"За" и "против" Николай Гигов!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

"За" и "против" Николай Гигов!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Гласят Гигов за шеф на професионалния футбол в България

Мнениеот TPAKTOP » 08 юли 2010 14:36

TPAtkov написа:
TPAKTOP написа:
TPAtkov написа:До тук казаното не задоволява.На който и да му възложиш тази задача (организирането на мач за суперкупата) ще я свърши, дори по-добре от Михов.А тези 80 хил. дето уж ги е дал на ветераните, НЕ СА НЕГОВИ. Един продавач в Кореком , ми се явява с костюмчето и от 15 години дава само идеи...и нищо.Един път се излъгаха да подпишат договор с компанията , която той представляваше и от там го наритаха.Сега парите от тв права са в пъти повече..Така..дадоха му да администрира турнира за КБ..По-безличен турнир няма в света.Кажете ми реално тоя с какво точно се занимава и колко пари е дал от джоба си за заплати на футболисти,персонал.Колко радости е докарал на милата ми родина ?,Николко.Напротив, само е лапал и като президент на ЦСКА и като такъв на БФС

За теб проблема май е че В. Михов никога не е крил че симпатизирира на ЦСКА? Това няма значение! Тозичовек беше единствения с достойнство. В БФС всички са се вкопчили и няма да пуснат цицката докато не пукнат. Всички там са престъпници!
Гриша Ганчев - няма какво да говорим
Йордан Лечков - всички разбраха какви далавери си е въртял
Николай Гигов - преди години го разследваха за нелегален износ на оръжие
Ивайло Дражев(реално не участва в управлението, но беше кандидат) - За тоя смешник-рецидивист какво да кажа. Убиец, смешник и селски тарикат. Но щом той каза че Боби Михайлов е измамник Познай за какво иде реч като излязат наяве кирливите му ризи? След време ще разберем истината и за него!
Единствения който ставаше беше В. Михов. Всички други са престъпници!!!

В голяма грешка си.Аз също съм привърженик на ЦСКА.И какво разбираш под "достойнство" ?,какво достойно е направил Михов ?.Като какъв се явява пред камерите и като какъв дава акъл, че чак плаши да се оттегли от ПФЛ ?,защото видиш ли, никой не го слушал и вземал на сериозно....Истината е, че никой в БФС не го бръсне за слива и откраднатите парички от Кореком,последните два транша от трансфера на Стоичков и премията от ФИФА за 4-то място в щатите свършват и съответно той няма вече никакви интереси във футбола, защото видиш ли остава неразбран..А тези горните, дето си ги изброил, са давали заплати в хиляди и някои от тях са направили по повече от една къщичка за пиленца..нещо с което Михов никога няма да може да се похвали

А техните пари от къде са? Кой би дал толкова пари безвъзмездно, без да има някаква възвръщаемост? На някой тряба да му пука за футбола в БГ? Проблема е там че наистина на никой не му пука! За какво трябваше да има отбори от сорта на "Черноморец Бургас(София)"? И други такива ще се появят! Събев като искаше да налива пари във футбола в Бургас, Дражев викаше че е някаква далавера. И сега ако не се лъжа официалното име на Черноморец е нещо от сорта на ПФК "Черноморец 919". ЗАщото тия дето ги изброих му разрешаваха да си лицензира отборчето по какъвто и да е начин!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 08 юли 2010 15:57

Разликата е , че дори и парите им да са мръсни (най-вероятно е така), тези хора отделят години на ред и изхранват семейства и то не едно и две, а Михов храни само далавераджиите в собствената си измислена лига.Дори не зная колко човека наброява администрацията в тази организация, но едва ли ще са колкото един футболен отбор и няколкото детски школи на Гришата или Гигов, Събев.Ивайло Дражев е друга бира, този е клоун, който дори го разкриха, как е препродал "Фина механика".От там му дойдоха паричките.Баща му , казват е бил директор там и така.Но пък не виждам престъпление в една търговска операция, за това и не го съдиха.
пп.Сигурно Гигов е препирал пари, сигурно и Гришата е започнал с финансово боцкане от Нора Ананиева, но може да не е така.Но е факт, че дават собствени средства(и то никак малко) за да произвеждат някакъв продукт, бил той и средно качество футбол.Мисля, че погрешно поставяш Г.Ганчев и Гигов, а и Събев в една категория с Михов и Л.Спасов.Едните дават, а другите лапат.Гришата дава работа на хората, а Михов ни дава идеи над които да мислим...е ми стига сме мислили.Докато Михов мисли, Ганчев , Събев и Гигов влагат пари във футбол,.най-общо казано

