Черноморец - Локомотив 18 октомври 21:00 10 кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Черноморец - Локомотив 18 октомври 21:00 10 кръг
И спред мене стана хубав и бърз мач. Има обаче нещо сбъркано в цялата ситуация-вече втори пореден мач повеждаме, а накрая-греда... Треньорът, че не е много в час-не е, ама и футболерите правят глупости-то не бяха наивно загубени топки, то не бяха балони в чуждото наказателно... Пък и защитниците ни-меки Марии. Имаше едно негро от Черноморец дето ги разнасяше по двама насам-натам... Дали това щеше да стане, ако беше например Рендето?!?
абе що спряха мача бе ? 

-
Lyubaka01 написа:И спред мене стана хубав и бърз мач. Има обаче нещо сбъркано в цялата ситуация-вече втори пореден мач повеждаме, а накрая-греда... Треньорът, че не е много в час-не е, ама и футболерите правят глупости-то не бяха наивно загубени топки, то не бяха балони в чуждото наказателно... Пък и защитниците ни-меки Марии. Имаше едно негро от Черноморец дето ги разнасяше по двама насам-натам... Дали това щеше да стане, ако беше например Рендето?!?
Е кой е отговорен за действията на футболистите ,ако не треньора? Явно капацитета на Васев е по-малък даже от "Лаптопа" който го направи за смях!
-
До сега този юнак не е взел нито един възлов мач!
Не е а дали и ще вземе, то без хъс от скамейка можем да играем най-много приятен футбол.
Днес по ринг от 16:00 ще повтарят мача http://ring.bg/livestream/flow.html
Днес по ринг от 16:00 ще повтарят мача http://ring.bg/livestream/flow.html
-
- Контакти:
абеееее,Милеееее Гърбавия...ти къв див селянин си не е истина...Изяде му ...на тоя Васев,за всичко той ти е виновен...Не виждаш ли ,че отбора ви едвам събират 11 футболисти за мач...Виде ли го Балъков кви грижи има...избира си футболистите според метеорологичните условия...а при вас един да се конузи и го духате.Смените както и да ги направи-все ше сбърка-ми то немате кой,толко ли сте кухи че не го сфащате.Ако беше сърбин,македонец,арменец или татаристанец с петцифрена заплата щехте да му целувате гъзъ,ма сега солиш-щото пича е имал нещастието точно ти да си фен на тоя отбор.
-
krali marko написа:абеееее,Милеееее Гърбавия...ти къв див селянин си не е истина...Изяде му ...на тоя Васев,за всичко той ти е виновен...Не виждаш ли ,че отбора ви едвам събират 11 футболисти за мач...Виде ли го Балъков кви грижи има...избира си футболистите според метеорологичните условия...а при вас един да се конузи и го духате.Смените както и да ги направи-все ше сбърка-ми то немате кой,толко ли сте кухи че не го сфащате.Ако беше сърбин,македонец,арменец или татаристанец с петцифрена заплата щехте да му целувате гъзъ,ма сега солиш-щото пича е имал нещастието точно ти да си фен на тоя отбор.
Скъпи неприятелю,ти какво искаш да оставиме протежето на Гигов пак като миналата година да набутва в Европата разни отбори да ги рендосват с по 5 гола и да ни се присмиват колко сме нещастни . Футболистите ни не са лоши ами той не може да ги разположи по терена! А колкото до" дивия селянин" той помни София когато нямаше един метър асфалт и всичко беше паваж!Умнико интелигентен!
-
- Контакти:
абе да ти кажа ,малко ме вълнува ващо отборче,ма и аз като човек който е живял на асфалт по време когато всичко беше в павета,ти се чудя на акъла локомотивски
( на тебе все ти пречат треньорите помниш че сте паднали с 5 гола,ама не помниш преди две години кой ви класира на магия за европата,не че после не се усрахте срещу гранда Борац чачак
(,и ти самия го каза "не че имаме лоши футболисти"-сам се съгласи с това което аз казвам-да,не са лоши, ама това не стига ако сънувате европа...върти ги ,джуркай ги,реди ги...ни вратара ше го напраиш нападател ни нападателя-вратар.Гледай по-трезво и реално на нещата и стига си си търсил грешник.Ако вашият отбор имаше парите и селекцията на балъка оня ден резултата щеше да е двуцифрен..ти ако беше фен на Черноморец или на моя отбор досега да си си прегризал вените от нерви...вие пак сте добре,не знам за кво толко изтерясвате-при тая криза и все още отбора ви се държи супер достойно

Скрий се някъде, не те интересували нашите локомотивски, затова от 2 мнения и двете са ти тук.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
-
krali marko написа:абе да ти кажа ,малко ме вълнува ващо отборче,ма и аз като човек който е живял на асфалт по време когато всичко беше в павета,ти се чудя на акъла локомотивски( на тебе все ти пречат треньорите помниш че сте паднали с 5 гола,ама не помниш преди две години кой ви класира на магия за европата,не че после не се усрахте срещу гранда Борац чачак
(,и ти самия го каза "не че имаме лоши футболисти"-сам се съгласи с това което аз казвам-да,не са лоши, ама това не стига ако сънувате европа...върти ги ,джуркай ги,реди ги...ни вратара ше го напраиш нападател ни нападателя-вратар.Гледай по-трезво и реално на нещата и стига си си търсил грешник.Ако вашият отбор имаше парите и селекцията на балъка оня ден резултата щеше да е двуцифрен..ти ако беше фен на Черноморец или на моя отбор досега да си си прегризал вените от нерви...вие пак сте добре,не знам за кво толко изтерясвате-при тая криза и все още отбора ви се държи супер достойно
Е кой е тоя отбор дето си прегризваш вените от нерви? Кажи ни несретнико!