TPAtkov написа:TPAKTOP написа:TPAtkov написа:До тук казаното не задоволява.На който и да му възложиш тази задача (организирането на мач за суперкупата) ще я свърши, дори по-добре от Михов.А тези 80 хил. дето уж ги е дал на ветераните, НЕ СА НЕГОВИ. Един продавач в Кореком , ми се явява с костюмчето и от 15 години дава само идеи...и нищо.Един път се излъгаха да подпишат договор с компанията , която той представляваше и от там го наритаха.Сега парите от тв права са в пъти повече..Така..дадоха му да администрира турнира за КБ..По-безличен турнир няма в света.Кажете ми реално тоя с какво точно се занимава и колко пари е дал от джоба си за заплати на футболисти,персонал.Колко радости е докарал на милата ми родина ?,Николко.Напротив, само е лапал и като президент на ЦСКА и като такъв на БФС
За теб проблема май е че В. Михов никога не е крил че симпатизирира на ЦСКА? Това няма значение! Тозичовек беше единствения с достойнство. В БФС всички са се вкопчили и няма да пуснат цицката докато не пукнат. Всички там са престъпници!
Гриша Ганчев - няма какво да говорим
Йордан Лечков - всички разбраха какви далавери си е въртял
Николай Гигов - преди години го разследваха за нелегален износ на оръжие
Ивайло Дражев(реално не участва в управлението, но беше кандидат) - За тоя смешник-рецидивист какво да кажа. Убиец, смешник и селски тарикат. Но щом той каза че Боби Михайлов е измамник Познай за какво иде реч като излязат наяве кирливите му ризи? След време ще разберем истината и за него!
Единствения който ставаше беше В. Михов. Всички други са престъпници!!!
В голяма грешка си.Аз също съм привърженик на ЦСКА.И какво разбираш под "достойнство" ?,какво достойно е направил Михов ?.Като какъв се явява пред камерите и като какъв дава акъл, че чак плаши да се оттегли от ПФЛ ?,защото видиш ли, никой не го слушал и вземал на сериозно....Истината е, че никой в БФС не го бръсне за слива и откраднатите парички от Кореком,последните два транша от трансфера на Стоичков и премията от ФИФА за 4-то място в щатите свършват и съответно той няма вече никакви интереси във футбола, защото видиш ли остава неразбран..А тези горните, дето си ги изброил, са давали заплати в хиляди и някои от тях са направили по повече от една къщичка за пиленца..нещо с което Михов никога няма да може да се похвали
А техните пари от къде са? Кой би дал толкова пари безвъзмездно, без да има някаква възвръщаемост? На някой тряба да му пука за футбола в БГ? Проблема е там че наистина на никой не му пука! За какво трябваше да има отбори от сорта на "Черноморец Бургас(София)"? И други такива ще се появят! Събев като искаше да налива пари във футбола в Бургас, Дражев викаше че е някаква далавера. И сега ако не се лъжа официалното име на Черноморец е нещо от сорта на ПФК "Черноморец 919". ЗАщото тия дето ги изброих му разрешаваха да си лицензира отборчето по какъвто и да е начин!