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 09 юли 2010 09:48

TPAtkov написа:Разликата е , че дори и парите им да са мръсни (най-вероятно е така), тези хора отделят години на ред и изхранват семейства и то не едно и две, а Михов храни само далавераджиите в собствената си измислена лига.Дори не зная колко човека наброява администрацията в тази организация, но едва ли ще са колкото един футболен отбор и няколкото детски школи на Гришата или Гигов, Събев.Ивайло Дражев е друга бира, този е клоун, който дори го разкриха, как е препродал "Фина механика".От там му дойдоха паричките.Баща му , казват е бил директор там и така.Но пък не виждам престъпление в една търговска операция, за това и не го съдиха.
пп.Сигурно Гигов е препирал пари, сигурно и Гришата е започнал с финансово боцкане от Нора Ананиева, но може да не е така.Но е факт, че дават собствени средства(и то никак малко) за да произвеждат някакъв продукт, бил той и средно качество футбол.Мисля, че погрешно поставяш Г.Ганчев и Гигов, а и Събев в една категория с Михов и Л.Спасов.Едните дават, а другите лапат.Гришата дава работа на хората, а Михов ни дава идеи над които да мислим...е ми стига сме мислили.Докато Михов мисли, Ганчев , Събев и Гигов влагат пари във футбол,.най-общо казано

Мерси такава щедрос не искам!!!Какво означава хранят семейства? А колко семейства са разплакали? Как се дават пари изкарани с честен труд? Трудно!!! Аз ако изкарвам 2хилки месечно мога да отделя не повече от 1/10 за дарение или спонсорство, щото си имам N брой разходи. Тия перат пари като ненормални както за съжаление и в нашия любим отбор ЦСКА! Но защо е лошо да те управлява престъпник? Един "бивш" престъпник може да направи каквото си иска с един клуб . Ама бил налял много пари, няма знащение ще се уговори, ще падне и ето ти печелба. Другото което е много вероятно(за България) да го "очистят". Къде ти е плюса за клуба че е давал пари като след това го заравят с дълговете и далаверите които си е въртял? Всеки нормален кандидат купувач като види за каква бездънна яма става въпрос ще се откаже. Само виж какво стана с Локо Пд, Г. Илиев ги направи шампиони, убиха го. Дойде друг който имал ОБЩИ бизнес интереси с него. И него го убиха. Оная Г. Топалова едвам намери кой да го купи и той случайно се оказва че Г. Илиев му е бил КУМ.(не го казвам да се заяждам с Локо Пд, а намеквам че целия ни футбол е ПРЕСТЪПЕН!) ЗА ЦСКА, Томов е последния на който му излязъха кирливите ризи на яве! Искаше да източи Кримиковци чрез ЦСКА! НА Левски - Чорни дори му е забранено да пребивава в България. Локо Сф - Н. Гигов го бяха обвинили за нарушаване на оръжейно ембарго(естествено неосъден). Такива хора не желая да ми управляват любимия клуб. Виж какво стана с Берое? Банев се разкара щот вече не му е кеф, играха без пари но почтенно и сега са рамо до рамо с ЦСКА и Левски в ЛЕ. Само че каква е разлика там? В Ст. Загора повече няма да търпят нещо подобно!!! Ето заради един скандал за малко И. Илиев да си тръгне, но феновете (на един свободен клуб) го върнаха! Те имаха право на избор и успяха! ЗА жалост наистина изкарани пари с пот и много труд, трудно се дават. В Англия винаги може да те "огрее" с някой петролен шейх, който да налива стотици милиони и на следващия ден да се събужда още по-богат, ама тук не е така!
[offtopic]ПП НЕ СЪМ ОТ СТАРА ЗАГОРА, А СЪМ ОТ СОФИЯ!!![/offtopic]
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 09 юли 2010 11:49

TPAKTOP написа:
TPAtkov написа:Разликата е , че дори и парите им да са мръсни (най-вероятно е така), тези хора отделят години на ред и изхранват семейства и то не едно и две, а Михов храни само далавераджиите в собствената си измислена лига.Дори не зная колко човека наброява администрацията в тази организация, но едва ли ще са колкото един футболен отбор и няколкото детски школи на Гришата или Гигов, Събев.Ивайло Дражев е друга бира, този е клоун, който дори го разкриха, как е препродал "Фина механика".От там му дойдоха паричките.Баща му , казват е бил директор там и така.Но пък не виждам престъпление в една търговска операция, за това и не го съдиха.

