Напоили терена с вода хахахаха,тоя чува ли се какви ги говори

,на мокър терен всички шпагати щяха да стават балтии до нема и къде,а топката хлъзгава - нещо подобно?Но дааааай да говорим глупости.И ако говорим за грубости,то вие ги използвахте и най-вече двамата джалати Караджинов и Св.Дяков.Първия при спряла игра изрита наш играч в глезените пред очите на Генов,а втория не спря при всяка въздушна топка да троши бъбреците на нашите с ритници и колена от Муай Тай в гърбовете им.Честно,не бях виждал по-груб и джалатски отбор от вашия.Едно е да играеш твърдо и мъжки,а друго грубо и селски като подуенските ревльовци,които създадаха митът,че Черно Море е груб отбор.Всъщност единствения перманентно груб и селски отбор е Левски,всеки възлов мач им е селски независимо от съперника и има скандали,все на тях,но причината не е в Подуене,тя е в съперника-Литекс,Черно Море,Миньор....А вие под твърда игра разбрахте грубости и джалатизми,от нашите влизания селски фал направи само Юруков в 90 минута и целенасочено срещу Генков,който по-рано го беше бастисал отзад.Вижте си вашия двор и какво играете вие!А относно ветеринаря - аз ви казвам,че днес той не ни даде 2 чисти дузпи!И вашето треньорче вика "трябваше да прекрати грубостите в началото,трябваше това,трябваше онова"...показват му положенията..."еми има ръка(на вашия)....ама какво да коментирам,аз съдии не коментирам,има си хора" хахахаха

,е няма такъв мушмурок.А спортнотехнически си вижте защитата и онзи Лахчев ли е Дахчев ли е,дето оставя да го прехвърли 40 метров пас и другия Савич дето беше заспал там,че Жардел между двамата да си направи марковото изпълнение.1 играч има на терена,който от половин ситуация прави гол и го оставят сам на дузпата,това вижте вие и как Румен Николов влиза и натроши кръста на вашия бек Димитров и го надбягва все едно надбягва колчетата на тренировката.Вижте си слабостите,защото за мен освен едно нападение Генков,Асамоа и Романов вие друго наистина нямате,халфовата ви линия са само джалати като Дяков и Караджинов,които не единоборства,а целят само фалове,броите ли по колко нарушения правят двамата,с 2 деф.халфа ли ще играете?Ние пролетта играхме с толкова и още се лекуваме от игровата "импотентност",във вашия отбор няма офанзивен халф,е както искате?Само центрирания търсите,мелета,някой далечен шут и индивидуалните изяви на Асамоа и Генков.Ако си мислите,че сте по-класен отбор от нас-лъжете се.Напълно равностойни сме откъм безидейност и единствения играч в тоя умрял мач който е наистина класа влезе,пипна топката и вкара победния гол.