Стадион Локомотив минало, бъдеще и настояще
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Стадион Локомотив минало, бъдеще и настояще
Стадионът съществува в регистрите от 2 години. Не целия стадион е на общината. Там, доколкото знам, около сектор А, има частна земя.
стадиона трябва да се даде на гигов на концесия за 30 години и той ще го оправи .това е не се чудете.
Ами според мен ще си играете на стадиона с лек ремонт ще се замаже положение. Невъзможно е според мен да играете на "Васил Левски", тъй като за един мач се заплаща 30 хилки. Гигов откъде ще ги извади ?!?
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Messinho написа:Ами според мен ще си играете на стадиона с лек ремонт ще се замаже положение. Невъзможно е според мен да играете на "Васил Левски", тъй като за един мач се заплаща 30 хилки. Гигов откъде ще ги извади ?!?
Гигов има откде да ги извади 30-те хилки. Въпросът е дали ще иска да ги вади...
както писах ремонта се изплаща с 3 концерта а и с този наем за националния ремонта ще е по-евтиния вариант. Престъпление ще е ако се загубят инвестираните милиони в новия сектор.
Други отбори строят балони, обновяват стадиони, бази ние:
Дъжд прати Локо Сф в балон
Проливният и непрестанен дъжд, който се сипе цял ден в столицата, принуди отбора на Локомотив Сф да потърси друг вариант за днешната си тренировка. За да не бъде разкалян теренът в „Надежда“, футболистите на Димитър Васев проведоха своето занимание в балона в квартал „Обеля“.
На двата маломерни терена там Локо Сф по разделен на 4 отбора от по 5 души, които проведоха друстранни игри. Отстрани заради травми тренираха само Марчо Дафчев, Атанас Атанасов и Румен Тинков.
Утрешната тренировка на „червено-черните“ е предвидена за 16 ч., а къде ще се проведе тя, ще се решава в зависимост от атмосферните условия.
http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=165621