Мерси такава щедрос не искам!!!Какво означава хранят семейства? А колко семейства са разплакали? Как се дават пари изкарани с честен труд? Трудно!!! Аз ако изкарвам 2хилки месечно мога да отделя не повече от 1/10 за дарение или спонсорство, щото си имам N брой разходи. Тия перат пари като ненормални както за съжаление и в нашия любим отбор ЦСКА! Но защо е лошо да те управлява престъпник? Един "бивш" престъпник може да направи каквото си иска с един клуб . Ама бил налял много пари, няма знащение ще се уговори, ще падне и ето ти печелба. Другото което е много вероятно(за България) да го "очистят". Къде ти е плюса за клуба че е давал пари като след това го заравят с дълговете и далаверите които си е въртял? Всеки нормален кандидат купувач като види за каква бездънна яма става въпрос ще се откаже. Само виж какво стана с Локо Пд, Г. Илиев ги направи шампиони, убиха го. Дойде друг който имал ОБЩИ бизнес интереси с него. И него го убиха. Оная Г. Топалова едвам намери кой да го купи и той случайно се оказва че Г. Илиев му е бил КУМ.(не го казвам да се заяждам с Локо Пд, а намеквам че целия ни футбол е ПРЕСТЪПЕН!) ЗА ЦСКА, Томов е последния на който му излязъха кирливите ризи на яве! Искаше да източи Кримиковци чрез ЦСКА! НА Левски - Чорни дори му е забранено да пребивава в България. Локо Сф - Н. Гигов го бяха обвинили за нарушаване на оръжейно ембарго(естествено неосъден). Такива хора не желая да ми управляват любимия клуб. Виж какво стана с Берое? Банев се разкара щот вече не му е кеф, играха без пари но почтенно и сега са рамо до рамо с ЦСКА и Левски в ЛЕ. Само че каква е разлика там? В Ст. Загора повече няма да търпят нещо подобно!!! Ето заради един скандал за малко И. Илиев да си тръгне, но феновете (на един свободен клуб) го върнаха! Те имаха право на избор и успяха! ЗА жалост наистина изкарани пари с пот и много труд, трудно се дават. В Англия винаги може да те "огрее" с някой петролен шейх, който да налива стотици милиони и на следващия ден да се събужда още по-богат, ама тук не е така!
[offtopic]ПП НЕ СЪМ ОТ СТАРА ЗАГОРА, А СЪМ ОТ СОФИЯ!!![/offtopic]

Виж сега.,разбирам мъката ти, но нека се придържаме към темата..Аз също мисля, че всичко в нашия футбол е измислено и с главата на долу, но не това е темата на дебата

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 09 юли 2010 12:27

Гигов давал пари :lol: :lol: :lol:
за стадиона ли?
за школата ли?
за А отбора да и затова са с най-ниски декларирани доходи наще примадони

пране, предпране, накисване :evil:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

LOKO SF 78-10
Контакти:

Мнениеот LOKO SF 78-10 » 13 юли 2010 11:33

loko1 написа:Гигов давал пари :lol: :lol: :lol:
за стадиона ли?
за школата ли?
за А отбора да и затова са с най-ниски декларирани доходи наще примадони

пране, предпране, накисване :evil:

А кои дава пари ти ли ???? Това че незнае как да си дава парите е друга тема но дава.И едва ли дава малко щом никои неиска да си тръгва.А това за прането имали значение в цял свят кои дава пари продавачи на банички ли????????

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Гигов за или против?

Мнениеот loko1 » 13 юли 2010 12:14

LOKO SF 78-10 написа: А кои дава пари ти ли ???? Това че незнае как да си дава парите е друга тема но дава.И едва ли дава малко щом никои неиска да си тръгва.А това за прането имали значение в цял свят кои дава пари продавачи на банички ли????????

давай отговори, щото моите са:

за стадиона колко пари е дал? На сезон я дава 10000 я не, приходите от един концерт са над 100000 лв.
за школата, доста пари се дават и от родителите на децата :evil.
за А отбора да и затова са с най-ниски декларирани доходи наще примадони. Бие се в гърдите че давал към 300000 лв. на година, по договори обаче се осигуряват на 500-600 лв. останалото де минава през черна каса ли?

Какъв е резултата за Гигов в крайна сметка, от първите две пера общо е на печалба, по третото си пере парите.

Какъв е резултата за ЛОКОМОТИВ, порутен стадион, на който вече няма да мачове, резултати само на мускули и мизерни условия в школата, отбор с реноме на продажници :twisted:

Аз лично съм против Гигов.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
jivkovisz
Контакти:

Re: Гигов за или против?

Мнениеот jivkovisz » 13 юли 2010 12:27

трябва да сте за гигов защото ако не е той ще сте в б група , както нямате фенове кой ще ви издържа

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 13 юли 2010 12:46

jivkovisz написа:трябва да сте за гигов защото ако не е той ще сте в б група , както нямате фенове кой ще ви издържа

Комплексирани спамърчета от отборчета, които ги боли по спомени да не пишат :!:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 13 юли 2010 12:49

loko1 написа:Комплексирани спамърчета от отборчета, които ги боли по спомени да не пишат :!: .

jivkovisz написа:трябва да сте за гигов защото ако не е той ще сте в б група , както нямате фенове кой ще ви издържа

Боже, старозагорче - говедо, феновете ли издържат отбора? Това не е ли работа на президента?
Това, че нашата публика я няма на стадиона е именно заради гигов. Направи едно изследване, ако можеш, и виж колко сме се събирали в начолото при гигов и в момента. Вярвай ми, разликата е чудовищна.

АЗ СЪМ ПРОТИВ ГИГОВ :!: :!: :!:

Върни се в “Локо София”