8 кръг Академик Сф-Локомотив Сф 25.09/17:00ч. ВХОД БЕЗПЛАТЕН
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: 8 кръг Академик Сф-Локомотив Сф 25.09/17:00ч. ВХОД БЕЗПЛАТЕН
Наистина помирисва тоя мач. Добре, че Генков вкара да ми вдигне коефициента в нападател, а Асамоата сега ми го смъква с тоя жълт картон 

Последна промяна от pomiqrat на 25 сеп 2010 18:58, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Доста "интересен" мач се получи ... малко ми намирисва на сашо-диковка 

С гол в 93 минута намирисвал мача
някои съвсем са изкукали.
Нямаше как съм на мача и го слушах по Дарик. Ей останах без думи тази Ралица ... няма толкова слаб репортер. Не знам, кой от къде я подпира или боцка ама грам не става да коментира мачове. Разказваше някакви приказки

Нямаше как съм на мача и го слушах по Дарик. Ей останах без думи тази Ралица ... няма толкова слаб репортер. Не знам, кой от къде я подпира или боцка ама грам не става да коментира мачове. Разказваше някакви приказки

Митко Васев докато не натръшка от инфаркт и малкото останали Локомотивци няма да се откаже от тактиката "Да дадем самочувствие на противника, че да ни е по-интересен мача"
- deepblue1963
Pride написа:С гол в 93 минута намирисвал мачанякои съвсем са изкукали.
Ми и ти даможеш да я "боцкаш",ама не можеш...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
[offtopic]
ха ха ха
на колко си на 14[/offtopic]
deepblue1963 написа:Pride написа:С гол в 93 минута намирисвал мачанякои съвсем са изкукали.
Ми и ти даможеш да я "боцкаш",ама не можеш...
ха ха ха
на колко си на 14[/offtopic]