле.Победа за Локото,иначе ми се иска монтана да вземе нещо от тоя мач
- bekono
- Контакти:
Трудна победа на Локото с минимална разлика. Може би 1:0 или 2:1.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

дано поне да играят като есента щото като гледам каква убииствена рекламна кампания водят от държавните тимове челно място няма да видим и срещу отбори като монтана ще изгубим много случайни точки поне с игра да ни зарадват то е ясно че резултати няма да има
- Ultras1926
- Контакти:
Безинтересен мач: 2:0 за Локото и 24 човека на стадиона
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!
Deluxx написа:VraTar4o написа:4:1 имам чувството че Джей Джей е новия Дембеле дано да съм прав за момчето изглежда надежен а за мача няма какво да се коментира лесна победа за софийското Локо
хаха новия дембеле.Победа за Локото,иначе ми се иска монтана да вземе нещо от тоя мач
Ще вземе тройка, а и гледай твоя слаб отбор с колко ще падне
САМО САМО ЛОКО
loko 1979 написа:Deluxx написа:VraTar4o написа:4:1 имам чувството че Джей Джей е новия Дембеле дано да съм прав за момчето изглежда надежен а за мача няма какво да се коментира лесна победа за софийското Локо
Ще вземе тройка, а и гледай твоя слаб отбор с колко ще падне
Цска няма да падне !
Riquelme написа:ТРУДЕН СТАРТ ЩЕ БЪДЕ!НАДЯВАМ СЕ НОВИТЕ ДА ЗАМЕСТЯТ ДОБРЕ НАПУСНАЛИТЕ!ЩЕ БЪДЕМ И БЕЗ ДАРКО И ДЯКАТА...ДАВАЙТЕ ПРОГНОЗИ- 1-0 !...
Надявам се на победа пък, ако ще и с половин гол да е. И който може на стадиона.