Черноморец - Локомотив 18 октомври 21:00 10 кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Черноморец - Локомотив 18 октомври 21:00 10 кръг

Мнениеот Lyubaka01 » 19 окт 2010 11:24

И спред мене стана хубав и бърз мач. Има обаче нещо сбъркано в цялата ситуация-вече втори пореден мач повеждаме, а накрая-греда... Треньорът, че не е много в час-не е, ама и футболерите правят глупости-то не бяха наивно загубени топки, то не бяха балони в чуждото наказателно... Пък и защитниците ни-меки Марии. Имаше едно негро от Черноморец дето ги разнасяше по двама насам-натам... Дали това щеше да стане, ако беше например Рендето?!?

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 20 окт 2010 21:44

Lyubaka01 написа:И спред мене стана хубав и бърз мач. Има обаче нещо сбъркано в цялата ситуация-вече втори пореден мач повеждаме, а накрая-греда... Треньорът, че не е много в час-не е, ама и футболерите правят глупости-то не бяха наивно загубени топки, то не бяха балони в чуждото наказателно... Пък и защитниците ни-меки Марии. Имаше едно негро от Черноморец дето ги разнасяше по двама насам-натам... Дали това щеше да стане, ако беше например Рендето?!?

Е кой е отговорен за действията на футболистите ,ако не треньора? Явно капацитета на Васев е по-малък даже от "Лаптопа" който го направи за смях!

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 20 окт 2010 21:47

До сега този юнак не е взел нито един възлов мач!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 21 окт 2010 09:01

Не е а дали и ще вземе, то без хъс от скамейка можем да играем най-много приятен футбол.

Днес по ринг от 16:00 ще повтарят мача http://ring.bg/livestream/flow.html
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

krali marko
Контакти:

Мнениеот krali marko » 21 окт 2010 17:02

абеееее,Милеееее Гърбавия...ти къв див селянин си не е истина...Изяде му ...на тоя Васев,за всичко той ти е виновен...Не виждаш ли ,че отбора ви едвам събират 11 футболисти за мач...Виде ли го Балъков кви грижи има...избира си футболистите според метеорологичните условия...а при вас един да се конузи и го духате.Смените както и да ги направи-все ше сбърка-ми то немате кой,толко ли сте кухи че не го сфащате.Ако беше сърбин,македонец,арменец или татаристанец с петцифрена заплата щехте да му целувате гъзъ,ма сега солиш-щото пича е имал нещастието точно ти да си фен на тоя отбор.

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 21 окт 2010 20:01

krali marko написа:абеееее,Милеееее Гърбавия...ти къв див селянин си не е истина...Изяде му ...на тоя Васев,за всичко той ти е виновен...Не виждаш ли ,че отбора ви едвам събират 11 футболисти за мач...Виде ли го Балъков кви грижи има...избира си футболистите според метеорологичните условия...а при вас един да се конузи и го духате.Смените както и да ги направи-все ше сбърка-ми то немате кой,толко ли сте кухи че не го сфащате.Ако беше сърбин,македонец,арменец или татаристанец с петцифрена заплата щехте да му целувате гъзъ,ма сега солиш-щото пича е имал нещастието точно ти да си фен на тоя отбор.

Скъпи неприятелю,ти какво искаш да оставиме протежето на Гигов пак като миналата година да набутва в Европата разни отбори да ги рендосват с по 5 гола и да ни се присмиват колко сме нещастни . Футболистите ни не са лоши ами той не може да ги разположи по терена! А колкото до" дивия селянин" той помни София когато нямаше един метър асфалт и всичко беше паваж!Умнико интелигентен!

krali marko
Контакти:

Мнениеот krali marko » 22 окт 2010 11:36

абе да ти кажа ,малко ме вълнува ващо отборче,ма и аз като човек който е живял на асфалт по време когато всичко беше в павета,ти се чудя на акъла локомотивски :-(( на тебе все ти пречат треньорите помниш че сте паднали с 5 гола,ама не помниш преди две години кой ви класира на магия за европата,не че после не се усрахте срещу гранда Борац чачак :-((,и ти самия го каза "не че имаме лоши футболисти"-сам се съгласи с това което аз казвам-да,не са лоши, ама това не стига ако сънувате европа...върти ги ,джуркай ги,реди ги...ни вратара ше го напраиш нападател ни нападателя-вратар.Гледай по-трезво и реално на нещата и стига си си търсил грешник.Ако вашият отбор имаше парите и селекцията на балъка оня ден резултата щеше да е двуцифрен..ти ако беше фен на Черноморец или на моя отбор досега да си си прегризал вените от нерви...вие пак сте добре,не знам за кво толко изтерясвате-при тая криза и все още отбора ви се държи супер достойно

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 22 окт 2010 13:45

Скрий се някъде, не те интересували нашите локомотивски, затова от 2 мнения и двете са ти тук.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 22 окт 2010 19:49

krali marko написа:абе да ти кажа ,малко ме вълнува ващо отборче,ма и аз като човек който е живял на асфалт по време когато всичко беше в павета,ти се чудя на акъла локомотивски :-(( на тебе все ти пречат треньорите помниш че сте паднали с 5 гола,ама не помниш преди две години кой ви класира на магия за европата,не че после не се усрахте срещу гранда Борац чачак :-((,и ти самия го каза "не че имаме лоши футболисти"-сам се съгласи с това което аз казвам-да,не са лоши, ама това не стига ако сънувате европа...върти ги ,джуркай ги,реди ги...ни вратара ше го напраиш нападател ни нападателя-вратар.Гледай по-трезво и реално на нещата и стига си си търсил грешник.Ако вашият отбор имаше парите и селекцията на балъка оня ден резултата щеше да е двуцифрен..ти ако беше фен на Черноморец или на моя отбор досега да си си прегризал вените от нерви...вие пак сте добре,не знам за кво толко изтерясвате-при тая криза и все още отбора ви се държи супер достойно

Е кой е тоя отбор дето си прегризваш вените от нерви? Кажи ни несретнико!

Върни се в “Локо София”