Локо Сф намалява още цените на билетите
Светлана Няголова / 22 октомври 2010 13:22 Размер на шрифта: T- | T | T+
Локо Сф намалява още цените на билетите
© снимкa: Sofia Photo Agency
Още по темата:
Марчо Дафчев аут за 20 дни
Ръководството на Локомотив Сф се съобрази с искането на своите привърженици и намали още повече цените на билетите за домакинските си мачове.
След като допреди два кръга „червено-черните“ фенове влизаха срещу 8 лева на стадион „Васил Левски“, а гостуващите с билет от 5 лева, в дербито с ЦСКА привържениците на Локомотив бяха пускани на стадиона срещу 6 лева.
За неделения двубой срещу Видима-Раковски от 21 ч. е направено допълнително намаление. Вече всички билети ще струват по 5 лева, като феновете на Локо Сф ще влизат от 26 вход, а тези на гостите – от 4 вход на Националния стадион.
Добре е, че от мача с ЦСКА насам цените на билетите за нас не са по-скъпи от тези за гостуващите фенове. Малко "странно" за българските стандарти е ценообразуването ама като не сме на нашия стадион... Дано скоро има развитие и в тази посока.
Друг е въпросът, че в този час и срещу Видима (нямам намерение да ги обиждам, просто са назад в класирането) ще има 500 човека. Както и да го погледнеш тоя мач в този час и излъчването му по телевизията е безсмислено.
Билетите вече на еднакви цени за всички.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Билетите вече на еднакви цени за всички.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Re: Билетите вече на еднакви цени за всички.
Гигов, ако е пич ще ви пуска без пари. 30 човека по пет лева=150лв Не мисля, че ще му олекне джоба!
- Frankie Lampard
- Контакти:
ruash написа:Гигов, ако е пич ще ви пуска без пари. 30 човека по пет лева=150лв Не мисля, че ще му олекне джоба!

- емо73канар
- Контакти:
500 човека

ruash написа:Гигов, ако е пич ще ви пуска без пари. 30 човека по пет лева=150лв Не мисля, че ще му олекне джоба!
и да ви изпраща покани поименно,4е даже и банкет да ви направи

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
CTAHKO написа:ruash написа:Гигов, ако е пич ще ви пуска без пари. 30 човека по пет лева=150лв Не мисля, че ще му олекне джоба!
Статко,Станкоо..Много тъпо парче си!
-
миле гърбавия написа:CTAHKO написа:ruash написа:Гигов, ако е пич ще ви пуска без пари. 30 човека по пет лева=150лв Не мисля, че ще му олекне джоба!
Статко,Станкоо..Много тъпо парче си!
Станко,Станко каква е тая икономика дето си завършил? Кой е тоя умрял университет дето ще ти даде диплома,несретнико?