Черно море - Локомотив 31 октомври 15:00 12 кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Черно море - Локомотив 31 октомври 15:00 12 кръг

Мнениеот james » 31 окт 2010 20:42

krali marko написа:"Умрели кучета", кръводарители","ветеринари"...абе Баце,ти да не си зоофил ??? Мача си беше тамън,доколкото може да се играе футбол на тая крива нива,с тия груби влизания...Ако Локото си бяха вкарали първото положенията-са щеше да траеш,ама след загуба ноо лесно се критикува.

Съживихме Пирин, съживихме Академик, вляхме сумати кръв на мъртвия цска, Черноморец с бой ги натикахме в нашто наказателно поле, сега още едно умряло животно накарахме да стане, приличаме д-р Дулитъл и Франкенщайн събрани в едно.

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 31 окт 2010 20:47

james написа:
krali marko написа:"Умрели кучета", кръводарители","ветеринари"...абе Баце,ти да не си зоофил ??? Мача си беше тамън,доколкото може да се играе футбол на тая крива нива,с тия груби влизания...Ако Локото си бяха вкарали първото положенията-са щеше да траеш,ама след загуба ноо лесно се критикува.

Съживихме Пирин, съживихме Академик, вляхме сумати кръв на мъртвия цска, Черноморец с бой ги натикахме в нашто наказателно поле, сега още едно умряло животно накарахме да стане, приличаме д-р Дулитъл и Франкенщайн събрани в едно.

Е ако за това не е отговорен старши треньора ,здраве му кажи!

brun4ev
Контакти:

Мнениеот brun4ev » 31 окт 2010 21:14

мисля си че локо игра днеска много слабо а черно море на върха на възможностите си-а и тия черноморци пак си бяха напоили терена с вода че да не се играе футбол

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 31 окт 2010 21:17

Бай Миле ти кого искаш за треньор? Със всичките кусури сегашния Локомотив е много по-добър от миналогодишния.И много мразя когато се плюят юноши на ЛОКОТО.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 31 окт 2010 21:18

зелено-бяло написа:
james написа:Кръводарителите Митко Васев и Боян Пейков- ВЪН ОТ ЛОКОМОТИВ.Да ходят да стават ветеринари и там да събуждат умрели кучета :!:За този "мач" няма какво друго да се каже.

Има,има! :)

Има ама аз го написах няколко дена преди мача върни назад във темата и ще го намериш.

На линия
ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 ное 2010 00:11

Напоили терена с вода хахахаха,тоя чува ли се какви ги говори :lol: ,на мокър терен всички шпагати щяха да стават балтии до нема и къде,а топката хлъзгава - нещо подобно?Но дааааай да говорим глупости.И ако говорим за грубости,то вие ги използвахте и най-вече двамата джалати Караджинов и Св.Дяков.Първия при спряла игра изрита наш играч в глезените пред очите на Генов,а втория не спря при всяка въздушна топка да троши бъбреците на нашите с ритници и колена от Муай Тай в гърбовете им.Честно,не бях виждал по-груб и джалатски отбор от вашия.Едно е да играеш твърдо и мъжки,а друго грубо и селски като подуенските ревльовци,които създадаха митът,че Черно Море е груб отбор.Всъщност единствения перманентно груб и селски отбор е Левски,всеки възлов мач им е селски независимо от съперника и има скандали,все на тях,но причината не е в Подуене,тя е в съперника-Литекс,Черно Море,Миньор....А вие под твърда игра разбрахте грубости и джалатизми,от нашите влизания селски фал направи само Юруков в 90 минута и целенасочено срещу Генков,който по-рано го беше бастисал отзад.Вижте си вашия двор и какво играете вие!А относно ветеринаря - аз ви казвам,че днес той не ни даде 2 чисти дузпи!И вашето треньорче вика "трябваше да прекрати грубостите в началото,трябваше това,трябваше онова"...показват му положенията..."еми има ръка(на вашия)....ама какво да коментирам,аз съдии не коментирам,има си хора" хахахаха :lol: ,е няма такъв мушмурок.А спортнотехнически си вижте защитата и онзи Лахчев ли е Дахчев ли е,дето оставя да го прехвърли 40 метров пас и другия Савич дето беше заспал там,че Жардел между двамата да си направи марковото изпълнение.1 играч има на терена,който от половин ситуация прави гол и го оставят сам на дузпата,това вижте вие и как Румен Николов влиза и натроши кръста на вашия бек Димитров и го надбягва все едно надбягва колчетата на тренировката.Вижте си слабостите,защото за мен освен едно нападение Генков,Асамоа и Романов вие друго наистина нямате,халфовата ви линия са само джалати като Дяков и Караджинов,които не единоборства,а целят само фалове,броите ли по колко нарушения правят двамата,с 2 деф.халфа ли ще играете?Ние пролетта играхме с толкова и още се лекуваме от игровата "импотентност",във вашия отбор няма офанзивен халф,е както искате?Само центрирания търсите,мелета,някой далечен шут и индивидуалните изяви на Асамоа и Генков.Ако си мислите,че сте по-класен отбор от нас-лъжете се.Напълно равностойни сме откъм безидейност и единствения играч в тоя умрял мач който е наистина класа влезе,пипна топката и вкара победния гол.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 01 ное 2010 08:24

