lafsho написа:Само да те попитам,ти гледа ли мача?защото ако си ,щеше да видиш,че Академик владееше топката и изкараха в тъч,защото Редовски лежеше в центъра на терена доста време,а тъча го бихте Вие!!!Много моля,свалете червено-черните очила!!!thevortex написа:"В 92 минута вместо да върнат топката след като се оказваше помощна футболист"
До колкото си спомням топката беше изведена в тъч от Локо СФ след това Академик биха тъча, топката беше отнета и впоследствие беше вкаран гола. Въпреки че бях там не съм 100% сигурен тъй като моментите в които футболист на Академик лежи на тревата бяха доста и може да ги бъркам.
Така и не разбрах каква бе причината в тази ситуация в "92 минута" да лежи футболист на земята.
Забелязах обаче че Академик играха доста грубо а съдията доста често си спестяваше картони и фаулове при нарушения срещу Локомотив, за сравнение Генков получи жълт картон при неволна игра с ръка в полето на Локото, както и бе отсъден пряк свободен удар и жълт картон за Асамоа, след неотсъдена засада.
Това на страна според мен за пореден път играчите на Локото подцениха отбор. Чудя се колко пъти човек трябва да се опари преди да се осъзнае. Наистина инфарктен мач.
Даже бях на стадиона...
С удовлоствие бих прегледал повторение. Както казах ситуациите да лежи човек на Академик на земята бяха доста(особено в края на мача

Не знам какви принудителни смени е имало, но ви бяха спестени доста картони.