ShooterMan написа:Напоили терена с вода хахахаха,тоя чува ли се какви ги говори :lol: ,на мокър терен всички шпагати щяха да стават балтии до нема и къде,а топката хлъзгава - нещо подобно?Но дааааай да говорим глупости.И ако говорим за грубости,то вие ги използвахте и най-вече двамата джалати Караджинов и Св.Дяков.Първия при спряла игра изрита наш играч в глезените пред очите на Генов,а втория не спря при всяка въздушна топка да троши бъбреците на нашите с ритници и колена от Муай Тай в гърбовете им.Честно,не бях виждал по-груб и джалатски отбор от вашия.Едно е да играеш твърдо и мъжки,а друго грубо и селски като подуенските ревльовци,които създадаха митът,че Черно Море е груб отбор.Всъщност единствения перманентно груб и селски отбор е Левски,всеки възлов мач им е селски независимо от съперника и има скандали,все на тях,но причината не е в Подуене,тя е в съперника-Литекс,Черно Море,Миньор....А вие под твърда игра разбрахте грубости и джалатизми,от нашите влизания селски фал направи само Юруков в 90 минута и целенасочено срещу Генков,който по-рано го беше бастисал отзад.Вижте си вашия двор и какво играете вие!А относно ветеринаря - аз ви казвам,че днес той не ни даде 2 чисти дузпи!И вашето треньорче вика "трябваше да прекрати грубостите в началото,трябваше това,трябваше онова"...показват му положенията..."еми има ръка(на вашия)....ама какво да коментирам,аз съдии не коментирам,има си хора" хахахаха :lol: ,е няма такъв мушмурок.А спортнотехнически си вижте защитата и онзи Лахчев ли е Дахчев ли е,дето оставя да го прехвърли 40 метров пас и другия Савич дето беше заспал там,че Жардел между двамата да си направи марковото изпълнение.1 играч има на терена,който от половин ситуация прави гол и го оставят сам на дузпата,това вижте вие и как Румен Николов влиза и натроши кръста на вашия бек Димитров и го надбягва все едно надбягва колчетата на тренировката.Вижте си слабостите,защото за мен освен едно нападение Генков,Асамоа и Романов вие друго наистина нямате,халфовата ви линия са само джалати като Дяков и Караджинов,които не единоборства,а целят само фалове,броите ли по колко нарушения правят двамата,с 2 деф.халфа ли ще играете?Ние пролетта играхме с толкова и още се лекуваме от игровата "импотентност",във вашия отбор няма офанзивен халф,е както искате?Само центрирания търсите,мелета,някой далечен шут и индивидуалните изяви на Асамоа и Генков.Ако си мислите,че сте по-класен отбор от нас-лъжете се.Напълно равностойни сме откъм безидейност и единствения играч в тоя умрял мач който е наистина класа влезе,пипна топката и вкара победния гол.

Точно пък фен на Тича да говори за груба игра е малко смешно... Цялата А-група е пропищяла от балтиите ви, ама ти явно по-точно ги виждаш нещата...

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 01 ное 2010 08:27

loko29 написа:Бай Миле ти кого искаш за треньор? Със всичките кусури сегашния Локомотив е много по-добър от миналогодишния.И много мразя когато се плюят юноши на ЛОКОТО.

Аз също съм на мнение, че Митко Васев трябва да си ходи. Няма как да не направи впечатление, че при него не сме взели нито един мач срещу някой от по-добрите отбори... А за треньор-не знам Бай Миле кой иска, но аз за мене съм си казал-Стойчо Стоев.

favaca8
Контакти:

Мнениеот favaca8 » 01 ное 2010 11:49

Честита победа на моряците ! Биха си ни съвсем резонно.С такова бездушие на терена от повечето футболисти нямаше как да вземем дори и точка.Като прибавим и малоумието на Васев си беше пълен абсурд да вземем победата.Единствено Кайо се бори като лъв, но за съжаление физически все още не е на 100%.

До форумците на Черно море я да погледнат класирането и тогава да говорят.

А към феновете им , кога ще докарате 40 човека в София, момчета ? :arrow:

ВИНАГИ ВЕРНИ - НИКОГА ПЛАТЕНИ !

ЖЕЛЕЗНИ БРИГАДИ ПОДКРЕПЯ ИСТИНСКИЯ СПАРТАК !

к*р за футбола, само феновете са важни !!!!!!!!!!!!

САМО НИЕ,САМО ЛОКО !

На линия
ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 ное 2010 12:02

Коя А група пищи бе момче?Пищят онези мишки в Подуене,които още не могат да прежалят 4-те парцала от миналия декември!От този мач техните медии заговориха за груба наша игра,а всички помним опита за убийство на Рабех,който прати Заков за 1 месец в гипс.Аз питам,след мач с нас кой отбор в А група е има контузен играч?Кой?Вие имате ли контузен от т.нар. "балтии"?А от Подуене и влизанията на Дарко има поне 4 играчи в А група излизали за по 5-6 месеца,вчера Кривия контузи Крачунов със селските си влизания с бутоните напред....Малко мислете преди да пишете,не виждате ли,че онази паплач медийна води война срещу Черно Море?Пролетта като ви бихме в София ние ли играхме грубо,или вие от безпомощност?Защо повтаряте сините медийни лъжи?Те нали бяха непобедим отбор,нали никой от А група не можел да ги надиграе...и?Видяхте ли ги онзи ден с Локо Пд?Мислете бе,мислете,хем сте там,във волтовата дъга на лъжите между двете измислени грандчета и пак се връзвате на тези които правят скандали срещу нас,срещу Литекс,срещу всеки....а винаги другите били скандалджии,те невинни,как пък все техните мачове са скандални???Теренът бил лош,хах,те май забравиха,че биха Артмедия на едно блато,тресавище,но тогава щото биха теренът беше иииидеаааалка хехехехе айде със здраве 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Локо София”